Šta je novo?

Huawei Watch 3 Pro

A zašto ti je promena investicija?
Šta ovaj sat ne radi što rade drugi?
Za date pare bi trebao dosta čega da radi bolje od drugih a ovako je samo lov u mutnom od strane huawei. Nosio sam na ruci gt2 dosta vremena preko 2 godine a on ne radi nista bolje a bogami nafilovan je eurima. Pa vjeruj kome god ga ponudim, dobijem odgovor "koji ćeti ***** to smeće". E sad da ne bude zabune i je smeće samo ima lijep izgled. E zato ti kazem da je to promašena invensticija a mnogi satovi rade bolji poso od njega siguran budi.

Da dodam.
Bar ovdje u Ptuju kod nas mislio sam da su ljudi ufurani što furaju apple stvari. Međutim oni igraju na kartu uloženo. Apple redovno vrsi nadogradnje bio ili ti ga sat il mob. Eh to je ono sto sam i ja ocekivao od ovog sata uloženo = dato. A šta sam dobio.

Zavisi zasta koristis sat i koja su ti bila ocekivanja.

Ako ti treba brdo aplikacija onda je tu bolji Samsung, ako treba bolje pracenje sportskih aktivnosti onda Garmin i slicni ali ako ti treba lep i kvalitetan sat da ti pokazuje notifikacije, da mozes da obavis razgovor preko njega, da ispratis po koju fizicku aktivnost a pritom da ti baterija ne umre za dan ipo onda je ovo prilicno dobra kupovina. Tu je i GT3 serija kome ne treba LTE i veca mogucnost Instaliranja aplikacija (sto preko stora-a tako i obicne Android aplikacije).

Za moj nacin koriscenja za mene je idealan GT3 pro ali sam se ipak odlucio za W3 pro kad im je cena vec bila ista.

Po mom mišljenju samsung satovi izgledaju malo neozbiljno i dečije.

Kako stoje stvari sa updejtom na H3. Da li ima jos vlasnika koji su na H2.1?

Ima.Ja npr.
Dajem mu fore jos ovu nedelju i sledece nedelje idem u Pro Mobi.

Ni meni jos nije stigao, jos sam na 2.1. Ti si uzeo preko operatera sat?

Hma bas me zanima sta ce reci/uraditi. Znam da su onima koji su zaglavilj na H2 i nisu dobilj H2.1 morali plocu da zamene da bi dobili nainoviji update, mada posto je Android u pitanju u servisu imaju nacina da stave bilo koji FW i bez zamene bilo kakvog hardvera.
Osim ako najnoviji updejti traze neki hardverski info a on se zbog nekog problema nemoze procitati sa hardvera pa zato menjaju plocu da bi omogucili dalje (automatske) updejte inace sve mogu rucno da stave.

Upravo sam predao sat u ProMobi.
Samo su mi rekli da cu dobiti sat apdejtovan na poslednju oficijalnu verziju.

Mislim da nece nista menjati nista na satu sto se tice hardvera da bi updejtovali ali bas ih priupitaj da li postoji neki hardverski problem koji sprecava dalji automatski update ili je samo pitanje vremena kad ce svi dobiti update.

Pitanje za vlasnike ovog sata a koji su dobili H3 update.

Da li je neko dobio update a da ne koristi Huawei/Honor telefon? Cini mi se da je vecina koja je dobila update ima Huawei/Honor telefon. Ako je neko dobio a nije vlasnik Huawei telefona, sta imate instalirano od aplikacija potrebnih za funkcionisanje ovog sata?

Ja imam samo instaliranu Huawei Health aplikaciju (v13.0.1.310). Instalirao sam i AppGallery i iz njega HMC core ali i dalje isto, nema update-a. Inace celo vreme imam instaliranu samo Huawei Health aplikaciju i sve je radilo ok cak i kupovina whatchface-ova, nije bilo potrebno da instaliram AppGallery ili HMS Core.

Inace na XDA forumu, vlasnici ovog sata koji su zaglavili na H2 verziji i nisu dobijali update na H2.1 verziju su imali problem da im je verzija bootloadera kao i network nije bila prepoznata i zato nije dolazio update (https://forum.xda-developers.com/t/...ng-harmonyos-2-1-update.4493369/post-87985949). E sad da li to ima ikakve veze sa nama koji imaju H2.1 a ne dobijaju H3 update, nemam pojma.

Zato razmisljam da li mozda vlasnici telefona koji nisu Huawei imaju neki problem.

Imam instaliran app gallery,hms core,huawei health
To sve sam instalirao odmah,petal mape takodje
Ulazio u sve app i davao dozvole cak i preko sata
Ne pitaj me sta sam kliktao ahahahaha
Huawei heqlth skinuo sa galaxy store
I to je to

Imam i ja isto najnoviji update i dobio sam ga prvi dan cim je krenuo kod nas a koristim Samsung tel. Imam sve isto instaliramo kao kolega iznad osim mapa.

Ako ima netko od vas mogućnost da preuzme ovo smeće u Sloveniji dajem ga na poklon.

Nista jos.
Dve varijante :
Mozda me odHebu i kazu,stici ce ti apdejt.
Mozda ne bude nista mesec dana i jave da cekaju da ploca stigne.
Meni bi bilo logicno da apdejt pokaze aplikacija ili sat ali da ne moze da instalira zbog hardware_skog felera.Ok,logicno da mora ploca da se zameni.Ali mi nije jasno zasto uopste ne stize update,medju prvima samo dobio 2.1 Harmony a model sata je GLL-AL01.

Kada omogucis developer mode...u tom odeljku postoji opcija eRecovery.Mora da moze nekako odatle..ali dzaba kad nemas oficijelni firmware pa da kao na fonu ubacis u recovery mode i flesujes ko covek.

Ljudi, nemojte žuriti.
Doći će trojka, polako.
I onako se ne dobija ništa specijalno

Kako stojimo sa updejtom na H3? Da li jos neko kao i ja nije dobio update?

Dobio sam poruku danas da preuzmem sat u servisu i da je sve sredjeno.Idem u cetvrtak po njega pa cu napisati da li je i sta sredjeno.

Bas me zanima da li su nesto menjali ili su samo iz recovery moda updejtovali.

Uzeo sam u ProMobi.
Resetovali cuku,zadnja verzija je 2.1 koja je i bila i napravili me na budalu kako ce se apdejt na 3.0 desiti i kazu...ispravan ti je sat,dovidjenja i prijatno.

Ja sam svoj sat danas poslao u ProMobi. Nemam garanciju, rekli su da će nadogradnja firmearea koštati 1600 dinara. Videćemo šta će da urade.
Čitao sam na XDA da su jednom liku i prepisci iz Samsungove podrške rekli da na nekim tržištima uplate kasni i da bude strpljiv. Da li je sat na nekim tržištima Evrope kasnije počeo da se prodaje pa je to razlog kašnjenja ne znam. Videćemo

Hm...citam sad na XDA da se u nekim zemljama nije jos ni pojavio 2.1 tj nije testiran za satove iz te regije pa zato nema update-a na 2.1 vec su ljud izaglavili na 2.0 (sat kupljen u Francuskoj a pravljen za Holandsko trziste). E sad ti si kod nas sat kupio, kod operatera i jeste cudno da su drugi dobili update a isto su uzeli preko operatera osim i da on nije napravljen za neku drugu regiju pa ovi nasi uvezli. Moj je kupljen preko KP verovatno iz Madjarske i isto je pitanje za koje je trziste tj region pravljen.

@panpetar me prestignu sa postom

Ja sam svoj sat kupio preko Kp-a s tim što lik od kog sam ga kupio ima svoju legalnu prodavnicu. Rekao bih da mu prodavnica radi u nekoj 'sivoj' zoni - robu, ili deo robe, nabavlja u Mađarskoj, Nemačkoj i sl. pa je prodaje u svojoj radnji. Sat sam prvo poslao njemu na popravku. Sam je rekao da pošaljem sat kad sam mu objasnio u čemu je problem. Tvrdi da je probao u svom servisu da updateuje firmware pa pošto nije uspeo odneo ga je u Huaweiev servis. Rekli su mu da update za državu u kojoj je sat kupljen nije stigao i da će stići za par meseci. Kao danas onom liku na XDA forumu. Da update kasni godinu dana u nekim regionima nije mi jasno (mislim na 2.1) ali ajde, videćemo. Kao što već rekoh poslao sam ga u ovlašćeni servis. Ako odgovor bude isti nema mi druge nego da čekam.

Nazad
Vrh Dno