Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

Gledao i na Ananasu, bukvlalno isto kao da se kupuje na ugovor kod operatera.
Sto mi kaze poznanik ja nemam pare da iskesiram toliko za sat, necu krditnu da pucam na sat a niko sem operatera nece da mi da na 24 rate na dobar dan

Stigle juče slušalice. Na prvi pogled su mnogo lošije u odnosu na Samsungove i na izgled i po kvalitetu zvuka.

ja koristim neke xiaomi i nadao sam se da ce biti bolje...sem na papiru sto je bolja baterija nista drugo ...cak mi i oblik ne odgovara
odma su prodate

Evo imam vec 8 dana huawei waych 4 pro,sve preporuke za pametni sat,e sad gde je opcija za stanje interne memorije,da znam kolko je interne memorije slobodno?

Izgleda bukvalno profi,najbolji pametni sat kojeg imam,imam samsung watch 5 pro,nije los ali ovaj ga ostavio bas daleko,iako je sistem harmony,meni je bolje nego wear os,mnogo dobro izgleda...
20231126_214020.jpg

Imam GT4 crni. Kako da dodam nešto sa leve strane, gde su mi samo vremenska prognoza i muzika?
Nemoguće da ne može nita više da se doda, pa čak sam na bivšem amazfitu gtr2 mogao... Mislim, nije tragedija ima dosta polja sa desne strane ali...
Inače je prelep sat, softver je dobar, a već imam od gtr2 puno 22mm narukvica koje mogu da iskoristim.

Pozdrav svima, u potrazi sam za pametnim satom i posle dugo razmisljanja doneo sam konacnu odluku a i cena nije losa.
U pitanju je Huawei Watch 4.
Da li neko ima inskustva sa ovim satom?
Kakav je u odnosu na predhodne modele?
Kako radi heartrate sensor? imao sam par prilika da probam neke jeftinije satove na treningu i maši za oko 20-30 prosecnih otkucaja za sat vreme.
Da li je omoguceno placanje sa satom u Srbiji?

1701768360435.png

Pogledaj vise modela, pa izaberi koji ti se svidja, a i imas posebnu njihovu temu na forumu pa pitaj sta te zanima.

Pozdrav svima, u potrazi sam za pametnim satom i posle dugo razmisljanja doneo sam konacnu odluku a i cena nije losa.
U pitanju je Huawei Watch 4.
Da li neko ima inskustva sa ovim satom?
Kakav je u odnosu na predhodne modele?
Kako radi heartrate sensor? imao sam par prilika da probam neke jeftinije satove na treningu i maši za oko 20-30 prosecnih otkucaja za sat vreme.
Da li je omoguceno placanje sa satom u Srbiji?

Pogledajte prilog 416878

Pogledaj ovaj video. Lik izuzetno detaljno testira smart satove i uporedju ih. Ja nikad nijesam vidio da neko ovako detaljno to radi. Moze se dosta nauciti. Uglavnom vidi se da sto se tice satova i senzora prvo ide Apple pa Huawei i nakon toga svi ostali

U vezi poklon slušalica uz gt4 satove. Da li vam je stigao neki potvdrni mail nakon registracije kopovine na Huaweipokloni?
Ja sam vrlo zadovoljan sa satom naročito izgledom, ali zaboravio sam da je ovo ipak Huawei, ni sama aplikacija nije podržana na Google store. Danas sam hteo neke skinove da kupim i nema pojma, diskonektuj, rapsoari, briši keš ma ništa ne pomaže.

U vezi poklon slušalica uz gt4 satove. Da li vam je stigao neki potvdrni mail nakon registracije kopovine na Huaweipokloni?
Ja sam vrlo zadovoljan sa satom naročito izgledom, ali zaboravio sam da je ovo ipak Huawei, ni sama aplikacija nije podržana na Google store. Danas sam hteo neke skinove da kupim i nema pojma, diskonektuj, rapsoari, briši keš ma ništa ne pomaže.
Nisam nista posebno podesavao ali radi mi kupovina skinova. Jedino mi cene pisu u turskoj valuti

Proradio je kada sam restartovao telefon. Meni su regularno u rsd cene. Sad je sve u redu, još samo da mi pošalju slušalice 🙂

Kakva su iskustva sa "ekg" na GT3 Pro? Imam istu cijenu kao i GT4, pa me zanima da li ići na prethodni model za dobit te funkcije?

Oba modela su mi vizuelno vrlo prihvatljiva

Никаква, то јест да би уопште користио ЕКГ мораш да пребациш сат на друге регионе пошто код нас наравно није дозвољено.
Мој ти је савет да узмеш јефтинији сат пошто сигурно нису они ЕКГ толико унапредили у размаку од једне генерације.

Никаква, то јест да би уопште користио ЕКГ мораш да пребациш сат на друге регионе пошто код нас наравно није дозвољено.
Мој ти је савет да узмеш јефтинији сат пошто сигурно нису они ЕКГ толико унапредили у размаку од једне генерације.
Никаква и зато јер ниједан "паметни" сат не може да уради валидни екг,ово су само обичне глупости.

Kakva su iskustva sa "ekg" na GT3 Pro? Imam istu cijenu kao i GT4, pa me zanima da li ići na prethodni model za dobit te funkcije?

Ja bih uzeo GT3 Pro zbog kvalitetnije izrade, titanium i safirno staklo, izdržava i poprilično jake udarce bez ikakve ogrebotine. Jedini razlog zašto sam se ispruzio za Watch 3 Pro svojevremeno.

Od juče imam gt 4 i satić je prelijep. Imam jedino problem sto mi ne funkcioniše smart asistent, tj voice komande.

-Znaci uredno ga povezao i azurirao.
-huawei health je poslednja verzija
-aplikacija ima sve dozvole moguće, iskljucena stednja baterije.

Pokušavao reset i sata i reinstal aplikacije. Mjenjao regiju telefona na usa i UK.

Telefon je redmi note 11 pro + 5g.

Kada swipe-ujem desno prikaže mi prognozu i kontrole za muziku a gornja ikonica gdje bi trebao biti logo asistenta se samo provrti kao da nešto učitava i nestane. Ni u podesavanjima nemam opciji smart assistent što bi trebalo biti po uputstvu i google...

Od juče imam gt 4 i satić je prelijep. Imam jedino problem sto mi ne funkcioniše smart asistent, tj voice komande.

-Znaci uredno ga povezao i azurirao.
-huawei health je poslednja verzija
-aplikacija ima sve dozvole moguće, iskljucena stednja baterije.

Pokušavao reset i sata i reinstal aplikacije. Mjenjao regiju telefona na usa i UK.

Telefon je redmi note 11 pro + 5g.

Kada swipe-ujem desno prikaže mi prognozu i kontrole za muziku a gornja ikonica gdje bi trebao biti logo asistenta se samo provrti kao da nešto učitava i nestane. Ni u podesavanjima nemam opciji smart assistent što bi trebalo biti po uputstvu i google...
Meni kaze da to podrzava samo telefone sa EMUI 10.1 i na dalje. Tj Huawei i Honor telefone.

Jel se misli na EKG srca? Ako je to zar se stvarno ocekuje da sat radi EKG srca, ajd brzina pulsa ok, ali EKG, joji se radi na minimum 6 tacaka na telu(mozda i vise) i taj EKG cita doktor specijalista, prikazati na satu, pa to je cista glupost. Jel ce uskoro sat da nam da i terapiju?

Meni kaze da to podrzava samo telefone sa EMUI 10.1 i na dalje. Tj Huawei i Honor telefone.
Vrlo moguće!
Jel se misli na EKG srca? Ako je to zar se stvarno ocekuje da sat radi EKG srca, ajd brzina pulsa ok, ali EKG, joji se radi na minimum 6 tacaka na telu(mozda i vise) i taj EKG cita doktor specijalista, prikazati na satu, pa to je cista glupost. Jel ce uskoro sat da nam da i terapiju?
Pa ne vjerujem ni ja da je bas toliko precizan ali ide u tom pravcu. Kolegica ima sat koji joj mjeri secer

Ima resenja za ovo?

Prilozi

• Screenshot_2023-12-27-10-48-40-179_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-12-27-10-48-40-179_com.android.settings.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 36
  • Screenshot_2023-12-27-10-48-33-206_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2023-12-27-10-48-33-206_com.huawei.health.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_2023-12-27-10-48-17-323_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2023-12-27-10-48-17-323_com.huawei.health.jpg
    65.7 KB · Pregleda: 39
Lepo kazu da pametni satovi nisu uredjaji za medicinski dijagnostiku,nego je simulator

Lepo kazu da pametni satovi nisu uredjaji za medicinski dijagnostiku,nego je simulator
Ma kakav simulator, mislim ko se oslanja na to, ljudi aj malo realni da budemo, kakvi simulatori kakve gluposti, ok je da meri puls, znam da ima narukvice koje mere zasicenost kiseonikom(iako bi to trebalo da se meri na prs) ali uzimati to kao zobiljno je vrlo neozbiljno.

Vrh Dno