Poslao sam ti na pmJel može neko da me uputi (napiše ili postavi link) kojim redom su izlazile igo navigacije za android kao i koja je tačno poslednja primo verzija a koja nextgen. Ne znam zašto je ovo sve tako užasno i konfuzno osmišljeno da bude nepristupačno normalnim korisnicima, ne možemo svi da budemo gps hobisti i odvojimo pola života na izučavanje problematike. Uz to je instalacija softvera i mapa jeziva i evo već duže vreme nemam navigaciju od kako sam promenio telefon jer ne znam uopšte odakle da počnem i sećam se kako sam rodio mečku pre koju godinu kad sam nameštao na starom core duos telefonu. A neću ni da skinem bilo šta i stavim nešto prastaro.
Treba mi za galaxy s5. Koliko vidim i dalje mnogi tvrde da je primo bolji i jednostavniji. Nextgen neki se sećam da sam jednom kratko probao i nije mi se dopalo. Mogu li obe varijante paralelno da egzistiraju na sd kartici? I koje su poslednje mape, ja sam nešto našao da su here iz maja 2017 a tomtom iz juna.
Ovo sto sam ti ja poslao je provjerena navigacija IGo nextgen, sa novim mapama(16 država), samo je raspakujes, folder staviš na internu memoriju i instaliraš apk. I to je to. Radi na svaki uređaj.^^
Hvala ti, video sam nego dok se snađem i uporedim sve što sam poskidao sa raznih izvora, pošto kao što rekoh ovo sve je teška konfuzija. Čak i na sajtovima koji su mnogo organizovaniji (imaju sekcije, sticky threadove, tutorijale) je sve nabacano i nejasno a kamo li na ovoj temi. Videću sutra, ne mogu, opet me je prošla volja za navigacijom dok krenem da guglam šta je pioneer avicsync, izrael, basarsoft i razne druge starije, novije. Pa onda šta znače brojevi 696728 i 624772 šta je novije ili je isto samo se u nečemu razlikuje. Pa onda stari dobri primo 9.6.29.483387 da istestiram i izguglam iskustva na full hd rezolucijama. Pa onda problematika oko mapa i brojnih nepotrebnih fajlova itd.
Isključi nekako to Samsung đubre od klinera ...Mozda nije za ovu temu al ajd da pitam, mozda neko znaDesava mi se da iGO folder bude obrisan od strane "Device maintenance" kad kliknem na Fix Now. U pitanju su Samsung uredjaji (A3 2017 i Tab S2) i nikako ne mogu da izbegnem to. Da li neko ima ideju kako da ga zastitim od brisanja?
Apsolutno sve radi kako treba i na s7 s7edge a evo i na s8!Ima li neko instaliran iGO na S7 edge a da mu redi kako treba?:whip:
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari