Šta je novo?

IGRAČKA TASTATURA- gaming keyboard

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Eh, malera...Otkazala mi je Logitech g15 tastatura, iako je jako malo upotrebljavana. NA prethodnoj g15 su se veoma lako počeli brišu boje sa tastera.Prodao je i kupio noviju g15 (manja je od prve verzije) ali odjednom tasteri su prestali da rade..Ili rade pa otkažu ili zaglavi pa kuca u beskonačnost..Nije prosipano ništa, nije ispuštana..TAko da sam završio sa firmom Logitech, jer iz mog skustva skupe tastature- bez ekvivalentnog kvaliteta.-
Sada sam u potrazi za nekom dobrom tastaturom: I na žalost, vidim da nam i nije neka ponuda u trgovini.Provedoh veče na YT, slušajuči testove..
Da li neko ima iskustva u sledećem:
Igračka tastatura( samo da nije Logitech), jako kvalitetno napravljena. Cena mi nije bitna.
POd "igračka" mislim na sve funkcije tastature bez ghoustinga.
POd kvalitetom mislim na prevashodno tastere i kvalitet izrade.Da nije bučna-naravno...
Imate li neki predlog? MOj sin ima igračku mašinu u mom potpisu..Ja po nekada igram ali jako retko_Omatorio sam. Ali želim da kupim nešto na čemu neće da se skine boja za par meseci ili otkaže.

Cestitam na kupovini :) Ako nije tajna gde ih ima po tim cenama?
kupujem prodajem sajt. fizička lica...
Sto se tice x6 nisi pogresio, ja je posedujem vec duze vreme i prezadovoljan sam

hvala za info..ja sam imao više MIcrosoft uređaja pa i niže klase i služili su me veoma dobro pa su i danas preživeli. A logitech nikada više...Prva g15 tastatura je izgubila boje na tasterima a posle toga nova revizija g15 od 70 eu je crkla posle 2 meseca upotrebe..Čip je otkazao pa polovično radi..A čip je lepljen kao na jeftinim kineskim satovima.. bedno je za tolike cene a tako jadan kvalitet tastatura..
evo slike čipa... da se smeješ od muke..

(Powered by frubar.net)

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Izgleda je ostala samo X4 sada

imaš tamo AZER Lycosa Mirror EXPERT za 70 eu a možda i 60.ali i ALIENWARE od 120 eu :S:
Mada je AZER Lycosa Mirror EXPERT toliko glossy tj sjajna da mi se ne svidja..A i alienware je nekako dečji sa onim tasterima..gumi defekt ;)

Poslednja izmena:
Moze li se igdje nabaviti ili ima li iko lcd od Logitech G15 V1 tastature? Koristim je vec duzi vremenski period, i prilicno sam zadovoljan tastaturom, jedino sto mi lcd ne radi vec duze vrijeme pa sam ga planirao zamijeniti...

Jel' ima neko COOLER MASTER Storm Trigger da kaze po neku rec? Uzeo bi pomenutu tastaturu pa ako moze neki utisak iz prve ruke

Da li se isplati sada uzeti polovnu Logitech G11? Posto imam mogucnost da uzmem ovu tastaturu na nevidjeno, tako da ne znam u kakvom je stanju... Ali pretpostavljam da je spolja ok.

Da li uopste uzimati polovnu tastaturu? Logitech je kvalitetna firma, ali opet tastatura koja se aka, a stara je nekoliko godina, hm... nisam bas tako siguran.

Sta mislite?

Da li se isplati sada uzeti polovnu Logitech G11? Posto imam mogucnost da uzmem ovu tastaturu na nevidjeno, tako da ne znam u kakvom je stanju... Ali pretpostavljam da je spolja ok.

Da li uopste uzimati polovnu tastaturu? Logitech je kvalitetna firma, ali opet tastatura koja se aka, a stara je nekoliko godina, hm... nisam bas tako siguran.

Sta mislite?

G11 je extra tastatura i ako nije " polivana i udarana " sto je tesko utvrditi pogotovo na " nevidjeno " onda je odlican izbor.

Ok, hvala na odgovorima. Nemam nikakvu mogucnost pre kupovine, mogu da se kockam samo.

A Logitech G105?

Logitec G105
Imam ovu tastaturu MW3 verziju i prosto ne mogu da verujem da je toliko jeftina a toliko kvalitetna.
Verovatno je slabo isla prodaja zbog logo-a, ali je po meni mnogo lepsa od one sa plavim osvetljenjem. Zeleno osvetljenje bas prija ocima.
Preporuka !!!

Razmisljam da uzmem tu G105, malo me odbija to sto je MW3, ali da se modovati to da se ne vidi. :)
Ako je kvalitetna, verovatno vredi uzeti, jer je stvarno pristupacna cena.

Razdrndala mi se ova tastatura skroz, tj. rasklimali tasteri, pa bih je menjao. Ok ako tako kazes, moracu da je pazarim onda. :)

Poslednja izmena:
Mala napomena vezana za Logi tastature G105/G110 - tasteri su prilično mali, može da zasmeta (bar meni, navikao sam bio na tastature sa krupnim tasterima). Inače imam G110, sve preporuke

Dakle odmah da ti kazem probao sam bukvalno sve moguce tastature i preporucicu ti samo jednu.

http://www.cmstorm.com/en/products/keyboards/quickfirepro/

http://www.youtube.com/watch?v=m8a3Eb2GYH0

Imao sam dugo na 6gv2 i blackwidow ( koja se pokvarila posle 2 meseca ) i onda sam dobio od sponzora cooler mastera ( bavim se profesionalno cs-om ) quick fire pro tastaturu i jednostavno sam se zaljubio u istu.Prezadovoljan sam kvalitetom, nije mnogo bucna i pre svega mi se svidja odziv tastature koji je 1 ms. Jako je pogodna za kucanje i nema dodatne dugmice koji znaju da smaraju.Ja ti kazem iz licnog iskustva da je ovo trenutno najbolja mehanicka tastatura koja je napravljena a i primetio sam da dosta igraca cs-a kupuje ovu tastaturu tako da sigurno neces pogresiti na tebi je izbor :) Cena je cini mi se oko 9500 dinara ;) toliko je barem platio drug pre nedelju dana... pozdrav

@ perepk Imao sam ja A4 g800mu i dobra je za igre, malo je veca i ne moze da se poveze preko usb-a ali to i nije problem, ima podesavanja za nekoliko brzina i gumene asdw tastere, e sad nije top kvalitet ali za 2k dinara je dobra kupovina...

I G105 i G110 zadovoljavaju vecinu standarda igraca, a i dosta su im pristupacne cene tbh, verovatno best buy opcije u poredjenju sa drugima. Steelseries ima solidnu ponudu mehanickih tastatura ako radije to preferirate, mislim da im je 7g jedna od najboljih, mada je skoro izasao Apex ali nisam gledao recenzije. Takodje, mislim da i dalje traje akcija u Game-s-u za 6gv2 i kinzu/kana/sensei, cene su od 10500 do 14k za komplet.

Te komplet varijante su super ako vam treba i mish. Shto se tiche 6Gv2 i 7G, ako vam ne treba wrist rest i USB hub na tastaturi, uzmite 6Gv2, identichne su funkcionalno.
I josh jedna napomena, ako nemate PS/2 na plochi kao ja i planirate da je korisite na USB, nemojte, bolje uzmite CM Quickfire pro (ili tk ako stigne ikada u Srbiju).

Nazad
Vrh Dno