Šta je novo?

Huawei Watch

Nešto gledam po yt, pa sam bas za taj black (i za plavi) video, da na sms i wa može da odgovori. Kada ti zvoni sat, isto ima opciju za brze poruke.

Na sajtu Huawei-ja ima slika gde se vidi tastatura ili to će kod nekih možda doći preko nekog update.
Ovo polje za poruku se kod mene ne vidi kada me neko zove, to je verovatno za onaj quick odgovor - u gužvi sam nazovite me kasnije i slično :D
Kad uđem u aplikaciju za poruke piše mi samo "Nema obaveštenja", u aplikaciji za pozive mi se prikazuju samo propušteni pozivi. Kalkulator radi jedini sa tastaturom :D
Imam iphone 14, možda je do toga, a možda je i do regiona ili će biti dostupno u nekom budućem ažuriranju :D

Ne može zato što imaš iPhone, zato sam i pitao koji telefon. Tako barem piše po internetu

Ponovio se i ja posle GT2 Pro, još mi se više dopada nego na slike :)

Prilozi

• 20241012_130749.jpg
    20241012_130749.jpg
    183.2 KB · Pregleda: 92
Ne može zato što imaš iPhone, zato sam i pitao koji telefon. Tako barem piše po internetu
Iskren da budem, ne bih ni koristio sat zbog kuckanja poruka ili pozivanja :D Meni je za sad opravdao svako ocekivanje i sve radi super, svako merenje, sinhronizacija i slicno

Pored gt3 pro nema šta da traži, jedino kome se vizuelno više dopada izgled gt5/pro, inače je jako netačni sa svim senzorima sem gps-a. Imate onog lika na YouTube-u koji radi temeljno naučne testove pa bacite pogled, sve u svemu od Huawei satova jedino gt3 pro može da priđe Apple satovima po preciznosti.

Pored gt3 pro nema šta da traži, jedino kome se vizuelno više dopada izgled gt5/pro, inače je jako netačni sa svim senzorima sem gps-a. Imate onog lika na YouTube-u koji radi temeljno naučne testove pa bacite pogled, sve u svemu od Huawei satova jedino gt3 pro može da priđe Apple satovima po preciznosti.
Jel apple satovi mogu na androidu ?

Mislim da ne, a i ako mogu verovatno nisu sve funkcije moguće.

Ne mogu, za 2 sekunde se dobije odgovor na Guglu.

Uzeh i ja danas Gt5 plavi,pošto samdo sad nosio honor 6 narukvicu za mene je ovo ogroman upgrade,i malo je reci da sam odusevljen satom,toliko je lagan da ga bukvalno ne osecam na ruci, brzo se udje u sve cake oko podesavanja i opcija.Plus i poklon slusalice koje daju su sasvim solidne .

Odličan , piši utiske . Ja nikako da napišem utiske o pro verziji .
Zadovoljan skroz, u odnosu na GT2 Pro ovdje GPS hvata momentalno, posle jedne sekunde, na GT2 Pro je trebala čitava vječnost, nekad i po 30+ sekundi. Laganiji je od GT2 Pro, taman koliko treba, sad se možda razmišljam i da ga ne skidam dok spavam, čisto da probam i taj sleep tracking. Senzori mi se čine precizniji, tj. reaguju mnogo responzivnije u odnosu na stariji model.

Bolji je GT5 Pro miljama od GT3 Pro.
Oflline mape su odlicna stvar koju su konacno ubacili.Tako da cu uzeti GT5 Pro.
Dizajn mi se dopada. GT3 Pro sam imao i dosadio,ok sat ali nista preko toga.

Stigao meni danas gt5. Šteta što kućište nije skroz crno, nego sivkasto

Je li ok cena za Huawei watch GT5 pro 220 evra ? Slučajno sam na nju naletio preko oglasa ...

Nije ok, suviše je niska tako da je prevara vrv.

Ne mora da znaci da je prevara.
Mozda je neko kupio preko mobilnog operatera (oko 2000 din je rata) pa mu treba kes i zato prodaje za dosta manje para..

Da li neko ima iskustva sa Huawei WATCH 4 pro, znaci ne GT? Vidim da ga nema u prodavnicama, ali na kp ima. I da li se zna neki izlazak WATCH 5?

Da li neko ima iskustva sa Huawei WATCH 4 pro, znaci ne GT? Vidim da ga nema u prodavnicama, ali na kp ima. I da li se zna neki izlazak WATCH 5?
Imam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?

Nema sta puno, sat je zver... Baterija odlicna za sada, elran vrh...nikakvih zamerki... Plivao u njemu, no problemo. Pre njega sam imao gt2... Dosta ozbiljniji ali i glomazniji i tezi...

Hvala, zato mi i zapao za oko, jer je velik glomazan, mogu ga nabavim za nekih plus minus 270€, stari nekih otprilike 6 meseci, garancija naravno još važeća. Tako se bar kreću cene na oglasu Kleinanzeige.

Konkretno ovaj primerak
Oceanblue
Datum kupovine 05.2024
Cena sa pošiljkom dhl 275€

Prilozi

• Screenshot_20241222_232402.jpg
    Screenshot_20241222_232402.jpg
    119 KB · Pregleda: 14
Da li ima neka zackoljica sa gt 5 i iPhone mobilnim? Znam da tastatura nije moguća, pa da li pored toga ima još nešto što ne radi?

Vrh Dno