- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Eh, malera...Otkazala mi je Logitech g15 tastatura, iako je jako malo upotrebljavana. NA prethodnoj g15 su se veoma lako počeli brišu boje sa tastera.Prodao je i kupio noviju g15 (manja je od prve verzije) ali odjednom tasteri su prestali da rade..Ili rade pa otkažu ili zaglavi pa kuca u beskonačnost..Nije prosipano ništa, nije ispuštana..TAko da sam završio sa firmom Logitech, jer iz mog skustva skupe tastature- bez ekvivalentnog kvaliteta.-
Sada sam u potrazi za nekom dobrom tastaturom: I na žalost, vidim da nam i nije neka ponuda u trgovini.Provedoh veče na YT, slušajuči testove..
Da li neko ima iskustva u sledećem:
Igračka tastatura( samo da nije Logitech), jako kvalitetno napravljena. Cena mi nije bitna.
POd "igračka" mislim na sve funkcije tastature bez ghoustinga.
POd kvalitetom mislim na prevashodno tastere i kvalitet izrade.Da nije bučna-naravno...
Imate li neki predlog? MOj sin ima igračku mašinu u mom potpisu..Ja po nekada igram ali jako retk
matorio sam. Ali želim da kupim nešto na čemu neće da se skine boja za par meseci ili otkaže.
Sada sam u potrazi za nekom dobrom tastaturom: I na žalost, vidim da nam i nije neka ponuda u trgovini.Provedoh veče na YT, slušajuči testove..
Da li neko ima iskustva u sledećem:
Igračka tastatura( samo da nije Logitech), jako kvalitetno napravljena. Cena mi nije bitna.
POd "igračka" mislim na sve funkcije tastature bez ghoustinga.
POd kvalitetom mislim na prevashodno tastere i kvalitet izrade.Da nije bučna-naravno...
Imate li neki predlog? MOj sin ima igračku mašinu u mom potpisu..Ja po nekada igram ali jako retk