Šta je novo?

IGN i realne ocene, topik da otvorimo oči...

Neke ovde istina žestoko boli....

ovako vidim samo malog ogorcenog vlasnika 360-ke koji sebe ubedjuje da je to najbolja konzola na svetu a da nista drugo nit je video, a pitanje i da li ce.

:D:d:D

Pa ova tema nije inspirisana mojom malenkoscu vec IGN-om i svim ostalim jereticima koji ne vide da je PS3 najbolja stvar since sliced bread. Mene je samo privukao humoristicki aspekt diskusije pokrenut masovnom paranoidnom psihozom domacih vlasnika PS3.

Ma boli me qrac sto mi neki debeli amer od 40 godina kaze da igrica nije dobra oni mogu i Barbie Hair Magic da daju 95 i opet ce biti ******, tako da dok ja ne probam igricu i vidim da li mi se svidja ne verujem nikom ni IGN-u ni GAMESPOT-u ni drugim "placenicima" A za sbox360 mogu da kazem da je nevidjeno ******. PS3 je jedina NEXTGEN konzola.

:D:d:D

Pa ova tema nije inspirisana mojom malenkoscu vec IGN-om i svim ostalim jereticima koji ne vide da je PS3 najbolja stvar since sliced bread. Mene je samo privukao humoristicki aspekt diskusije pokrenut masovnom paranoidnom psihozom domacih vlasnika PS3.

A ja kao sto vec rekoh ne mogu da prihvatim da neko bolje oceni raspadnuti port od potpuno nove igre. Mada je jasno da ms krlja para ko blata pa zato i takve ocene, mada sudeci po prodaji ps3 u ovoj godini koja je veca od 360 u sva tri regiona, dzaba im posao.

Nazad
Vrh Dno