Šta je novo?

IGN i realne ocene, topik da otvorimo oči...

, a gt5 ima ubedljivo najbolju grafiku o tome mogu samo da sanjaju PC gejmeri

Ne bih se baš složio, već dva dana visim kod druga cepajući GT5P i moram da priznam da tokom vožnje grafika i nije nešto spektakularna koliko su screenovi obećavali, mada kokpit izgleda ekstra i u replayu grafika je do jaja. Ono što me je pozitivno iznenadilo je neverovatan osećaj vožnje, svaka kola imaju svoj šmek, nešto što fali kod GTR2.

Ništa, prelomio sam da na leto (ili kad već izađe pravi GT5, i kad će nadam se PS3 moći da svira narodnjake) uzmem PS3.

Uf, dobro je. Za trenutak sam pomislio da si ti igrao Crysis ali vidi se da lupetaš i da ga nisi ni video:wave:. Svaka dalja rasprava je bespredmetna, mada je i ova dosadašnja sa takvim stavom bila. I dosadan si više sa tim vožnjama, ja sam pričao o tri druga žanra, no stvarno više ne želim sa tobom kad pričaš napamet, nema smisla. Pozdrav:wave:

okej, ti umesto da argumentujesh Driver-a ti ga napadash iz krajnosti, pa mi reci -

tebi je krajzis zanimljiv ? originalan ? bitan u svetu gejmniga, i "to be remembered" igra ?

upravo je onakva kakvu je Driver opisao, a adute za PC si mogao da potrazish u nekoj drugoj igri ...

Dobro, slozili smo se da je nekom Crysis dobar, a nekom nije, ali poshto ga PS3 nikada nece dobiti, ajde da nastavimo sa PS3 temom, ma koja bila, zaboravio sam :) ...da, IGN i realne ocene. Mora da pokretach topica nije u toku, posto su pre par meseci i IGN i Gamespot priznali budzenje ocena za lovu Microsofta i njima slichnima (i sluchajno se podudara sa svim mojim prichama o americhkim kompanijama), IGN je bio uzdrman a Gamespot izgubio sve najjache ljude osim Ryan MacDonalda i danas se kao neshto koprcaju, a ko zna koliko ljudi im je otkazalo pretplatu, ukljuchujuci i mene :), tako da ne znam da li je tu nekom neshto novo.

Poslednja izmena:
Ja upravo zato i otvorih topik:). Da se vidi šta i kako rade, i što Filipenko kaže "kako da Greg Miler još nije dobio otkaz"?

Igoritza smaraš. Ne možeš argumentovati nekog ko to nije radio. Apsurdno je. Normalno da ću da ga napadam kad se ponaša isto onako kao oni kojima sa pravom briše postove i warnuje ih, dupli kriterijumi nikad nisu bili dobri, Ali, avaj ne živimo u pravednom svetu:d:d

Poslednja izmena:
goran.a zaista si kvalitetan za diskusije. posle bilo cijeg objashnjenja, tvoje "smarash" je onako, najupechatljivije, od sad cu tebi verovati za sve shto kazesh ... zaista si mi objasnio, care!

goran.a zaista si kvalitetan za diskusije. posle bilo cijeg objashnjenja, tvoje "smarash" je onako, najupechatljivije, od sad cu tebi verovati za sve shto kazesh ... zaista si mi objasnio, care!

Pa ne vidim šta ti hoćeš zapravo:). Ne znam šta drugo da kažem kad mi nisi jasan ni najmanje. Drajver zna sam vrlo dobro da se brani, koji moj ti upadaš sa takvim postovima:D? I još jedna stvar, driver i ja ne vodimo primitivnu polemiku da bi bilo potrebe za nekim paljenjem vas drugih. Ja poštujem njegovo mišljenje u dosta slučajeva dok za neke druge to nije tako. Recimo ja ne mogu sa njim da pričam o GT serijalu kad ga on drži u malom prstu a ja se prvi put susrećem sa njim:). Kao što vidiš na najkulturniji mogući način ga zamolim za neku pomoć;). Mogu da stavim svoje mišljenje vezano za tu igru i ako kaže da je smešno ili glupavo meni neće biti krivo jer se jednostavno ne razumem mnogo, kako u trke u stvarnom životu tako ni u ove simulacije u kojima uživaš kod kuće:D. Ali naprotiv za neke druge stvari znam itekako. To je jedna zdrava rasprava po meni i nemam potrebu da bilo šta tebi objašnjavam kad upadneš kao padobranac ne pročitavši sve prethodne postove. Mislim, bez ljutnje nemam nameru da te uvredim ali tako je:wave:

pa moj post se odnosio na Crysis. igra je u stvari GPU tester, nishta drugo, katastrofa. 11 puta vishe sam uzivao u Fear i Farcry koji su bili udarni u vreme 7600GT.

sa druge strane, i drajver preteruje za PC igre, zaista ima dobrih, a opet, ja tu ne bih bio objektivan, jer sam uglavnom fan Elvish i H&S igara (D&D igre i diablo serijali) a ponekad odigram i po koji FPS.

sa druge strane, voznje i tuche moram da igram na konzolama, jer toga nema za PC a da je kvalitetno. i tu je drajver bio u pravu da je NFS serijal propao.

a vasha rasprava je skrenula sa putanje, jer je upravo chinjenica da i PC konzole imaju odredjene zanrove favorizovane.

pa moj post se odnosio na Crysis. igra je u stvari GPU tester, nishta drugo, katastrofa. 11 puta vishe sam uzivao u Fear i Farcry koji su bili udarni u vreme 7600GT.

sa druge strane, i drajver preteruje za PC igre, zaista ima dobrih, a opet, ja tu ne bih bio objektivan, jer sam uglavnom fan Elvish i H&S igara (D&D igre i diablo serijali) a ponekad odigram i po koji FPS.

sa druge strane, voznje i tuche moram da igram na konzolama, jer toga nema za PC a da je kvalitetno. i tu je drajver bio u pravu da je NFS serijal propao.

a vasha rasprava je skrenula sa putanje, jer je upravo chinjenica da i PC konzole imaju odredjene zanrove favorizovane.

Slažem se. Na PC-u nećeš videti vožnju kao što je Gran Turismo, nećeš videti ni te dobre tuče, kao ni avanture kao što je Uncharted. Takođe i obnut slučaj je sa nekim žanrovima, no da ne smaram sad sa time:). Ja NFS nikad nisam vario, nimalo baš. Ali ima ljudi koji ga igraju, iskreno ne znam zašto:d meni tu nema ništa lepo. No, to nije tema.

Ovu temu sam otvorio da jedni drugima ukažemo na to koji sajtovi koliko "profesionalno" rade. Ja sam našao primer IGN-a koji je postao smešan, a vi dalje:).

p.s.crysis nije nikakav GPU tester bre čoveče.Crysis ima brutalnu fiziku, interakciju sa okolinom, fantastičan AI, svakakve mogućnosti;)

shto se tice IGN-a: Motorstorm za PS3 je dobnio 8.9 ocenu. mozda je to nekome visoko, ali je nerealno. meni je ovo najbolji racing, a i medju 5 najboljih naslova za PS3.

kolko li je dobio Baja za Xbox bash me zanima ...

kolko li je dobio Baja za Xbox bash me zanima ...

Baja? To je izašlo? Ja sam video samo neke najave...

Daj da ti prodam taj motorstorm ili da menjamo za nešto kad ti je tako dobar:D, evo stoji mi već mesec dana ne pipam ga:d. Sve dolazi u obzir:d

neka hvala, kako rekoh - ja sam plejer konzola na rental :D

imash motorstorm i nisi pikao ?? choveche ...

IGN dao 81 za GT5p, koji je "deeply flawed game"...:d

Pa po njima ako ne mogu da se lepe slicice devojcica i fudbalera po kolima ili da se stave neonke a fiziku i voznju ko sisa.Ma cudo propusti.... A i verovatno im je teska ipak treba znati voziti a pustiti gas , znas li koliko to zahteva mentalnog napora za review-ere IGN-a. :d

Al zato su dali ps2 portu igri bully koji je prepun bagova ocenu 87. Za topic o neverovatnoj kolicini bagova u toj igri otici na >
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=249455

Sta vise reci o takvom kvazi novinarstvu koje predstavlja u stvari samo fensi oglasni prostor pa ko da vise dobice bolji tretman.

A na primedbu o tome da je u pitanju skracena verzija full igre - zato i kosta duplo jeftinije od bilo kog naslova. jel bi ign vise cenio da je sony izbacio port gt4 na ps3 pa bi onda mozda tako dobio ocenu od 87 ili cak vise.

Poslednja izmena:
fensi oglasni prostor

upravo. danas sam na svakoj stranici IGN-a morao da gledam nekog lika sa shmajserom, preko 1/4 stranice. jedno su adsense i baneri, drugo je ovaj sharenish po ekranu koji ne zelim da gledam vishe od jedanput.

Jeeeee vi next-gen fanovi mislite da je 80% losha ocena. Za tako reci demo, to je najbolje sto mozhe da dobije. Sta ste ocekivali...95%?

Jeeeee vi next-gen fanovi mislite da je 80% losha ocena. Za tako reci demo, to je najbolje sto mozhe da dobije. Sta ste ocekivali...95%?

Slazem se potpuno! Pa pitanje je da li Gran Turismo 5 Prologue predstavlja recimo jednu cetvrtinu onoga sto ce nam doneti kompletna verzija Gran Turisma 5? Smatram da je ocena dosta realna!

Pitanje je bilo prosto - jel bolji ocajno odradjeni port igre sa ps2 nego gt5?

Kao prvo Bully nije "ocajno odradjeni port" a kao drugo ispada da je i takav Bully ljudima zabavniji od GT5. Prilicno porazavajuce za sonijevu uzdanicu.

sve je stvar ukusa i GT4 je od GameSpot-a dobio 8.2 a po meni je to jedna od najboljih trka koje postoje(mislim da se svi slazu) ali GT5 ima sve predispozicije da premasi prosli dio

Kao prvo Bully nije "ocajno odradjeni port" a kao drugo ispada da je i takav Bully ljudima zabavniji od GT5. Prilicno porazavajuce za sonijevu uzdanicu.

Baljezgas kao i obicno a ovaj put iz samo dva razloga.

1- Jeste ocajno odradjeni port sa gomilom glitcheva. Idi na vec pruzeni link pa se informisi ako ne verujes:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=249455
A imas i u opisu 1up-a tugovanku o svim propustima kod portovanja sa mocnog ps2 na nemocni 360 pa su mu cak i oni dali ocenu 67 zbog toga:
http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3166819&p=4

2-Tesko da je ikome takav naslov zabavniji od gt5 sem onima koji su dobili kintu da pisu opise za 360 (sto postujem jer oni pricaju budalastine za pare a ne zato sto su mentoli da bi u to i poverovali) kao i klincima koji nista bolje od takvog traljavog porta nisu ni videli. Ostali kupuju gt5 prologue, a ko je u vecini saznacemo vec za neku nedelju.

Jedini propust za GT5 za sad je sto ne moze trkanje sa ljudima sa friend liste, ali nadam se da ce to popraviti sa sledecim update-om. Sve ostalo mi se svidja.

1- Jeste ocajno odradjeni port

Greska u samom startu, to uopste nije "port" - ima masu novina, nove miniigre, misije itd itd. Nemas pojma.
A ja sam naveo niz sajtova kojima je posao da ocenjuju igre i vide se ocene koje su dali za GT5P. Ispada da su svi ludi sem sony fanbojeva... Naravno, slobodni ste da i dalje verujete u planetarnu zaveru protiv Sonija. :-devil-:

Poslednja izmena:
Greska u samom startu, to uopste nije "port" - ima masu novina, nove miniigre, misije itd itd. Nemas pojma.
A ja sam naveo niz sajtova kojima je posao da ocenjuju igre i vide se ocene koje su dali za GT5P. Ispada da su svi ludi sem sony fanbojeva... Naravno, slobodni ste da i dalje verujete u planetarnu zaveru protiv Sonija. :-devil-:

Nisi kompetentan da išta govoriš o GT5 jer ti to nisi ni primirisao a kamoli nešto video uživo. Idi bre zabavljaj se sa x-rodom, budži mu kulerčiće, pravi mu stalke, menjaj mu maskice, na kraju duvaj u njega da se bolje hladi, nego da pričaš o nečemu što je za tebe daleko, daleko... Tužni čoveče...

Poslednja izmena:
Joooj!!! :d A jeste, stavrno da je M$ napravio krsinu od hardvera, jest' !
Svaki put se preznojavam, kada god palim konzolu! :S:
I jos nesto, stvarno je sramota Bully-ju davati vecu ocenu od GT5P...

Nisi kompetentan da išta govoriš o GT5 jer ti to nisi ni primirisao a kamoli nešto video uživo. Idi bre zabavljaj se sa x-rodom, budži mu kulerčiće, pravi mu stalke, menjaj mu maskice, na kraju duvaj u njega da se bolje hladi, nego da pričaš o nečemu što je za tebe daleko, daleko... Tužni čoveče...

Al si se napalila, bas si se napalila :d

Za razliku od tebe odigrao sam bully na ps2, imam ga i za 360 a imam i ps3 sa gt5P demoom tako da dobro znam o cemu pricam. Sta da ti kazem, sem uzivaj u tako traljavim portovima kad za bolje i ne znas. Podsecas me na ortaka koji me ubedjuje da je jugo najbolji auto a dupe bi dao da ima bolja kola, al kad vec nema patriotski se drzi stare- moje je najbolje. Ako ti je bully fantasticna igra samo nastavi tako, dobro je da si nabavio i 360 jer da imas komodora sad bi me ubedjivao da je jet set willy vrhunac. Kad budes probao nesto sa ps3 moci cemo da diskutujemo, ovako vidim samo malog ogorcenog vlasnika 360-ke koji sebe ubedjuje da je to najbolja konzola na svetu a da nista drugo nit je video, a pitanje i da li ce.

Nazad
Vrh Dno