Šta je novo?

i7 3820+ rIVe+super mega=5ghz

Ne zna on da gleda u to :d :p

Ups, nisam ga ni snimio na onom ss-u :)
Sorry

Heee intel na kori od banane.
Lako je tu zvercinu od 250 evrica uterati u iber
To je u stilu cepam Ferari 300, aj to sa neku Ladu :d

5ghz je za taj proc sala,taj ide i do 5,7.
Ima pun net ljudi koji napinju procesore po zamrzivacima.
Pitanje je smo koliko to efekta ima i za svakodnevno koriscenje.

Jel' ti znas uopste o cemu se ovde radi ili si samo banuo onako iz dosade i resio da napises koju?

Kakvi zamrzivaci, kakvi bakraci...
"5GHz je za taj proc sala", joooooj... pa kore od banane, iberi, Ferariji i Lade...

Izvini za bakrac,njega nisam pominjao.

Dobro je da bar nesto nisi.

Mala sala, cisto na racun intela(treba da vidis kakve su za AMD) pa rekoh daj da ih malo potkacim.

Ti bas nemas pametnija posla....

Ma sve je pogresno shvaceno,vidim proc na 5 ghz,samo prsti,situacija totalno napeta.
Veliki stres u pitanju,parekoh daj malo da razvedrim.
Stavio i Smiley.

oprostite za kasnjenje, imam blagih problema sa netom u neko skorije vreme...
elem. nije 5+ghz sala za ovaj proc, premda nije ni pretesko izvodljivo. ono sto je ovde kljucno jeste na kojem je to hladjenju izvedeno...
vozi ti ferrari 300 na 300km/h na celavim gumama pa da te vidimo:p
frizideri, vode i tecni azoti su neke druge price i dimenzije...

@seizmos, demios, apple, car, sinda: hvala za odbranu:)

Poslednja izmena:
@seizmos, demios, apple, car, sinda: hvala za odbranu
E sad sam optuzen i za napad,kako je krenulo da ja ocekujem neku tuzbu?

Poslednja izmena:
Ne znam za tu tuzbu, ali evo jedna molba: aj' prestani da smaras, leba ti.

Rekao si sta si rekao, razjasnio si nam svima sta je pisac hteo da kaze... sad batali vise, svaki drugi post je tvoj, poceo si ozbiljno da dosadjujes.
Idi u neki drugi thread, pa tamo mlati praznu slamu.

iskreno ochekivao sam neko brisanje nepotrebnih potova, al aj', shta je tu je.

poenta priche da se vremeshni sendi bolje klokuje od ivice, a koliko vidimo i od hase, pa da time moze lako da nadoknadi tih 5-10% zaostatka za istima.

Zanimljivo bi bilo viditi test SB na 4.8, ivica na 4.5 hase na 4.2 sve bi bilo jako blizu moje misljenje.

Malo off ali bar je u vezi termalne paste...ja sam se toliko namucio sa ovom tecnim metalom...kako taj lik na youtube tako uspe da podeli pastu na procesor? Ja dok sam malo uspeo da stavim na hladnjak od grafike, potrosio sam celu tubu /kupio sam vise komada ostavio sam sebi jednu ali malo mi je cudno kolicina koja je bila u ovom spricu...
A nije za zahebanciju kupiti pastu od 12 eur i potrositi odjednom...
Dakle, jesam ja dobro uspeo da s**** pastu? Koliko gr ima u spricu? Jer ne pise na kutiju...

vatica za ushi i malko jache pritisnesh...i ide lepo, samo razmazujesh.
nemoj previshe da stavish, samo malu kapljicu.
pogotovo lako ide ako si lapovao cpu, jer se na bakar brutalno lepi...isto tako se brutalno teshko skida :D

a kolega stilgar je provalio da se t-1000 lako skida pastom za poliranje metala ;) i za taj info mu veliko hvala

Poslednja izmena:
vatica za ushi i malko jache pritisnesh...i ide lepo, samo razmazujesh.
nemoj previshe da stavish, samo malu kapljicu.
pogotovo lako ide ako si lapovao cpu, jer se na bakar brutalno lepi...isto tako se brutalno teshko skida :D

a kolega stilgar je provalio da se t-1000 lako skida pastom za poliranje metala ;) i za taj info mu veliko hvala

ma ja potrosio sve...bemliga, drugi put vise srece...hvala na info!

Mora da je lapovao sa 80-kom smirglom :d

Na standardni IHS je pesma u odnosu na lapovan ili direktno na core, e tu tek beži na sve strane. :) Skidanje takođe užas, ajde što neće, nego što se usvinjiš i sa onim kitom za skidanje što stiže uz pastu.

E, sad, što se šprica tiče, deluje kao da zavisi koju si uzeo, ja poručio CLUltra i uopšte nema iglu za aplikaciju na špricu kao što je imala CLPro kod demiosa kad smo stavljali i kad treba direktno iz šprica da se izvuče kapljica, to NEĆE. :d Razvlači se, skuplja na vrhu šprica u veeeeeliku kapljicu sve dok ne istreseš pola cele doze, pa onda dok je razmažeš... Mislio sam da je u jednom špricu problem pa da se igla zaglavila u onom mini čepu, ali i drugi se isto ponaša, kao da nema uopšte igle. Ne vidi se da je iščačkam, na kraju sam isekao jedan i nema igle. Poručeni sa ebay.de strane iz Coolab shopa, tako da mi ne deluje kao fake, ali nemaju tu iglu na vrhu bez koje je aplikacija noćna mora. Jedino ako je to demiosov izum, tj. modovao je default pakovanje za lakše nanošenje. :D

Evo kako izgleda kod mene bez igle:

Prilozi

• DSC_3169.jpg
    DSC_3169.jpg
    139.8 KB · Pregleda: 82
moje sve PRO shto sam kupio su imale iglu i meni su trajale bash dosta nanoshenja, tipa 4-5 procesora i 2-3 grafike, a ULTRA poshto je bila bez igle....lele...mozda dva procesora i jedna grafika :D

moje sve PRO shto sam kupio su imale iglu i meni su trajale bash dosta nanoshenja, tipa 4-5 procesora i 2-3 grafike, a ULTRA poshto je bila bez igle....lele...mozda dva procesora i jedna grafika :D

Ti si opet onda dobro prosao sa onom bez igle jer ja sam sve potrosio...i d a, mogu potvrditi da sam ja svoju uzeo preko, i nisam dobio iglu...

a dobro, mozda si ti josh vishe preterao sa kolichinom.

sa iglom lagano istiskujesh i formira se lepa kapljica mala i na igli ne ostaje gotovo nishta, a bez igle, uzas.

Nazad
Vrh Dno