Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

Pozdrav svima, kupio sam Huawei GT4 juče sam ga povezao sa telefonom (redmi note 11 pro) ali mi je jutros izbacilo nakon odlaska do pekare 100 000 pređenih koraka. To mi se i ranije dešavalo kada sam skidao razne aplikacije za merenje koraka samo telefonom pošto nisam našao sistemsku aplikaciju i takođe je i tad odjednom izbacivalo 100 000 dakle telefon me zeza ahahah. Da li neko ima sličan problem i da li postoji opcija da isključim brojanje koraka telefonom, kako bi ih merio samo sat?
Screenshot_2024-01-09-11-47-56-502_com.huawei.health.jpg

Pozdrav svima, kupio sam Huawei GT4 juče sam ga povezao sa telefonom (redmi note 11 pro) ali mi je jutros izbacilo nakon odlaska do pekare 100 000 pređenih koraka. To mi se i ranije dešavalo kada sam skidao razne aplikacije za merenje koraka samo telefonom pošto nisam našao sistemsku aplikaciju i takođe je i tad odjednom izbacivalo 100 000 dakle telefon me zeza ahahah. Da li neko ima sličan problem i da li postoji opcija da isključim brojanje koraka telefonom, kako bi ih merio samo sat?
Pogledajte prilog 422451
Можда да укинеш дозволу Хелт апликацији да има приступ сензору телефона (Physical activity)?

Можда да укинеш дозволу Хелт апликацији да има приступ сензору телефона (Physical activity)?
Hvala puno brate, uspelo je.
Inače vidim da se dosta ljudi žali za slušalice koje idu kao poklon, pa evo savet za sve koji kupuju sat. Ako imate nekog u nekoj zemlji koja ima oficijalnu Huawei prodavnicu neka vam kupi sat i donese kada bude dolazio. Ja sam se zaludeo kada sam video "akciju" u gigatronu, 45 hiljada + poklon slušalice (poklon samo u periodu novogodišnjih praznika), dok je na oficijalnoj stranici sat po redovnoj ceni 270 evra (32 hiljade) i poklon se dobija kad god da naručiš, a mogu i kaiševi da se dodaju za 10 evra.
Opasne akcije daje gigatron😂

На шта се односи могућност тромесечне бесплатне активације?

Prilozi

• Screenshot_2024-01-19-07-03-10-28_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4~2.jpg
    Screenshot_2024-01-19-07-03-10-28_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4~2.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 104
Gde ja najpovoljnije uzeti sada black gt4?
Ili silver sa metalnom narukvicom GT3? Uzeo bih a samo ta 2 modela mi se sviđaju.

Da odgovorim samom sebi, uzet GT4 black. Malo je reći - vrh. Ima Samsung još dosta da poradi. Nego, gde ima da se uzme metalna narukvica kao na GT3 Elite/Silver ili slična, sa metalnim podeocima koje sam mogu da namestim, cenim da bi i ovom dobro stajala...
Ostavim ovu naruvicu ili stavim srebrnu?
Sta je bolje po vama?
A srebrna, odakle je? :)

Razmišljam da uzmem GT 4 u Yetelu . Da li postoje neke funkcije sata koje se ne mogu koristiti na Xiaomi 13 telefonu jer nemam Huawei a ni Honor ?

Totalno nebitno. Sat je jako lijep i jako fino sve radi. Od mene preporuka

Stigle sluske od gt4.

Prilozi

• IMG_20240123_175914301_HDR.jpg
    IMG_20240123_175914301_HDR.jpg
    134.4 KB · Pregleda: 99
Neko napisa gore da se ljudi žale na te sluške koje idu u gt4, ja ne vidim (čujem) problem. Za ovaj cenovni rang i tip slušalica ja bih rekao da su vrlo dobre.
Gt4 stvarno vrhunski sat, u početku mi je smetalo što nije android ali sada mi je to prednost. Baterija traje baš baš dobro. Da li neko može da okači sliku sata sa nekom zamenskom narukvicom? Moj je zeleni ne znam kako bi mu stajale te kožne narukvice

Neko napisa gore da se ljudi žale na te sluške koje idu u gt4, ja ne vidim (čujem) problem. Za ovaj cenovni rang i tip slušalica ja bih rekao da su vrlo dobre.
Gt4 stvarno vrhunski sat, u početku mi je smetalo što nije android ali sada mi je to prednost. Baterija traje baš baš dobro. Da li neko može da okači sliku sata sa nekom zamenskom narukvicom? Moj je zeleni ne znam kako bi mu stajale te kožne narukvice
Meni je dobra ova plava silikonska za treninge i sportsku varijantu, a mislim da bi kožna braon dobro legla za elegantnu varijantu poput ove zelene, fabričke narukvice. Mislio sam da će ovaj zeleni polukrug dosta da remeti uklapanje, ali ne odskače toliko.

Prilozi

• IMG_20240125_135237.jpg
    IMG_20240125_135237.jpg
    369.3 KB · Pregleda: 86
  • IMG_20240125_135146.jpg
    IMG_20240125_135146.jpg
    87.4 KB · Pregleda: 84
  • IMG_20240125_135139.jpg
    IMG_20240125_135139.jpg
    111.4 KB · Pregleda: 96
stigao mi pre sat vremena update na satu

Meni je neverovatno da ni GT 4 nema opciju za isključivanje bluetooth-a. Non stop radi, pa se treba zapitati koliko ostavlja posledica na duže staze.

Meni je još nevjerovatnije da ima ljudi za koje je to normalno

Pa kad proverite koliko 'zraci' sva elektronika oko vas, TV, wifi - vas i svaki oko vas, elektroinstalacije, mobilni telefon, repetitori mobilnih mreza u vasoj blizini i da ne nabrajam dalje...zracenje Bluetooth modula koji radi u low-power rezimu kad se ne koristi je maaaalaaaa maca naspram gore pomenutog.

Da ste na nekoj planini, u brvnari bez struje i mobilnog signala pa da kazem da zraci nesto Bluetooth ali u gradu, ja bih se brinuo oko mnogo drugih stvari...

Nego... da li postoji neka Voice recorder aplikacija, kada samom sebi nesto na brzinu ostavim kao podsetnik? U health aplikacijama je nema, a App Gallery nemam instaliranu, ako može neko da pogleda.

Zasto je huawei watch gt 4 skuplji na oglasima od samsung galaxy watch 6?

Zato što je GW 6 *********. Razmišljam da posle skoro 4 godine ako se ne varam i dva komada GT2 predjem na GT4.. Fale mu wifi/lte ali ********* opet.

Hvala puno brate, uspelo je.
Inače vidim da se dosta ljudi žali za slušalice koje idu kao poklon, pa evo savet za sve koji kupuju sat. Ako imate nekog u nekoj zemlji koja ima oficijalnu Huawei prodavnicu neka vam kupi sat i donese kada bude dolazio. Ja sam se zaludeo kada sam video "akciju" u gigatronu, 45 hiljada + poklon slušalice (poklon samo u periodu novogodišnjih praznika), dok je na oficijalnoj stranici sat po redovnoj ceni 270 evra (32 hiljade) i poklon se dobija kad god da naručiš, a mogu i kaiševi da se dodaju za 10 evra.
Opasne akcije daje gigatron😂
Daj web adresu gde ima za 270 sa sluške. Ako ima u nemačku.

Evo ti link, ali su sad promenili ne idu slušalice kao poklon nego narukvica silikonska (35e košta), a slušalice su izbacili, pre mesec dana su one bile, mada možeš da ih dodaš za 30e.
Mada sad vidim da zavisi od boje koju odabereš, uz ovaj sa braon kožnim kaišem idu slušalice i plus crveni silikonski kaiš za 280e.

Prilozi

• Screenshot_2024-01-30-23-16-21-276_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-30-23-16-21-276_com.android.chrome.jpg
    84.5 KB · Pregleda: 63
Da, u pravu si. Ne da sam sumnjao nego nisam mogao da nadjem.
Sada jos da nadjem nekog da mi donese.
Imam GT od kad je izašao ovo bi bio pun pogodak.
Od A1 sam dobio popust 20% na satove ali opet to mu dodje 42.000din što je velika razlika. I to bez druge narukvice i slušalica.
Hvala jos jednom

Jel svaki GT4 u srebrnom kucistu, nema skroz crn kao GT2?

Pa kad proverite koliko 'zraci' sva elektronika oko vas, TV, wifi - vas i svaki oko vas, elektroinstalacije, mobilni telefon, repetitori mobilnih mreza u vasoj blizini i da ne nabrajam dalje...zracenje Bluetooth modula koji radi u low-power rezimu kad se ne koristi je maaaalaaaa maca naspram gore pomenutog.

Da ste na nekoj planini, u brvnari bez struje i mobilnog signala pa da kazem da zraci nesto Bluetooth ali u gradu, ja bih se brinuo oko mnogo drugih stvari...
Sa 10 loših stvari po ljudski organizam pokrivaš 1 lošu stvar po ljudski orgaizam.

Nemogućnost isključenja BT je logike bez.
I sasvim je sigurno da to nije slučajan propust.

Ako bih modifikovao Laneta Gutovića: ako nešto ne koristi onda nekome može i da šteti

Nazad
Vrh Dno