, a ja se tu nesto patio sa BandwidthController-om.DU super controler, naravno moze da ogranici protok za svaki program nezavisno.
Shta bre pricas??Zar kod ADSL-a ne dodeljuju staticku a ne dinamicku IP???risa je napisao(la):Zato je dobar ADSL. Svaki put kada se konektujes na net dobijas drugi IP...
vucko83 je napisao(la):A kakva je to fora da u dc-u kad se zakazim uvek pokaze isti ip dok recimo kad odem na whatismyip.com on pokazuje drugi ip broj?
Ne, dinamicka je adresa.BitrAtE je napisao(la):Shta bre pricas??Zar kod ADSL-a ne dodeljuju staticku a ne dinamicku IP???
BitrAtE je napisao(la):Shta bre pricas??Zar kod ADSL-a ne dodeljuju staticku a ne dinamicku IP???
Ljudi jeste li vi probali LimeWire pa da tako hvalite DC++.Ja sam DC++ koristio prije i bio mi je vrh,kada sam instalirao LimeWire tako sam i deinstalirao i DC++.Evo neke prednosti programa
-nema potrebe nista sherovati
-download nikad ama bash nikad mi nije pao ispod 6kb/s(imam ISDN)kad upalim 128k ide i do 16kb/s
-e ovo je meni najveca prednost a najveca mana DC++.Znaci kad pretrazujete nesto LimeWire pretrazi kod svih korisnika koji ga koriste a DC++ samo kod korisnika na kojem si hubu.
-nacicete sve sto pozelite,ja sam chak skinuo nekoliko filmova,opusteno po cijelu noc mi se skida bez strepnje kad se probudim da vidim brzinu od 500bt/s
Eto mislim da je bilo dovoljno,posljednja verzija je 4.8.0 i mozete je skinuti na
http://www.limewire.com/english/content/download.shtml
Dobro jutro,BitrAtE je napisao(la):Ljudi jeste li vi probali LimeWire pa da tako hvalite DC++.Ja sam DC++ koristio prije i bio mi je vrh,kada sam instalirao LimeWire tako sam i deinstalirao i DC++...
O kom limunu je rec, PRO ili BASIC?Ljudi jeste li vi probali LimeWire pa da tako hvalite DC++.Ja sam DC++ koristio prije i bio mi je vrh,kada sam instalirao LimeWire tako sam i deinstalirao i DC++.Evo neke prednosti programa
Hm... zasto moras da ga nadgledas?zilijen je napisao(la):i dc++ je ok, skinuo sam gomilu filmova u poslednjih nekoliko nedelja, ali stalno moram da cucim pored njega i da ga nadgledam, dok je na "medvedicu" brzina velika i postojana u isto vreme.
Dandy je napisao(la):Hm... zasto moras da ga nadgledas?
Ja sam napravio download queue, ukljucio da automatski pronalazi aternative i evo vec dva dana radi bez ikakve moje intervencije.
reci shta hocesh poskidacu ti ja i narezatiGeek_master je napisao(la):Ljudi, otkud vama tolike brzine... zar ste svi na ADSLu ili kablovskoj... ja p2p koristim uglavnom za muziku koju nema sanse da nadjem nigde drugde, i svlacim sat vremena jednu pesmu sa 3-4KBps (kad je dobra veza)
Hm... Kako se to izvodi?Dandy je napisao(la):Hm... zasto moras da ga nadgledas?
Ja sam napravio download queue, ukljucio da automatski pronalazi aternative i evo vec dva dana radi bez ikakve moje intervencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari