Šta je novo?

i7 3820+ rIVe+super mega=5ghz

Da vidi se ;)
Btw da li ta verzija moze da radi na AMD FX procesorima koji podrzavaju AVX?

Probao sam zvanicne verzije koje imaju AVX paket u sebi i neke ruske verzije i nista. Stoji LinX na idle 8 min i nista ne radi....
Kod mene na 1090T bez AVX podrske krene tacno za minut prvi krug, a ovde nece ni da makne?

Isključivo ova verzija.

Ma samo opusteno smiri se dobices obloge od Noctua paste.
Samo se opusti :)

Vrh! Nije ti vruce? ;) To je samo za Bench ili planiras za svakodnevni rad?

Ma jok za svaki dan planira na 6GHz :d

Wow, svaka cast Turok! Vec kad si tako ludo krenuo aj na 6ghz :D :p. Mislim da si upravo odrzao lekciju pojedincima (haters gona hat), ali dobro takav je zivot :D

au turoche, alal ti ...procesor...:D
rekord, nema shta, rastochio si.
ne smem ni da zamislim shta bi bilo sa extremnom strelom i sa technim metalom...

***, deshava se da se isushi pasta, da degradira....turi neku drugu.

Turicu ako nadjem MX-4 ona je light pa bi trebalo vise da odgovara od Noctue koja je gusca.

au turoche, alal ti ...procesor...:D
rekord, nema shta, rastochio si.
ne smem ni da zamislim shta bi bilo sa extremnom strelom i sa technim metalom...

bilo bi... mozda 5250:) za bolje od toga ipak treba nesto ozbiljno(citaj: jaaaaako ozbiljna voda).

a astrix-ovo crevce ne smem da komentarise:D ali bih voleo da probam:-devil-:
ne, naravno da nece biti ovako za svaki dan, temperature u radu nisu velike, problem je napon... ipak ne bih da ubijem cip, nemam drugi u rezervi:)

i, jos jednom da naglasim, testovi su bili u zatvorenom kucistu, koje je ispod stola. doduse, odvrnuo sam ventilatore:)
kako pada noc i zima je napolju, svrbi me da izbacim kuciste napolje i odvrnem ga na 5250, hahahah:):-devil-:

Poslednja izmena:
@turok Svaka chast tebra :) koja pasta je u pitanju?

turoche faco, chestitke i od mene... izazvaces restrikcije :D

nategni i tu debelu bertu i bices u mraku :p
vazi, lagano, tu smo ;)

Nemoj javno tako, bezveze ces da dobijes warn ili opomenu. Kazi to nekom od modova na PM, verujem da ce ti izaci u susret ;)

Jok, brale, to prijavljivanje, kukanje i uopste tzv. "rad iza ledja" nije moj manir... ja volim sve javno, da svi vide. Kazem sve jasno i glasno.

A vidim da je jos u zivotu na ovom forumu... ***, nedelja, mozda je danas slobodan dan (i moderatori imaju dusu), videcemo sutra.
Pa da ne gledam vise *OVO*, sa svojim stelovanim LinX-om, iako on vrti neku svoju pricu kako je to sa celokupnom zauzetom memorijom - sto je jasno da veze sa zivotom nema, nesto ne vidim da su se zasivela ona dva polja sto se dogodi kada se klikne na "All"... a i koji je to Win koji jede 4 giga?!?
Pritom, pored toga se setio da ugasi i HT, pa nam ovde prodaje muda za bubrege sa 4.9 giga, H100 i ostalim trt-mrt baljezgarijama... pa nekim linkovima koje po pet puta ponavlja... i pritom taj i takav pominje nekakav "fake". Kakav kompleksas.

CAR-e ...u pravu si si 100%.....oni rezovi i temperature....to neka prodaje nekom drugom.....a za turok-a sve cestitke...extra rez....samo napred...

Au koje kidanje, procesor je stvarno dobar primerak.
Svaka čast.

Zar i ovde pravi fake testove, na svakom drugom forumu je radio istu stvar... c c c. Tuga.

CAR-e ...u pravu si si 100%.....oni rezovi i temperature....to neka prodaje nekom drugom.....a za turok-a sve cestitke...extra rez....samo napred...

Ma to je bilo cisto onako usput, s obzirom da odmah upada u oci... ipak nije fokus na tome, drugih problema ima doticni.
A i ovaj forum sa njim.

Daum recimo zna, on ga prati redovno :D

Poslednja izmena:
Matori svaka cast,vidi se ko je pravi entuzijast ;) Odlicni rezultati ..
Nego ovo je dusu dalo da ide pod vodu,skidaj CPU i doleti do mene ,idemo u nove pobede :p
Taman update , Part 2 - 5Ghz + rock stabile 24h/7 ;)

Vrh Dno