Igra je daleko bolja od toliko hvaljene Afrike i oni Cvjetića.:laugh: Ti si kralj :d
Igra je daleko bolja od toliko hvaljene Afrike i oni Cvjetića.:laugh: Ti si kralj :d
Covece, ti se bavis samo teorijom, brojkama i papirima, da vidimo kako se snalazis u praksi (ako si je uopste i koristio sudeci da nemas onu drugu konzolu).vjerovatno da ne čita, a vjerovatno ni BD ne postiže odmah tih 72 mbit/s tako da mu dodjemo na isto. Poenta je bila da zbog sporog BD drajva veliki dio igara traži obavezno instaliranje na HD. A što se tiče tvojih uvreda, one isključivo govore o tvom ličnom vaspitanju. Moja iskrena preporuka je da se manje emocionalno vežeš za taj komad plastike te da pokušaš da istu energiju usmjeriš ka pripadnicama suprotnog pola. Ako me poslušaš vidjećeš da je tamo najbolji 1vs1 a o multiplejeru da ne pričam.
vjerovatno da ne čita, a vjerovatno ni BD ne postiže odmah tih 72 mbit/s tako da mu dodjemo na isto. Poenta je bila da zbog sporog BD drajva veliki dio igara traži obavezno instaliranje na HD.
Pa recimo da najjači PS3 timovi zahtijevaju instalaciju za svoje igre. BD je mlada tehnologija i kao i ostali što su imali ima problem sa brzinom.
Ne radi se ovde o tome jesmo li uvredjeni već o tome da prva konzola sa blu-ray driveom u sebi nadje se 10 mesta niže nego li konzola koja izadje u isto vreme sa DVDjem. Da je mesto ili dva niže, nema problema, s obzirom na prodaju i na lobiranje M$ bilo bi zasluženo. Ovako, stavljanje pojedinih Colecovisiona i ostalih konzola za koje iskreno nisam ni znao da su postojale ispred PS3 a iza XBOXa stvarno nema nikakve logike.
Each console on the list ahead was selected for its influence on the industry and the gaming culture as a whole, with special consideration for their benchmark titles, peripherals, monetary success, and total hardware sold. But beyond sales figures and critical reception, one of the biggest contributing factors in our ranking process was our lasting impressions of each console, and how it contributed to our love for gaming and inspired us to become involved in the industry.
čitaj : ostale dve kompanije imaju isto toliko svojih igara i nijedna konzola se ne ističe svojim katalogom naslova od druge -long live multiplatform!!!
Najverovatnije da nijedna konzola poslednje generacije nije dobila poene na to.
Ali jesam ja trebao to da ti napomenem ? :/
Cek cek, kakve imaju veze multiplatforme sa tom misterioznom trecom kompanijom (koju si tako iskusno ubacio u celu pricu). Koliko je meni poznato ni jedna multiplatforma koja je objavljena na konzoli te trece kompanije ne zasluzuje da se zove tim imenom iz prostog razloga sto nema nikakve veze sa izgledom i igrivoscu njenih pandana sa druge dve konzole (i onog sistema sto nije konzola). A to za bogastvo igara na toj misterioznoj konzoli, pa zar nije na onom klipu sto je Cvejic linkovao jasno prikazano da ta koznola ima vise hardware-skih dodataka nego kvalitetnih naslova.
Ma da, ti fenomenalni beli kontroleri su cist kvalitet, nemaju mana, bar ne onakvih sa kakvima muku muce druge neke druge konzole...yeah right.
Soni je probao isto sa svojim siaxisom a svima je poznato kako su igre koje ga podržavaju završile.
Još jednom : nijedna od 3 konzole poslednje generacije se po meni ne ističu svojim ekskluzivama. Nismo još ni blizu kraja ova generacija, ima mesta za neke naslove koji će da se istaknu
XB 360 najbolji izbor igara (Fable, PGR3, PGR4, Forza, Halo, Halo wars, NG2, GTA4 ekspanzije, Viva Pinata,...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari