Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Za to jedino safir pomaze, ostalo ili da se pazi ili zastitno staklo.
da li si dobio pomoc? treba i menida li moze neko pomoci kako da se aktivira ekg i ostale funkcije u Srbiji?hvala unapred ljudi
Promenite region na Hrvatsku ili Rumuniju, kod nas ta opcija nije podržana.da li si dobio pomoc? treba i meni
Da li tebi radi merac krvnog pritiska na tim regionima?Promenite region na Hrvatsku ili Rumuniju, kod nas ta opcija nije podržana.
radiDa li tebi radi merac krvnog pritiska na tim regionima?
Da li je dovoljno samo da se promeni region ili mora ispočetka da se aktivira nalog na hrvatsk/rumunski broj telefona. Pitam jer od novembra koristim GT 5 pro a hteo BiH da aktiviram EKG .Promenite region na Hrvatsku ili Rumuniju, kod nas ta opcija nije podržana.
moras novi nalog za taj brojDa li je dovoljno samo da se promeni region ili mora ispočetka da se aktivira nalog na hrvatsk/rumunski broj telefona. Pitam jer od novembra koristim GT 5 pro a hteo BiH da aktiviram EKG .
Znači moram naći hrvatski/rumunski broj ili da kupim e-sim .moras novi nalog za taj broj
imas spisak na huawei u kojim zemljama su podrzane te funkcije pa mozda imas nekoga tamoZnači moram naći hrvatski/rumunski broj ili da kupim e-sim .
pregledao sam sada, na huawei cloudu mozes na tom nalogu da promenis broj tel i tako menjas i regionZnači moram naći hrvatski/rumunski broj ili da kupim e-sim .
Zanimljiv podatak u vezi preko PC..Ako pravite nalog preko PC-a(browsera?), moze bilo koji broj za verifikaciju. Ja sam presao na srpskog na HongKong, jer su tamo dostupne sve funkcije i sve je proslo kako treba. GT5 Pro.
upravo sam to napisao gore, broj je potreban samo prilikom registracije naloga... ne moras praviti nov nalog, na postojecem samo promenis broj telefona i automatski ti menja region, aktiviras sve sto ti trebaZanimljiv podatak u vezi preko PC..
Sta mislis ako bi izbrisao ovaj nalog sto imam sad,pa ponovo napravio sa istim emailom na primer na Grcku ili Madjarsku,posto podrzavaju EKG,i prijavim SR broj,sve to preko PCa..Da li bi proslo to?
jos jedna stvar koju sam upravo proverio, nakon registracije naloga na broj tel neke od zemalja koje podrzavaju sve funkcije i aktivacije istih, vratio sam u nalogu svoj broj, znaci na region Srbija, na satu i dalje sve funkcioniseZanimljiv podatak u vezi preko PC..
Sta mislis ako bi izbrisao ovaj nalog sto imam sad,pa ponovo napravio sa istim emailom na primer na Grcku ili Madjarsku,posto podrzavaju EKG,i prijavim SR broj,sve to preko PCa..Da li bi proslo to?
Kako da nađemo broj iz Hong Konga ? Da li može da se kupi e-sim online i da radi u SrbijiAko pravite nalog preko PC-a(browsera?), moze bilo koji broj za verifikaciju. Ja sam presao na srpskog na HongKong, jer su tamo dostupne sve funkcije i sve je proslo kako treba. GT5 Pro.
Ne treba broj, moze da se preskoci korak unosenja broja. Za verifikaciju je totalno drugi korak gde prihvata i nas broj.Kako da nađemo broj iz Hong Konga ? Da li može da se kupi e-sim online i da radi u Srbiji
ne znam kako ne treba i gde se ti registrujesNe treba broj, moze da se preskoci korak unosenja broja. Za verifikaciju je totalno drugi korak gde prihvata i nas broj.
ne znam kako ne treba i gde se ti registrujes
Od novembra imam crni gr 5 pro nisam za sada primetio neke ogrebotine, opet sada je vreme takvo da je rukav preko sata pa su manje šanse da se pojave . Pao mi je 2,3 puta ali bez posledica . Meni se jedino ne sviđa gumeni kaiš , menjao BiH za neki metalni ili pleteni .Kako se pokazao crni gt5 pro? Da li se grebe lako i ostaju ogrebotine? Malo je skuplja "natural" verzija s tim da bi morao da uzmem drugi kais, a bas lose izgleda sa njim, nije mi to to, zato mi je u prvom planu crna boja.
Od znoja ostaje bela fleka koju svaki put obrišem vlažnom maramicom kad skinem sat, nema drugi razlog. Redovne satove nosim samo sa metalnom narukvicom pa sam na takve navikao . Inače sam ga nosio u banju, voda 36 stepeni i nije bilo problema, posle 15 minuta u finsku saunu pa parno kupatilo i sve radi kako treba . Stvarno je dobar sat. Jedino da proradi wallet i EKG kod nas i biće još bolji .Vazi. Cim je preziveo pad bez ogrebotina trebalo bi da je okej. Zbog cega ti se ne svidja gumeni kais? Na gt3 pro je kais bio dobar. Meni treba za trening, zato i gledam crnu boju.
Par puta sam ga zakačio o zid/vrata, ništa mu nije bilo. Koristim ga 4 meseca, nije mi padao, ali mi se čini da je prilično izdržljiv. Koristio bih ga tokom plivanja, ali nisam siguran koliko je otporan, pa to još uvek ne bih testirao.Kako se pokazao crni gt5 pro? Da li se grebe lako i ostaju ogrebotine? Malo je skuplja "natural" verzija s tim da bi morao da uzmem drugi kais, a bas lose izgleda sa njim, nije mi to to, zato mi je u prvom planu crna boja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari