Recimo ja je (skoro) gorovo...
Evo kako izgleda kada su svi kablovi konačno spojeni:

U desnom delu, tačno iznad RF modulatora je montiran RGB-to-S-Video/Composite konverter, zasnovan na ovoj šemi:
CPC RGB-SVideo. Za ovaj konverter je zaslužan Marko, ja to nikada ne bih sam sastavio...
Sa zadnje strane, mašina sada izgleda ovako:

Iznad konektora za RF modulator se nalaze S-Video i kompozitni izlazi (kompozitni još nisam testirao). Skroz sa desne strane su ubačeni konektori za audio izlaz, i to za 3.5mm bananicu i za činč (u principu, bio bi dovoljan jedan od ta dva, ali je bilo mesta, pa što da ne).
Sa gornje strane to sve izgleda nekako ovako:
A ovako izgleda S-Video izlaz preko S-Video-to-VGA adaptera:
Slika je jedva primetno šmrljava (mada, neuporedivo bolja od RF izlaza), ali ću probati sa još par adaptera. Još nije proban na TV-u sa S-Video ulazom. Takođe, adapter koji sam koristio ima problema sa prikazom Atarijevog desktopa, pretpostavljam da ima problema sa prepoznavanjem frekvencije (slika se jako trese i ispisuje da je PAL 60Hz?!?). Džojstik takođe pravi malo problema, pošto je srednji pritisak ponekad teže pogoditi, ali ga zasad neću menjati.
Recimo da je zasad to to...
🙂
P.S. Zahvalnost za sve ovo ide naravno Marku, da nije njegove elektronike, ni ovog modovanog Atarija ne bi bilo...