phoboskv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.12.2007
- Poena
- 425
DaDa li vam se vremenska prognoza ažurira sama bez HMS Cora ako ne ulazite Huawei Health?
DaDa li vam se vremenska prognoza ažurira sama bez HMS Cora ako ne ulazite Huawei Health?
Можда да укинеш дозволу Хелт апликацији да има приступ сензору телефона (Physical activity)?Pozdrav svima, kupio sam Huawei GT4 juče sam ga povezao sa telefonom (redmi note 11 pro) ali mi je jutros izbacilo nakon odlaska do pekare 100 000 pređenih koraka. To mi se i ranije dešavalo kada sam skidao razne aplikacije za merenje koraka samo telefonom pošto nisam našao sistemsku aplikaciju i takođe je i tad odjednom izbacivalo 100 000 dakle telefon me zeza ahahah. Da li neko ima sličan problem i da li postoji opcija da isključim brojanje koraka telefonom, kako bi ih merio samo sat?
Pogledajte prilog 422451
Hvala puno brate, uspelo je.Можда да укинеш дозволу Хелт апликацији да има приступ сензору телефона (Physical activity)?
Kod mene nema togaНа шта се односи могућност тромесечне бесплатне активације?
A srebrna, odakle je?Ostavim ovu naruvicu ili stavim srebrnu?
Sta je bolje po vama?
samo smart assist (glasovne komande) ostalo sve radiRazmišljam da uzmem GT 4 u Yetelu . Da li postoje neke funkcije sata koje se ne mogu koristiti na Xiaomi 13 telefonu jer nemam Huawei a ni Honor ?
Meni sve radi na oneplus fonu. Samo health app se instalira.Razmišljam da uzmem GT 4 u Yetelu . Da li postoje neke funkcije sata koje se ne mogu koristiti na Xiaomi 13 telefonu jer nemam Huawei a ni Honor ?
Pa to i nije toliko ni bitno, bar meni .samo smart assist (glasovne komande) ostalo sve radi
Meni je dobra ova plava silikonska za treninge i sportsku varijantu, a mislim da bi kožna braon dobro legla za elegantnu varijantu poput ove zelene, fabričke narukvice. Mislio sam da će ovaj zeleni polukrug dosta da remeti uklapanje, ali ne odskače toliko.Neko napisa gore da se ljudi žale na te sluške koje idu u gt4, ja ne vidim (čujem) problem. Za ovaj cenovni rang i tip slušalica ja bih rekao da su vrlo dobre.
Gt4 stvarno vrhunski sat, u početku mi je smetalo što nije android ali sada mi je to prednost. Baterija traje baš baš dobro. Da li neko može da okači sliku sata sa nekom zamenskom narukvicom? Moj je zeleni ne znam kako bi mu stajale te kožne narukvice
*********?Zato što je GW 6 *********. Razmišljam da posle skoro 4 godine ako se ne varam i dva komada GT2 predjem na GT4.. Fale mu wifi/lte ali ********* opet.
Daj web adresu gde ima za 270 sa sluške. Ako ima u nemačku.Hvala puno brate, uspelo je.
Inače vidim da se dosta ljudi žali za slušalice koje idu kao poklon, pa evo savet za sve koji kupuju sat. Ako imate nekog u nekoj zemlji koja ima oficijalnu Huawei prodavnicu neka vam kupi sat i donese kada bude dolazio. Ja sam se zaludeo kada sam video "akciju" u gigatronu, 45 hiljada + poklon slušalice (poklon samo u periodu novogodišnjih praznika), dok je na oficijalnoj stranici sat po redovnoj ceni 270 evra (32 hiljade) i poklon se dobija kad god da naručiš, a mogu i kaiševi da se dodaju za 10 evra.
Opasne akcije daje gigatron😂
Daj web adresu gde ima za 270 sa sluške. Ako ima u nemačku.
Mada sad vidim da zavisi od boje koju odabereš, uz ovaj sa braon kožnim kaišem idu slušalice i plus crveni silikonski kaiš za 280e.Daj web adresu gde ima za 270 sa sluške. Ako ima u nemačku.
Mislio je budjavi *********.*********?
Sa 10 loših stvari po ljudski organizam pokrivaš 1 lošu stvar po ljudski orgaizam.Pa kad proverite koliko 'zraci' sva elektronika oko vas, TV, wifi - vas i svaki oko vas, elektroinstalacije, mobilni telefon, repetitori mobilnih mreza u vasoj blizini i da ne nabrajam dalje...zracenje Bluetooth modula koji radi u low-power rezimu kad se ne koristi je maaaalaaaa maca naspram gore pomenutog.
Da ste na nekoj planini, u brvnari bez struje i mobilnog signala pa da kazem da zraci nesto Bluetooth ali u gradu, ja bih se brinuo oko mnogo drugih stvari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari