Grga Pitić
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 95
Kako kucati poruku na satu, štapićem za uši?
Ovo polje za poruku se kod mene ne vidi kada me neko zove, to je verovatno za onaj quick odgovor - u gužvi sam nazovite me kasnije i sličnoNešto gledam po yt, pa sam bas za taj black (i za plavi) video, da na sms i wa može da odgovori. Kada ti zvoni sat, isto ima opciju za brze poruke.
Na sajtu Huawei-ja ima slika gde se vidi tastatura ili to će kod nekih možda doći preko nekog update.
Iskren da budem, ne bih ni koristio sat zbog kuckanja poruka ili pozivanjaNe može zato što imaš iPhone, zato sam i pitao koji telefon. Tako barem piše po internetu
Odličan , piši utiske . Ja nikako da napišem utiske o pro verziji .Ponovio se i ja posle GT2 Pro, još mi se više dopada nego na slike![]()
Jel apple satovi mogu na androidu ?Pored gt3 pro nema šta da traži, jedino kome se vizuelno više dopada izgled gt5/pro, inače je jako netačni sa svim senzorima sem gps-a. Imate onog lika na YouTube-u koji radi temeljno naučne testove pa bacite pogled, sve u svemu od Huawei satova jedino gt3 pro može da priđe Apple satovima po preciznosti.
Zadovoljan skroz, u odnosu na GT2 Pro ovdje GPS hvata momentalno, posle jedne sekunde, na GT2 Pro je trebala čitava vječnost, nekad i po 30+ sekundi. Laganiji je od GT2 Pro, taman koliko treba, sad se možda razmišljam i da ga ne skidam dok spavam, čisto da probam i taj sleep tracking. Senzori mi se čine precizniji, tj. reaguju mnogo responzivnije u odnosu na stariji model.Odličan , piši utiske . Ja nikako da napišem utiske o pro verziji .
Imam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?Da li neko ima iskustva sa Huawei WATCH 4 pro, znaci ne GT? Vidim da ga nema u prodavnicama, ali na kp ima. I da li se zna neki izlazak WATCH 5?
Mene zanima, sve oko tog sata. Baterija... Ma sve... Ako si imao mozda gt3 pro, razlike itd... HvalaImam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?
Hvala na odgovoru, gledam dosta su skupi na kp, traze i po 600e za elite verziju, pa gledam koliko je realno dati. Mislim sigurno ne bih tolikoImam ga godinu dana i jace... Bez ijedne zamerke... Sta te tacno zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari