Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Brickovan ti je telefon. Prefleshuj bootloader ako znas kako. Ako nece. Moras odneti u servis.

I probaj preko Kies repair iz opcija. Mozda resi problem.

Probao sam sve... Flash-ovao 2 oficijalna ROM-a, samo bootloader i ništa ne pomaže. Ne prepoznaje me kada hoću preko adb da probam nešto a preko Odin-a me vidi.
Mogu i u download mode, i recovery, i fastboot mode ali ništa ne uspeva... Što znači da bi trebalo da može da se sredi. Ali ja ne znam kako..

Da ne otvaram novu temu imam Samsung Galaxy i7500 i android Froyo 2.2.1 GAOSP-2-public-beta 3

Nikako ne mogu da nateram da mi radi flash player na web browseru koristim dolphin hd a probao sam i sa drugim browserima i nece,dolphin posle nekog vremena ucitavanja samo se ugasi a na drugim browserima se na praznoj strani pojavi jedna mala zelena strelica na sred strane kao nemoze da ucita.

Probao sam razlicite verzije da instaliram adobe flash playera ali nikako nece da radi

Probao sam ove verzije
Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6
Adobe_FlashPlayer_11.0.1.152
com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59
install_flash_player_10.2.157.340
MX71G_flash_player 10.3

Ajde dajte neko resenje ja nemam pojma sta vise da probam

Pitanje postavljeno i u temi Aplikacije Android OS - diskusija

Jednostavno. I7500 ne podrzava flash.

Nemas sanse.

Kolegi ovaj tel stoji u fijoci vec godinam i resio da ga pokloni .... Elem, telefon je iz Telenora, jel postoji nacin sim-unlock-a sem da se isti trazi od Telenora?

Hvala unapred

Naravno. Prva i po meni bolja opcija, idi kod random servisera i otkljucace ti za 1000din i druga, naruci code preko eBay ili nekog drugog "unlock" website.

Dal ima jos nekog ko se bakce sa ovim telefonom? Elem imam jedno pitanje tj. problem pa trazim resenje...naime tel je rootovan jos odavno, isprobao sam uglavnom sve sto je postojalo od romova itd..e pa sam psle digo ruke i sad se nesto ponovo igrao i ne mogu da verujem da do sad nisam primeio da sam izgleda zeznuo memoriju tj. kad mauntujem ne vdim celu internal sd nego samo deo a inace bio trebala da je 8Gb ovako sad imam oko 400 free i 700 Mb u podacima a kao zauzeto preko 6 giga...pa sad dal se to nekome desilo i postoji li resenje? mozda da idem u krajnost i nadjem negde 1.5 fabricki? Ovo inace radim jer bih da se otarasim ovog cuda kolko je realno da trazim za ovo el nije mnogo 35-40 e solidno je ocuvan? Hvala ljudi

Sigurno vredi 40e, ako ne i vise. A probaj da formatiras karticu, mozda pomogne.

da li neko zna gde moze da se nadje onaj zadnji poklopac za tel ....meni se polomila jedna ona nozica pipak i sada ne naleze lepo

Secam se ja sam moj uzeo na ebay.com, mislim da imas i na aliexpress.com. Cena je oko 7e.

Nazad
Vrh Dno