Poslao sam ti na pmJel može neko da me uputi (napiše ili postavi link) kojim redom su izlazile igo navigacije za android kao i koja je tačno poslednja primo verzija a koja nextgen. Ne znam zašto je ovo sve tako užasno i konfuzno osmišljeno da bude nepristupačno normalnim korisnicima, ne možemo svi da budemo gps hobisti i odvojimo pola života na izučavanje problematike. Uz to je instalacija softvera i mapa jeziva i evo već duže vreme nemam navigaciju od kako sam promenio telefon jer ne znam uopšte odakle da počnem i sećam se kako sam rodio mečku pre koju godinu kad sam nameštao na starom core duos telefonu. A neću ni da skinem bilo šta i stavim nešto prastaro.
Treba mi za galaxy s5. Koliko vidim i dalje mnogi tvrde da je primo bolji i jednostavniji. Nextgen neki se sećam da sam jednom kratko probao i nije mi se dopalo. Mogu li obe varijante paralelno da egzistiraju na sd kartici? I koje su poslednje mape, ja sam nešto našao da su here iz maja 2017 a tomtom iz juna.
Ovo sto sam ti ja poslao je provjerena navigacija IGo nextgen, sa novim mapama(16 država), samo je raspakujes, folder staviš na internu memoriju i instaliraš apk. I to je to. Radi na svaki uređaj.^^
Hvala ti, video sam nego dok se snađem i uporedim sve što sam poskidao sa raznih izvora, pošto kao što rekoh ovo sve je teška konfuzija. Čak i na sajtovima koji su mnogo organizovaniji (imaju sekcije, sticky threadove, tutorijale) je sve nabacano i nejasno a kamo li na ovoj temi. Videću sutra, ne mogu, opet me je prošla volja za navigacijom dok krenem da guglam šta je pioneer avicsync, izrael, basarsoft i razne druge starije, novije. Pa onda šta znače brojevi 696728 i 624772 šta je novije ili je isto samo se u nečemu razlikuje. Pa onda stari dobri primo 9.6.29.483387 da istestiram i izguglam iskustva na full hd rezolucijama. Pa onda problematika oko mapa i brojnih nepotrebnih fajlova itd.
Isključi nekako to Samsung đubre od klinera ...Mozda nije za ovu temu al ajd da pitam, mozda neko zna 🙂 Desava mi se da iGO folder bude obrisan od strane "Device maintenance" kad kliknem na Fix Now. U pitanju su Samsung uredjaji (A3 2017 i Tab S2) i nikako ne mogu da izbegnem to. Da li neko ima ideju kako da ga zastitim od brisanja?
Apsolutno sve radi kako treba i na s7 s7edge a evo i na s8!Ima li neko instaliran iGO na S7 edge a da mu redi kako treba?:whip:
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari