cheers i to sto kazesS obzirom da je 65W sa sve HT-om 5GHz u glavu garant. Mada dosta je i ovo, ajd da ne budemo toliko alavi :beer:
A ja kad sam prico da je i3 dobar kolko i 955 svi me gledali ko da sam budala xD
@kondenzator Hvala ti na uputstvu. I ja imam Win7 x64 ali nemam SP1. A LinX ne znam da li podrzava AVX ali je verzija 0.64.
E ovako, instalirao sam sve zive updateove, njih 87 koji nisu instalirani. Resetovao, usao u update opet ali nemam SP1 da chekiram. Ali sam ga skinuo sa neta oko 900mb zauzima ako je to to i kad ga pokrenem kaze da ne moze da ga instalira:
"Service Pack installation cannot continue"
"One or more system components that the service pack requires are missing."
A ovo pise na Microsoft Sajtu u vezi ovoga:
"This problem is commonly caused by using third-party products to customize a Windows 7 installation and remove some system components. To fix this problem, follow the steps below to reinstall Windows 7, and then try to install" Windows 7 SP1 again.
Da li je bezbedno instalirati nov Windows 7 X64 SP1 preko ovog Windowsa 7 x64. Da li ce svi programi i podesavanja ostati?
Koji output format si koristio?U TMPGenc-u je ušio X6 Thubana 1090T, dok u ostalim mu je bio jako jako blizu.
Koliki je rezultat u 64bit rar-u ?Ja sam probao svašta, Winrar 64bit
Koji output format si koristio?
Koliki je rezultat u 64bit rar-u ?
Mpeg je slabo optimizovan za vise jezgara. Poslednji TMPGEnc ima podrsku za x264 enkoder, tu bi i3 bio daleko iza x6.TMPGenc mpeg, a FF MP4
stvarno fino
e3300 na 4.4GHz daje tek 1507Kb/s
jasno je meni to,nego poredim jer se i sam razmisljam da uzmem jedan.
jasno je meni to,nego poredim jer se i sam razmisljam da uzmem jedan.
evo mene nazad,probao bf3 sa i3 2100 i veoma sam zadovoljan,doduse graficku koju sam za sada testirao sa bf3 je gts 250.....e sad ovako,sa iskljucenim ht-om procesor je zakucao na 100% i fps koji sam dobijao je bio nekih 25-30 fps,gpu usage oko 60%,e sad,nemojte odma da se razocarate,sa ukljucenim ht-om situacija i vise nego odlicna,cpu usage je bio u proseku 67% na sva "4" jezgra (na slici je malo vise na tasku desno a to je normalno u trenutku SS-a desktopa da skoci cpu usage sa svim djakonijama u pozadini) ,a fps je sa 30 fps skocio na 50-60fps,gpu usage preko 90%-sada jos cekam sindu da opet probamo sa gtx 470 pa da vidimo sta ce onda da se desi,po ovome do sada ja sam prezadovoljan![]()
evo mene nazad,probao bf3 sa i3 2100 i veoma sam zadovoljan,doduse graficku koju sam za sada testirao sa bf3 je gts 250.....e sad ovako,sa iskljucenim ht-om procesor je zakucao na 100% i fps koji sam dobijao je bio nekih 25-30 fps,gpu usage oko 60%,e sad,nemojte odma da se razocarate,sa ukljucenim ht-om situacija i vise nego odlicna,cpu usage je bio u proseku 67% na sva "4" jezgra (na slici je malo vise na tasku desno a to je normalno u trenutku SS-a desktopa da skoci cpu usage sa svim djakonijama u pozadini) ,a fps je sa 30 fps skocio na 50-60fps,gpu usage preko 90%-sada jos cekam sindu da opet probamo sa gtx 470 pa da vidimo sta ce onda da se desi,po ovome do sada ja sam prezadovoljan![]()
Koja rez i detalji? Ispade da i3 i gts250 mogu da izvuku 50-60fps-a u bf3..
ne moze ta kartica da gura shadows na high,stavi shadows na low i imaces mnogo bolje performanse,shadows ti na tih minimalnih 35 fps uzima sigurno 5-10 fps,tako da ako stavis na low imaces min oko 45 fps ako ne i vise,i obavezno hbao na off i AA na off,ako si jos to imao upaljeno bez toga ide i na 50+ fpsU BF3 moj i3 2100 blago klokovan (auto tune) i Powercolor HD6850 (OC na 800/1100) na HIGH (1080p) izvlače između 35 i 60 fps.
Dakle 35 je minimum koji sam uspeo da uočim i dešava se kada prvi put pogledam ka nekom velikom prostranstvu a 60 se dešava jako retko u malim sobama.
Neka središnja vrednost, ja bih rekao 42-45 fps što je stvarno jako jako lepo za ovu rezoluciju!
lol al ne kontam kako ti je losije bez hbao jer ja uradim SS sa i bez i ne vidim razliku a AA srce jako puno memorije moja bivsa 470-ka nije mogla da se tera sa AA (govorim o fps-u preko 55) i hbao koji je po meni ne potreban,ali ok je ako si zadovoljan sa 35 min,ja recimo bez 50-60 min ne volim da igram FPS,tako da sva podesavanja stelujem prema tih 50-60 min,a zakljucio sam da HBAO,shadows,AA kada se ugase kartice poput gtx 460 od nvidie i 6850 od ati-ja mogu u full hd-u na nekim mid-high podesavanjima da izbace 50+ fps,e sad takve kartice koje se nadju za 100 i kusur evra sa i3 2100 i 4gb rama bez problema teraju bf3,bez pada fps-a kod explozija itdMa daj šta ti je 35 frejmova minimum je sasvim ok, radi sve tečno bez ikakvog zastoja...
Uglavnom je preko 40 a to je po meni sasvim ok...
Isključio sam hbao i AA i to jeste povuklo više frejmova ali izgleda mnogo lošije, tako da sam vratio na preset High i uživancija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari