Šta je novo?

Huawei Watch 3 Pro

Običan restart sam uradio i ove promene nema.
Hard reset telefona ako uradim, hoću li izgubiti sve podatke? Ako je odgovor DA onda me baš zabole :)
A ne znam kako da uradim hard reset na satu
Vidim da ima promena u meniju na telefonu
Pogledajte prilog 371456

A meni bi baš značilo kad bi se ikonice promenile u obaveštenjima

Nema potrebe da radis hard reset telefona, samo sata. Imas Reset opciju u System & Update.20230114_115628.jpg

Evo, upravo mi stigla viber poruka sa ikonicom vibera. Očigledno mu treba malo vremena. Pratiću šta se dešava i javljam
Nema potrebe da radis hard reset telefona, samo sata. Imas Reset opciju u System & Update.Pogledajte prilog 371459
Misliš sata a ne telefona? 😏
Izgleda da kad je sat u Ultra Dugo korišćenje baterije modu ne prikazuje ikonice za sve nego samo jednu. A kad je u normalnom modu onda sve radi kako treba

Poslednja izmena:
Kako vam se cini baterija sa novim updatom? Na ruskom forumu se neki zale da je losija dok drugi kazu da je bolja ali izgleda dosta zavisi od whatch face-a jer pojedini bas puno crpe bateriju.

Kao sto sam i mislio
Nikakve drasticne promene se nisu desile
Ako ti stigne par poruka ,nema sanse da odgovoris samo pregled
Imas ikonice odakle stizu notifikacije ,ma iskreno nista novo H3 nije doneo
Baterija po meni ista
Ima jos super link za brzo povezivanje i to je to
Zaista se nadam da ce bar omoguciti odgovaranje na poruke ,ovo je bas jadno
Ipak opet bih ga uzeo u odnosu na druge firme je avion po pitanju izrade i izgleda

Kao sto sam i mislio
Nikakve drasticne promene se nisu desile
Ako ti stigne par poruka ,nema sanse da odgovoris samo pregled
Imas ikonice odakle stizu notifikacije ,ma iskreno nista novo H3 nije doneo
Baterija po meni ista
Ima jos super link za brzo povezivanje i to je to
Zaista se nadam da ce bar omoguciti odgovaranje na poruke ,ovo je bas jadno
Ipak opet bih ga uzeo u odnosu na druge firme je avion po pitanju izrade i izgleda
Može se odgovarati na sve poruke, kao da imamo različite satove? Meni fali samo email podrška, to je bas jadno.

Pa meni na verziji 2.0 radi odgovaranje na poruke. I preko predefinisanih poruka i preko tastature na ekranu. Takođe imam i ikonice aplikacija kad dobijem neko 8baveštenje (Messenger, WhatsApp, Viber...). Možda je 'caka' u tome što koristim Huawei telwfon. Sve radi al' update neće pa neće...

E,to je to ,ja sam na samsungu
Koristim next sms ,al dzaba

Ja koristim Samsung s21 fe i na H2 verziji imam samo 3 razlicite ikone: Whatsapp, SMS i plava ikona za sve ostalo.

Druze ne citas
Ja imam samsung telefon,i tu je ocito problem

Imam i ja Samsung i mogu da odgovaram na SMS/Whatsapp a za Viber nisam siguran tj nisam probao.

Medjutim ja koristim Samsungovu SMS aplikaciju i mogu da odgovaram na dobijenu poruku ali ako instaliram recimo Google, nemogu da osgovaram na SMS.

Posto ti koristis Next SMS koliko sam razumeo, mozda zato.nemas opciju da odgovaras na sms.

Probaj da se privremeno vratis na Samsung verziju pa probaj.

Poslednja izmena:
Da koristim next sms instaliran bas zbog toga i na fonu i na satu
Ali ocigledno ne funkcionise
Nije mi jasno da li mislis da deinstaliram next sms i na satu i na fonu ili samo na fonu?

Obrisi i na satu i na telefonu i podesi da ti Samsungova Messages bude default aplikacija.

Ja sam jos na H2 i kad stigne poruka preko Samsung aplikacije, pojavi se na satu i nudi da odgovorim na poruku. Ako instaliram Google Messages na telefon i podesim da mi je to default sms app, kad stigne poruka, na satu dobijam duple poruke (nemam pojma zasto) i nemam opciju da odgovorim.

Joj oko cega se vi opterecujete da li ima ikonica ili nema , kakve veze ima , nek se moze odgovarat na sve app sto je najvaznije u ovom updatetu.

Glup komentar.
Svakome nešto treba i ne znam zašto komentarišeš...

Probao sam sa Samsungovom app i sada je konacno sve ok
Da ikonice su one sa kojih stize poruka ,insta,viber,gmail...
Ocigledno je to sredjeno sa novim apdejtom
S tim da pre nisam mogao odgovarati na instagramu sada mogu

Ni ja jos nisam dobio H3, sat kupljen preko KP.
Izgleda da je problem u felericnim plocama.
Sto po mom rezonu veze s vezom nema.
Na XDA citam da eSim pravi problem.
Ja sam do 2.1 verzije dobijao apdejte normalno.
3 x sam resetovao watch 3 pro i promenio 3 telefona sa huawei heatlh apl...ali bezuspesno.
H3 nema pa nema.
Imam domacu garanciju ali da bi prihvatili ne dobijanje apdejta kao kvar ?

Naravno da će prihvatiti. Meni su rekli da pošaljem sat u Huaweiev servis. Šta vredi kad sam kupio sat na kp

I meni je redovno (ne znam bas da li medju prvima) stizao update do zadnjeg H2.1 i dalje nema H3 ali nismo jedini i u drugim drzavama se zale da random stize.

Sad sam sam citao na jednoj Madjarskoj Facebook stranici da i njima svima nije stigao H3, nekima je tamo stiglo jos prosle nedelje e neki jos nisu dobili. Eto da znate vi koji ste kupili sat preko KP i koji je verovatno dosao iz Madjarske.

Ovo mi je zasigurno dosad najveća promašena investicija. Ujutru leti sa ruke stiže novi sat a on polako u seharu.

Nazad
Vrh Dno