Šta je novo?

IGRAČKA TASTATURA- gaming keyboard

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Eh, malera...Otkazala mi je Logitech g15 tastatura, iako je jako malo upotrebljavana. NA prethodnoj g15 su se veoma lako počeli brišu boje sa tastera.Prodao je i kupio noviju g15 (manja je od prve verzije) ali odjednom tasteri su prestali da rade..Ili rade pa otkažu ili zaglavi pa kuca u beskonačnost..Nije prosipano ništa, nije ispuštana..TAko da sam završio sa firmom Logitech, jer iz mog skustva skupe tastature- bez ekvivalentnog kvaliteta.-
Sada sam u potrazi za nekom dobrom tastaturom: I na žalost, vidim da nam i nije neka ponuda u trgovini.Provedoh veče na YT, slušajuči testove..
Da li neko ima iskustva u sledećem:
Igračka tastatura( samo da nije Logitech), jako kvalitetno napravljena. Cena mi nije bitna.
POd "igračka" mislim na sve funkcije tastature bez ghoustinga.
POd kvalitetom mislim na prevashodno tastere i kvalitet izrade.Da nije bučna-naravno...
Imate li neki predlog? MOj sin ima igračku mašinu u mom potpisu..Ja po nekada igram ali jako retko_Omatorio sam. Ali želim da kupim nešto na čemu neće da se skine boja za par meseci ili otkaže.

Imas za "male pare"Zalman ZM-K300M, provereno dobra tastaura od provereno dobrog proizvodjaca :)
Licno proverio, koristim je vec neko vreme, prezadovoljan sam. Prelistaj malo review-ove po internetu da ne sirim pricu i da ne spamujem, oni ce ti ukazati na najvece vrline i po koju "manu".

pozz

Zasto samo mehanicke tastature a ne one druge ? Sta fali ovima sto nisu mechanical ? Iskreno ne svidja mi se da mi tastatura zvecka pri kucanju previse.

Bas sam juce isprobao dobru gumenu, g510s i onda pored nje mehanicku g710+. Razlika je ogromna na prvi dodir. Posto g710+ ima brown switch mekoca na pritisak je slicna, ali gumeni taster moras da stisnes tacno u centar da ne bi glavio dok kod mehanicke mozes i po ivici i on ce glatko da se spusti.

E sad black switch kao sto ima steelseries 6gv2 je odlican izbor za pucacine, konkretno battlefield. Jedino sto mi ne odgovara je za voznju aviona i za to je bolji brown switch ili cak i gumena jer za black switch treba stisak od 60g pa se malic umori od stalnog cvakanja i nemam dobar osecaj dal sam stiso taster, a treba mi da tacno znam koliko sam ga puta stiso.
Mislim da je brown switch bolji za strategije, mada to vec ne igram, ali gledao sam koliko brzo stiskaju ko da sakom stiskas po tastaturi.

Takodje je udobnije kucanje na brown switch tasterima pa je to neki kompromis izmedju gaming i tastature za svakodnevnu upotrebu.

Poslednja izmena:
kako vam se cini g103, da li je velika razlika u odnosu na g105?
g103 se moze naći za malo ispod 3k din, dok g105 za malo ispod 4kdin...
na jednom mestu bi trebao da g103 da ima za 2,5k din, provericu kasnije, da li se isplati?
na poslu koristim staru Logitech Elite Keyboard, dobro radi...to nije prava gaming tastatura, naravno...
da li je mozda neko probao da igra igrice sa njom i kakvi su utisci?
ako je ona u rangu g103 i tih jeftinijih /skuplje ne bih uzimao/, da li je to bolje resenje?

Nazad
Vrh Dno