Šta je novo?

i7 3820+ rIVe+super mega=5ghz

Dajte vode dajte vode :p

Svaka cast drugari, svaki atom iz hardwarea i treba izvuci, odlicno ;)

@turok ima li negde kod nas da se nadje ta pasta shto si ti stavljao?

@turok ima li negde kod nas da se nadje ta pasta shto si ti stavljao?

jaaako tesko. jedino od preko grane. pasta je nova(skoro se pojavila na trzistu), tako da... a, i inace sumnjam da ce se pojaviti, jer ce solidno kostati, a oni koji su radili uvoz prolimatech proizvoda sa caseking-a su to skroz batalili... tako da- ne verujem ni da ce je biti.

pasta je odlicna- http://www.overclockersclub.com/reviews/prolimatech_pk2_pk3/4.htm
ali i ima jaku cenu, za 1.5g- http://www.superbiiz.com/detail.php?name=FAN-PK3-15

Veoma dobar skor, procesor je veoma fino pokazao svoj petencijal i snagu.
Svaka cast obojici. :)

znam da je off topic jer nije 5+ ghz :D, ali za pochetak nije loshe...

Prilozi

• sndie4750hton2venta26.6c.jpg
    sndie4750hton2venta26.6c.jpg
    503.3 KB · Pregleda: 146
soouuu klouusss :D

Prilozi

• sendie5000htoff2venta25.5c.jpg
    sendie5000htoff2venta25.5c.jpg
    406.2 KB · Pregleda: 131
Svaka cast Turok za rezove. A vidim i Demios se zahuktava polako :D

Sto se tice v** h****, meni su ponistili bili legalne garancije za HDD pre par godina, jer su "obrisali arhivu, te se diskovi ne mogu pronaci"... kod njih ne bih ni sraf kupio.

manje vishe sve je podesheno, rezovi su relativno brzinski, mozda moze josh mrvu bolje....za 5+ morace lap i likvid da se meti :D
ja sam zadovoljan i sa totalno relax 4750mhz, za 5 i vishe...pored hladjenja, i plocha verovatno posustaje malo.

Poslednja izmena:
@turok
Ma nije frka,dacu ti moj cpu pa se igraj do mile volje ;)

@ Hardrockdrinker
Nema smisla da drzis zakljucano "moja masina" pored onakvog setupa ;)
Daj da ljudi vide tu zver :)

posto si vec tako dobra dusa, dam ti ja zauzvrat ovaj moj, da ne budes bez proca:p vidis da je dobar primerak, dusu dao za vodu:D dobar ti je to dil, veruj mi:)

Ja sam rekao "da se igras" , to posmatraj kao naprednu igracku ;)
Probaj,osladi se pa vrati fino i kulturno :)

Na takve transakcije ne pristajem osim ako ne nudis takva tri komada za ovaj moj jedan ?
Eto imas taj Demiosev i nadji jos jedan i moze,deal? :d

P.S.Kad ste vec voljni da dizete frekvencije bilo bi lepo da posetite i ovu temu i date svoj doprinos ;)
Evo ima jos jedan zanimljiv program koji meri brzinu vaseg CPU/sistema a nalazi se ovde !
Nemojte previse da zatezete da vas ne usisa crna rupa :d

Poslednja izmena:
Demi brate pokidao si. Kad stavljas tecni metal ?

a neshto kontam :D....ne gubi mi se garancija (ja bih i lap)....videcu...

Svaka cast turok,demios na kloku,lepo je videti klot 2011 cpu da moze da se pogura toliko... :happy:

@turok gledaj da ti predje u naviku da hvatas ss dok vrti linx. Da bi mogli da vidimo temp pod opterecenjem a ne kad cpu idluje. :wave:

^vidi se u hw monitoru max temp jezgara, to ti je to sto trazis.

Vrh Dno