Šta je novo?

hub-ovi i dc++

Papss je napisao(la):
:D Vidi ko me pita. Kakav ti je to slepacki avatar? Jos samo malo da si "spustio" sliku...... ;)

Najlakse je reci "potrazi na net-u" . Treba nekada znati preneti svoje znanje na drugoga. Ali to je zaista umetnost. Cenim da bi to neko ko zna mogao da mi objasni u dve recenice.

Sve u svemu, vi ste to tako profesionalno uradili da ja nista nisam razumeo. Kakvo je to objasnjenje "svrha je skinuti fajl" ? Pa upravo mi to i nije jasno, zbog cega bi fajl skidao na taj nacin a ne uobicajeno? Zna se kako se skidaju fajlovi...

Ako te mrzi ili neces da mi objasnis nemoj ni da se javljas. Nema smisla pisati ovakve odgovore kao sto je tvoj. Vidis da i ostali misle da je pitanje glupo pa mi niko ne odgovara, ali ja to cenim, jer ne kake, nego jednostavno ne odgovaraju. Kada bi svi tako radili, ovaj forum bi bio mnogo lepse mesto...
ma ... verovatno je i browser suvishe komplikovan za tebe, a to shto ne razumesh na kom principu funkcionishe razmena fajlova torrent sistemom nije problem objashnjenja ljudi sa foruma nego tvog IQ-a
mrzi me da po 10x citam isto ... da je neshto novo i vredno objashnjenja sigurno bi ga dobio
avatar je super, a sliku nisam mogao da spustim nikako - jedino aparat kojim je slikana ;)

Da ne otvaram novu temu.......
Elem, muci me StrongDC++ ,zapravo instalirao sam ga pokrenuo cackao nesto po opcijama i tako je radio 3 dana :d i onda se resetovao modem(nista cudno--valjda tako mora smucilo mu se ,otkazuje poslusnost.. :D )
Pri ponovnom pokretanju StrongDC++ na 1 od 2 huba nikako nije hteo da se
poveze.Kaze "wrong connection settings" :mad: a na taj isti hub se obican
DC++ bez problema povezuje??? Sad da li sam ja nesto zeznuo cackajuci opcije
(vrlo verovatno)pa sad nece da radi.. Znaci kako se StrongDC++ moze vratiti
na default podesavanja(ne secam se sta sam sve izmenio).Ako ovo ne upali
da li mogu da prebacim sadrzaj queue.xml(strong) u njegovog obicnog imenjaka
(DC++ 0.670) da bi mogao da nastavim nezavrsene downloade u obicnom DC++? :wall: :wall: :wall: :wall:

probaj staviti Client Emulation na DC++ (Settings-Advanced-Client Emulation-DC++)

Nazad
Vrh Dno