Optimus Prime je napisao(la):
Ok,znaci prejaki koraci su bili u pitanju.Cini mi se da je bolja alternativa da ti donesem boostera kada zelis da postignes neki o/c rekord,nego da se ponovo desi nezgoda sa potenciomerima.
U krajnjem slucaju,kada na boosteru previse odvrnes vdimm lako ga vratis,dok sa potenciomerima preveliko odvrtanje moze biti kobno.
Ma, fora je samo u kvalitetnim potenciometrima... oni su bili tezak krsh, ali sta ces kad smo beda, pa tesko mogu da se nadju bolji
🙁
U svakom slucaju hvala na ponudi, cenim to.
Mozemo da se dogovorimo, nije problem... mada, ako mi stigne **OVO**, mislim da za Booster-om uopste nema potrebe... tacnije, gubi svaku svrhu! :smoke:
Pazi deo specifikacija (onaj najinteresantniji :-devil-: ):
"Performance and Stability Enhancement Features"
Boasting the industry’s most complete and advanced BIOS options, the new LANParty and LANPartyUT motherboards raise the bar even further with new additions. For the overclocking minded enthusiasts, both motherboards now support
memory voltage from 2.5V to 4.0V, CPU core voltage up to 2.1V, chipset voltage from 1.5V to 1.8V, HTT ranging from 1.2 to 1.5, adjustable multiplier control up to 20x and a large range of Async settings. Combined with DFI’s CMOS Reloaded™ technology, both motherboards enable users to maximize performance potentials while enjoy the convenience of saving all the BIOS settings on the fly, renaming to customize CMOS settings, and recalling using a user-defined hot key.
Solidno, a?
😉
Evo i linka:
http://www.dfi.com.tw/Press/press_h...&TITLE_ID=4839&LINKED_URL=arch343.jsp&SITE=NA
Optimus Prime je napisao(la):
BTW,neko se skorije zalio kako mu ne radi ploca i trazio je telefon lika koji moze da mu uradi servis ploce(zamenu kondenzatora mislim).Ne znam da li si i ti nosio plocu kod njega,vredi pokusati u svakom slucaju pogledaj ovaj tred tu je i telefon coveka
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=58872&highlight=zamena+kondenzatora
Nije to cika Pera, ovo je Vladd sa foruma.
On mi je rekao da nije problem da se to zameni (jeste pipavo, i treba da se fenom skida cip sa ploce), samo treba da se nadju rezervni delovi... jedan je on nasao (neki tranzistor), ja drugi (cip sa NF7, IRU 3037A... inace ga jos ima na 8RDA+, a i ponekim grafickim kartama)
Ali, bio je u nekoj guzvi, nije se javljao... pa je sve to stalo.
Jos jednom, hvala ti :wave: