Telefon nije napravio konekciju sa računarom u fastboot modu.
Otvori device manager u pozadini i kada uđeš u fastboot mod, prati da li ti se pojavio ADB device ili imaš neki device za žutim uzvičnikom. Ako je OK instaliran (imaš ADB device), onda nemam pojma šta je, a ako je ovo drugo, moraš da instaliraš driver. I za to imaš 15 sekudni od trenutka kada uđeš u FastBoot. Zapravo, ne radiš install, već update drivera na device-u koji ima žuti uzvičnik. Stavljaš mu isti onaj drajver koji si na početku instalirao. Ako je instlacija drajvera prošla OK, sledeći put kada uđeš u fastboot, uspostaviće se korektna veza između računara i telefona.
Korak na kome si stao je najproblematičniji i ja sam imao bar jedno 10 reseta, jer nije hteo da uđe u fastboot mod dok je povezan na USB. Na kraju sam to rešio tako što uključim telefon u fastboot, priključim usb, dobijem device sa uzvičnikom, update-ujem driver, telefon se uključi, skinem ga sa USB, isključim, uđem u fastboot, zakačim USB, računar regularno prepozna TV i lupim enter na flash komandu. Sve prošlo OK.