Šta je novo?

Igra godine - diskusija

Igra godine 2008

• Gran Turismo 5 Prologue

Glasovi: 8 12.1%
  • Metal Gear Solid 4

Glasovi: 11 16.7%
  • Little Big Planet

Glasovi: 6 9.1%
  • Fallout 3

Glasovi: 5 7.6%
  • Mirror's Edge

Glasovi: 1 1.5%
  • Dead Space

Glasovi: 2 3.0%
  • Gears of War 2

Glasovi: 8 12.1%
  • Far Cry 2

Glasovi: 1 1.5%
  • Left 4 Dead

Glasovi: 0 0.0%
  • Fable II

Glasovi: 3 4.5%
  • Grand Theft Auto IV

Glasovi: 21 31.8%

• Ukupno glasača
    66
Za to vreme je mp sa 16 ograca bio dovoljan(sto se mene tice i sada je).
Halo je ok igra, vecina ljudi je ne voli zbog napucanih ocena koje je igra dobila.

Multiplayer sa 16 igraca i grozan image quality.

Jesi probao?Image quality je sasvim dobar,neke mp mape su sjajno odradjene.
Halo-u treba samo dati sansu tj igrati ga sat i po bez nekih predrasuda o ocenama,serijalu,microsoftu,komentarima sa net-a i verujem da je onda vecina shvati da je to dobra i zabavna igra.

LMAO.
640p, nema AA, nema AF.
To moze dobro izgledati jedino na Kurou. :)

Ja uopste ne tvrdim da je igra losa. Meni je prvi deo bio sasvim ok, verovatno zato sto volim arkadne FPS-ove, a ne sumnjam ni da je multiplayer u Halou 3 odlican.
Ali to ne menja cinjenicu da je IQ ocajan.

zasto se Halo stalno pljuje?
Igra je skroz zabavna napucavanja sjajno

Napucavanje u Halou zabavno i sjajno? Ako je pucanje roze i zelenkastih kugla i balona iz nekih suludih oružja u mutirane kreštave kokoške i nekakve oklopljene opasne baje zabavno, onda...

Mislim, ne znam...ali, ako ti je to zabavno, onda ne mogu da zamislim koji ti fps ne bi bio zabavan. Ta igra ima par solidnih MP mapa, ono što je najbitnije - gomilu vozila koja mogu da se voze (ljudi se na to lože, šta da se radi) i brutalan šareniš - na koji se, opet, ljudi lože. Ali ne mogu da shvatim da se na to lože oni koji su odigrali 3-4 ozbiljna fpsa u životu.

Filipenko, nije bas sve TOLIKO crno.
Igra ima neke svoje momente, ja, licno, volim casual arkadno napucavanje, a u vreme u koje je izasla, ne verujem da je bilo boljih FPS-ova.
Onda je dosao Halo 2 koji je imao bolji online multiplayer od bilo cega sto je tada postojalo na konzolama i igra je uspela da zahvaljujuci tome (i zestokom marketingu) stvori svojevrsni kult.
Ko voli arkadne FPS-ove, Halo ce mu biti skroz ok.

Also, never forget:

kzh3.jpg

Ovo je, inace, napisano posle E3 2007. kada je igra po prvi put u javnosti bila prikazana. :d

Poslednja izmena:
nadam se da bar zasluzujem aplauz sto se ovako neiskusan ukljucujem na forum gde vidim da sve bleji stara garda :D

po meni prvo mesto dele fallout 3 i gta 4... valjda zato sto sam samo njih igrao na ps3

Nemoj da se uvredis, ali ako je tako, uzeo si pogresnu konzolu :).

Nemoj da se uvredis, ali ako je tako, uzeo si pogresnu konzolu :).

mislis zbog izbora igara koje igram na konzoli? Fallout sam igrao i na kompu.

Imam finu konfiguraciju i lepo mi je radio. ali ne znam zbog cega mi je nekako filing bolji na konzoli.

Inace konzolu sam kupio zbog PES-a i uglavnom to igram, a ovo sam kupio cisto da isprobam kako sljaka nesto drugo... :d

znaci momci toplo mi preporucujete pomenutu igru...
hvala na savetima. potrudicu se da je do ponedeljka imam u svojoj kolekciji. thnx

Nazad
Vrh Dno