@hohoya
Mozda coveku novac ne predstavlja problem a 99% onoga sto si ti rekao upravo je vezano za novac i pricu o tome kako je mogao bolje da ga upotrebi i za manje para dobije isto slicno ili nesto sasvim drugacije ako vec hoce da se po prvi put poigra sa overklokom.
Jeste da je kod nas prica o parama na prvom mestu, tako je i u svetu, ali ima ljudi koji zaradjuju vise od proseka radnicke klase i u skladu sa tim se i igraju stvarcicama koje su iznad proseka vecine, to isto tako treba razumeti i uzeti u obzir.
Da me ne shvatis pogresno vec su mnogi prozivali coveka zbog novac i tako tih tripova u ovoj temi, samo se pitam dali je covek zao ako ima ili smo mi malo postali pokvareni zato sto nemamo??? Nisam video da je bilo kome odgovorio na takve prozivke nekim negativnim tonom, zapitajte se malo vi sto prozivate zasto to radite a kad nadjete odgovor na to pitanje pokusajte da zavrnete malo rukave i poradite na tome kako bi ste sebi priustili nesto ovako ili nesto drugo sto zelite da imate.
Covek je resio da juri PC Marku, tako mu se cefnulo, moze mu se i sta sad sa tim? kome to smeta i sta je tu cudno? iz avijona se vidi da mu fali srpskog mentaliteta (onaj pogani deo "da komsiji crkne krava") inace bi se ova tema pretvorila u opste pljuvanje, ovako se pojedinci grudvaju sami sa sobom zato sto ne nailazi na otpor bezobrazluku i provokacijama koje prosipaju.
@Oki
Mogao si da zakljucis da covek nije overkloker vec da se malo zainteresova za OC i sto je nama malo cudno za razliku od vecine nas njegovo interesovanje je dobro finansisiki pokriveno tako da moze da se igra i istrazuje ono sto ga je zainteresovalo na najbolji moguci nacin bez da kavkulise koliko ce za koju komponentu odvojiti novaca. Zeli najbolje i ima najbolje, ono sto je bitno ploca i cpu su vrhunski proizvodi, boljih nema na trzistu, isto tako i GTX295 je trenutno najbrza karta narociti dve u jednij masini. Ostale komponente cak i da je pogresio cini mi se da ga mnogo ne bole te greske
🙂 HWbot mislim da je od skoro naucio sta je uopste i koja mu je svrha, polako videcemo mozda se zainteresuje za overklok na pravi nacin, niko se naucen nije rodio. Onaj ko ima para za ovakvu masinu sigurno ima pameti i da ih zaradi tako da verujem da ako ga zanima imace pameti da ovlada overklokom a sretstva kako vidim nisu problem, sto je slozices se preduslo za vrhunske rezultate
😉 one od 70-100 poena po rezu
😉
Ovako se stice utisak - e ajde da sada naucim kada imam najbolje komponente i to je ono sto ljudima bode ochi. Mene iskreno ne dotiche
Srpska posla, kako neki pozitivan utisak ne steknu nego bas taj, nama je u genima da prvo sto pomislimo bude nesto ruzno i negativno. Znam da tebe ne dotice ali si ipak malo podlego utisku vecine, ti si dobar i pozitivan momak trudi se da takva ostanes
😉
Mozda si malo ne strpljiv kada kupujes graficku karticu he he, ali staces tako je to kada je kupujes od coveka koji po default-u kasni
🙂