Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Stigla jos jedna narukvica za GT5..
Dobar kvalitet materijala,prijatan na zglobu..

Prilozi

• PXL_20250118_171319982.jpg
    PXL_20250118_171319982.jpg
    125.8 KB · Pregleda: 94
  • PXL_20250118_171440075.jpg
    PXL_20250118_171440075.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 61
  • PXL_20250118_171403130.jpg
    PXL_20250118_171403130.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 50
  • PXL_20250118_171347826.jpg
    PXL_20250118_171347826.jpg
    109.7 KB · Pregleda: 54
  • PXL_20250118_171624088.jpg
    PXL_20250118_171624088.jpg
    110.8 KB · Pregleda: 54
  • PXL_20250118_171704568.jpg
    PXL_20250118_171704568.jpg
    98 KB · Pregleda: 90
jos jedno pitanje, app galery moze da se koristi samo kada se upari android i watch, na IOsu ne moze to?

Promenite region na Hrvatsku ili Rumuniju, kod nas ta opcija nije podržana.
Da li je dovoljno samo da se promeni region ili mora ispočetka da se aktivira nalog na hrvatsk/rumunski broj telefona. Pitam jer od novembra koristim GT 5 pro a hteo BiH da aktiviram EKG .

Poslednja izmena:
Momak ,da li si realan sta pricas,da uzmem hrvatski broj ili rumunski,stavim u telefon i koristim ga samo zbog EKG da bi imao na Huawei watch gt5/pro?
Koliko neko moze biti,da ne kazem sta da tako nesto uradi?
Koliko sam citao ovi nasi satovi su apdejtovani na GLobal verzije,i one ne podrzavaju EKG,to nema veze sa brojem telefona,vec je stvar softverske prirode..
Na primer,EKG radi bez problema u Kini,Aziji,i njihovi satovi GT5 su softverski prilagodjeni za njihovo podrucje i EKG radi normalno..Nije to usamljen slucaj kineskih modela koji su za njihovo trziste,i isti ti modeli koje prodaju za EU,global,gde ustroje dosta funkcija..
Isti slucaj ti je i sa NFC placanjem,kod njih radi,na global varijantama sata u EU ne radi..

Ja imam Huawei nalog napravljen još kada sam kupio prvi njihov telefon napravljen na Austriju I vezan za austrijski broj telefona koji povremeno koristim.
Telefon i sat sam kupio u Srbiji ubacio sam taj nalog u Huawei Puru 70 pro i radi mi EKG i ako su sat i telefon na srpskom dok u podešavanjima telefona stoji samo region Austrija

Ako pravite nalog preko PC-a(browsera?), moze bilo koji broj za verifikaciju. Ja sam presao na srpskog na HongKong, jer su tamo dostupne sve funkcije i sve je proslo kako treba. GT5 Pro.

Ako pravite nalog preko PC-a(browsera?), moze bilo koji broj za verifikaciju. Ja sam presao na srpskog na HongKong, jer su tamo dostupne sve funkcije i sve je proslo kako treba. GT5 Pro.
Zanimljiv podatak u vezi preko PC..
Sta mislis ako bi izbrisao ovaj nalog sto imam sad,pa ponovo napravio sa istim emailom na primer na Grcku ili Madjarsku,posto podrzavaju EKG,i prijavim SR broj,sve to preko PCa..Da li bi proslo to?

Sta mislis ako bi izbrisao ovaj nalog sto imam sad,pa ponovo napravio sa istim emailom na primer na Grcku ili Madjarsku,posto podrzavaju EKG,i prijavim SR broj,sve to preko PCa..Da li bi proslo to?
upravo sam to napisao gore, broj je potreban samo prilikom registracije naloga... ne moras praviti nov nalog, na postojecem samo promenis broj telefona i automatski ti menja region, aktiviras sve sto ti treba

jos jedna stvar koju sam upravo proverio, nakon registracije naloga na broj tel neke od zemalja koje podrzavaju sve funkcije i aktivacije istih, vratio sam u nalogu svoj broj, znaci na region Srbija, na satu i dalje sve funkcionise

Kako da nađemo broj iz Hong Konga ? Da li može da se kupi e-sim online i da radi u Srbiji

Kako da nađemo broj iz Hong Konga ? Da li može da se kupi e-sim online i da radi u Srbiji
Ne treba broj, moze da se preskoci korak unosenja broja. Za verifikaciju je totalno drugi korak gde prihvata i nas broj.

Kako se pokazao crni gt5 pro? Da li se grebe lako i ostaju ogrebotine? Malo je skuplja "natural" verzija s tim da bi morao da uzmem drugi kais, a bas lose izgleda sa njim, nije mi to to, zato mi je u prvom planu crna boja.

Kako se pokazao crni gt5 pro? Da li se grebe lako i ostaju ogrebotine? Malo je skuplja "natural" verzija s tim da bi morao da uzmem drugi kais, a bas lose izgleda sa njim, nije mi to to, zato mi je u prvom planu crna boja.
Od novembra imam crni gr 5 pro nisam za sada primetio neke ogrebotine, opet sada je vreme takvo da je rukav preko sata pa su manje šanse da se pojave . Pao mi je 2,3 puta ali bez posledica . Meni se jedino ne sviđa gumeni kaiš , menjao BiH za neki metalni ili pleteni .

Vazi. Cim je preziveo pad bez ogrebotina trebalo bi da je okej. Zbog cega ti se ne svidja gumeni kais? Na gt3 pro je kais bio dobar. Meni treba za trening, zato i gledam crnu boju.

Vazi. Cim je preziveo pad bez ogrebotina trebalo bi da je okej. Zbog cega ti se ne svidja gumeni kais? Na gt3 pro je kais bio dobar. Meni treba za trening, zato i gledam crnu boju.
Od znoja ostaje bela fleka koju svaki put obrišem vlažnom maramicom kad skinem sat, nema drugi razlog. Redovne satove nosim samo sa metalnom narukvicom pa sam na takve navikao . Inače sam ga nosio u banju, voda 36 stepeni i nije bilo problema, posle 15 minuta u finsku saunu pa parno kupatilo i sve radi kako treba . Stvarno je dobar sat. Jedino da proradi wallet i EKG kod nas i biće još bolji .

Par puta sam ga zakačio o zid/vrata, ništa mu nije bilo. Koristim ga 4 meseca, nije mi padao, ali mi se čini da je prilično izdržljiv. Koristio bih ga tokom plivanja, ali nisam siguran koliko je otporan, pa to još uvek ne bih testirao.

Nazad
Vrh Dno