Šta je novo?

I ♥ BENCH

Ja sam juce reinstalirao browser, cackao neke addonove, nesto sam se utripovao da mi browser ne radi pa ne loaduje bench :d. Da danas nije proradio sutra bi garant reistalirao sistem :d. *** bilo mi nelogicno da bench ne radi bez ikakvog objasnjenja.
Inace, ovde sam zato sto hocu da sam u toku, ranije i kad mi je trebala neka pomoc, sad sam dosta u Bench Clubbing jer ima dosta bisera i cisto zbog druzenja.

kad smo vec kod tripovanja - ja sam bio UBEDJEN da su mi odradili neki advanced Ban! :d

Realno - lepo mi je ovde..:)

Da nema Bencha verovatno ne bih ni imao pojma da su izasle 2xx/4xx serije GPU-a kod nVidia-e kao i 5xxx serija kod ATi-ja.... Ne bih ni imao pojma koje su aktuelne igre, filmovi...

Tako da, Bench je kao neki moj prozor u svet! :)

Domaće i besplatno - Benchmark.rs - Vaš IT! :)

Sve aktuelne informacije iz IT sveta na jednom mestu.

a niko ne spomenu oglase... :d

Sramota ljude da kazu, tamo kad god pogledas 80-120 korisnika :D

bas zato i kazem..

jedna je stvar kada neko dolazi na forum zbog foruma a koristi i mogucnost oglasavanja a druga je kada je potpuno beskoristan clan i samo spamuje i dolazi ovde najvecim delom ne bi li valjao svoja go*na po oglasima.

a sasvim druga stvar je sto pored svega sto napisu ljudi, jedna vrlo bitna stavka u dolazenju jesu oglasi.. moze na oglasima i da se kupuje, nije prvenstveno valjanje kako kazes "svojih go*ana" ono sto korisnici rade..

Petogodišnja navika jbmlga...

Volim da gledam Nove tehnologije i ATIvsNV fight teme, kao i spamovanje nV zaluđenika da je bolje imati 8800GT sa CUDAom, nego ati 5850 :p Takođe, slatko se nasmejem kada neko odvali da igra crysis sa 4770 "sve na maxu", jer je 4770 najbolja karta, jelte?
Modovanje i oglase pogledam bar jedanput kada se zakačim na bench, a zakačim se po 100x na dan :p

Pored bencha visim i na sekiri...Za mene su ova dva sajta ono što je za druge facebook.

Sada sam između poslova, pa imam vremena na pretek, a i radim neke dipl radove, spremam neke cer, pa sam non-stop pored kompa, ali kada se vratim na regularno od septembra radno vreme od 8 do 16h, ređe ću svraćati na ove sajtove.

jos malo, pa ce biti 10 god; znaci navika i mnoogo korisnog stiva na jednom mestu... :D

a sasvim druga stvar je sto pored svega sto napisu ljudi, jedna vrlo bitna stavka u dolazenju jesu oglasi.. moze na oglasima i da se kupuje, nije prvenstveno valjanje kako kazes "svojih go*ana" ono sto korisnici rade..
nema potrebe za relativizacijom stvari. moj post je sasvim jasan i siguran sam da postoji odredjen broj ljudi koji ce se prepoznati u njemu.

Poslednja izmena:
Meh, ovo mi dođe kao droga, i kad me ništa ne zanima, visim ovde.
Bre, već 5 godina uskoro, kad samo pogledam svoje prve postove, dođe mi da vrisnem:D

Ups, već skoro 6 godina:D
Mator sam:D

Ovde bi vredelo dolaziti i samo zbog moderatora koji su pustili da OT uništi mnoge korisne teme, a disciplinu treniraju na potpuno glupim temama :d

у почетку сам долазио највише због собе "пц игре", после су ми се интересовања проширила на вести, нове технологије, помало и програмирање. обавезно попуњавам анкете :D
и обожавам да читам windows vs mac препирке

Jedan od retkih foruma gde je velika vecina spada u normalne (...to je sad relativna stvar IT normalan... :)),normalne ljudske diskusije a ne omalovazavanja i pljuvanja i admin/mod koji nisu utripovali da su uvatili boga za onu stvar...
Odmor od bolesne svakodnevnice.. (...u Srbiji..)

Na ovom forumu sam od Novembra 2009 godine.

Kao neko ko se ne razume u nove tekovine već kao neko ko živi u prošlosti slabo se interesujem za nove stvari.
Iako moja "mašina" nije Bog zna kakva (za današnje uslove vrlo zastarela) ona mi je dovoljna za internet i osnovnu multimediju kao i chat / Skype.

Ovde sam da bi potražio savet u vezi nečega, eventualno prelistao nešto zanimljivo i naravno da objavim linkove novih verzija veoma pularnih Win programa.

Kao ljubitelj softwera, otvorio sam i par svojih blogova ali oni zahtevaju prilično vremena pa su zapušteni ali meni završavaju posao.

Jedina zamerka je to što na primer nema podforum svaštara u kojoj bi moglo da se piše o svemu sem o politici, sadržaju za odrasle i sl.

Možda zvuči glupo ali zašto se na primer ne uvede podforum za sve vrste tehničkih aparata (pa i onih kuhinjskih)?!

@Zvezdas:
Da.. fali nam jos podforum za kuvare i bastovane. Kuvari mogu da benchuju ringle i blendere, a bastovani razne hedge trimmere.
Ovo je pre svega IT forum. Bench Clubbing je samo tu za opustanje i razbibrigu na IT nacin.

moras da razumes, ovo nije Burek ili slicni forumi...
Bench is one of a kind :) makar ovde kod nas ...

@Zvezdas:
Da.. fali nam jos podforum za kuvare i bastovane. Kuvari mogu da benchuju ringle i blendere, a bastovani razne hedge trimmere.
Ovo je pre svega IT forum. Bench Clubbing je samo tu za opustanje i razbibrigu na IT nacin.

hahaha ne bi bilo lose ovo sa kuvarima pa da otvaramo teme sa receptima, najave, testovi, pregrevanje, zasladjivanje, zacin C i ostalo....:laugh:

U zposlednje vreme kako dolaze noviji memeberi tako donose sve vise i vise bureka na forum...modovi bio trebalo da budu dosta stroži...

Poslednja izmena:
tačno 10 godina uz Benchmark... šta više reći :)

lepa godisnjica :)

Takav nam je Ben Dover,takvog ga i volimo,taj ne hebe ni sto leti ni sto puzi...

Ni slucajno ubacivati podforume tipa Svastara i sl,video sam gomilu foruma koji su se zbog ovakvih stvari malo po malo pretvorili u veliko sharenilo svega i svacega i na kraju ispade veliko nista...

Ovo je IT i amen.
Ali svakako predlog mozes dati,ali u temi Predlozi :)

Vrh Dno