Šta je novo?

I ♥ BENCH

Ovo je mesto gde se okupljaju ljudi meni slični po onome šta vole i gde mogu sa nekim ko se razume da diskutujem da pitam ,da naučim ... I ♥ BENCH

Opcija za prijavljivanje poruka postoji s razlogom i predlažem da je koristite. :)

Heh... Ja bih prijavio celu ovu temu. Krajnje je neukusno da temu sa ovakvim naslovom pokreće Benchmark zvaničnik, ali to je pitanje dobrog ukusa, a ne povrede pravila :)
No, ti si mi posebno simpatičan mod (iskreno, bez zezanja), pa ipak neću da te prijavim :)

Ja nisam stekao utisak da su svi moderatori predstavnici Benchmarka. Neki verovatno jesu ali ne bih rekao da Nemanja spada u tu grupu. Možda grešim :)

Mogu da se složim po pitanju Nemanje.
Govorim generalno - moderator je zvanični predstavnik Foruma/sajta, itekako.

svaki dan visim na ovom sajtu i to mi je preslo u lepu naviku vec godinama..

Od 1999. do 2005. sam bio ovde da nesto nauchim i podelim ono sto znam.

Posle 2005. sam tu da za*ebavam Average Joe-ove koji misle da to nisu :d

Poslednja izmena:
Od 1999. do 2005. sam bio ovde

23jm35.png

:wave:

Ovaj forum postoji od pre 2000. ;)

Bio je forum i pre toga ;)

Iskreno, najviše mi se sviđao period kad su Car, Simpson i stara ekipa radili OC komponenti, sve posle toga mi je nekako bzvz. Hardware je napredovao neverovatno ali onaj šmek se nekako izgubio... Srećom tu je Igoritza koji vadi malo prosek. Elem, na benchu sam skoro 10 godina, ali sam se registrovao tek 2004.

EDIT: SirNemanjapro - imaš grešku u 1. postu: tapanjujućeg

Poslednja izmena:
A ja citam forum vec 7-8 godina, a registrovah se tek prosle godine posle teskog dvoumljenja.:D Inace, znam jos neke koji ga doosta dugo citaju ali nikad ne planiraju da se registruju.

Meni je bench na prvom mestu u browseru, lockovan. Nemam pojma zasto, uvek prvo proveravam sta ima ovde novo pa idem dalje.

Prilozi

• ScreenShot001.jpg
    ScreenShot001.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 90
A ja citam forum vec 7-8 godina, a registrovah se tek prosle godine posle teskog dvoumljenja.:D Inace, znam jos neke koji ga doosta dugo citaju ali nikad ne planiraju da se registruju.

Ma da sad su svi na forumu od 1999. ali nisu hteli da se registruju :p
Evo i ja sam od 1999, nego eto :d

Da ali dosta godina, bench mi je sluzio za neke osnovne informacije, to je bilo vreme dial up-a i pogledas sta ti treba i posle toga diskonekt da ukucani malo legnu na fon.:D Kakva crna registracija i visenje po forumima i chatovima. E sad, ako ste svi od 1999 na ovome svaka cast, ja bre tad ni komp nisam imao...:D

Ja sam tek 2005 uveo internet, tad sam se i registrovao.

Ja sam shvatio da nema neta da mi kompjuter uopste ne bi trebao: sta da radim, da kucam u wordu i obradjujem slike?

Ja sam shvatio da nema neta da mi kompjuter uopste ne bi trebao: sta da radim, da kucam u wordu i obradjujem slike?

upravo si uvredio celu profesiju pravljenja chestitki :d

elem - obrisashe mi post - e je*iga - NE MOZETE modovi da chukate o nekoj temi, i vi da pokrenete neshto u par postova, i onda selektivno da brishete post kad vam se na to odgovori. josh samo tu drskost vas par da reshite - i eto 99% supreme foruma.

Vrh Dno