Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 135
Kako kucati poruku na satu, štapićem za uši?
Ovo polje za poruku se kod mene ne vidi kada me neko zove, to je verovatno za onaj quick odgovor - u gužvi sam nazovite me kasnije i slično 😀Nešto gledam po yt, pa sam bas za taj black (i za plavi) video, da na sms i wa može da odgovori. Kada ti zvoni sat, isto ima opciju za brze poruke.
Na sajtu Huawei-ja ima slika gde se vidi tastatura ili to će kod nekih možda doći preko nekog update.
Iskren da budem, ne bih ni koristio sat zbog kuckanja poruka ili pozivanja 😀 Meni je za sad opravdao svako ocekivanje i sve radi super, svako merenje, sinhronizacija i slicnoNe može zato što imaš iPhone, zato sam i pitao koji telefon. Tako barem piše po internetu
Odličan , piši utiske . Ja nikako da napišem utiske o pro verziji .Ponovio se i ja posle GT2 Pro, još mi se više dopada nego na slike 🙂
Jel apple satovi mogu na androidu ?Pored gt3 pro nema šta da traži, jedino kome se vizuelno više dopada izgled gt5/pro, inače je jako netačni sa svim senzorima sem gps-a. Imate onog lika na YouTube-u koji radi temeljno naučne testove pa bacite pogled, sve u svemu od Huawei satova jedino gt3 pro može da priđe Apple satovima po preciznosti.
Zadovoljan skroz, u odnosu na GT2 Pro ovdje GPS hvata momentalno, posle jedne sekunde, na GT2 Pro je trebala čitava vječnost, nekad i po 30+ sekundi. Laganiji je od GT2 Pro, taman koliko treba, sad se možda razmišljam i da ga ne skidam dok spavam, čisto da probam i taj sleep tracking. Senzori mi se čine precizniji, tj. reaguju mnogo responzivnije u odnosu na stariji model.Odličan , piši utiske . Ja nikako da napišem utiske o pro verziji .
Imam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?Da li neko ima iskustva sa Huawei WATCH 4 pro, znaci ne GT? Vidim da ga nema u prodavnicama, ali na kp ima. I da li se zna neki izlazak WATCH 5?
Mene zanima, sve oko tog sata. Baterija... Ma sve... Ako si imao mozda gt3 pro, razlike itd... HvalaImam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?
Hvala na odgovoru, gledam dosta su skupi na kp, traze i po 600e za elite verziju, pa gledam koliko je realno dati. Mislim sigurno ne bih tolikoImam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari