Šta je novo?

Huawei Watch 3 Pro

Hvala na savetima. Probao sam ovo drugo ali bez uspeha. Sat pokazuje da je verzija firmvarea najnovija. Ovo prvo - pričekaću par dana. Drugo mi ništa ne preostaje.

Uradi reset...apdujtuj sve preko wifi,skini najnoviju Health app i povezi sat sa fonom.
Mozda tako uspes.
P.S Ja se iskreno nadam da cemo posle bozica dobiti harmony os 3

Kontaktirao sam i Huawei podršku. Bili su ljubazni ali su mi savetovali da odradim iste stvari kao članovi ivog foruma. Sačekaću par dana, u najgorem slučaju do izlaska 3.0 verzije. Valjda prokine tad. Hvala vam u svakom slučaju!

Inace po citanju komentara na ruskom forumu, Harmony OS 3 izgleda ne donosi nista znacajno cak neki ni neprimecuju nikakvu razliku.

Od svega najzanimljivija mi je opcija da sat automatski prelazi u režim spavanja kad se uspavamo i automatski iz stanja spavanja izađe kad se probudimo. Ukoliko nisu popravili algoritam za praćenje sna korisnika slaba vajda od toga. Razumem da ovo nije profesionalni uređaj za te stvari ali bar bi mogao da dektektuje kad sam zaspao i kad sam se probudio. Pre ovog sata koristio sam Huawei Band 6 narukvicu koja je to puno bolje radila.
Generalno sam zadovoljan satom. Sve ostalo na njemu radi veoma dobro...osim ažuriranja firmvera naravno. Valjda se i to reši.

Imam mali problem sa Watch 3 Pro.
Od kada sam ga ažurirao na poslednju verziju tj HarmonyOS 2.1.0.239, dešava se skoro svakodnevno da se sam resetuje.
Samo osetim vibraciju i pogledam na sat, kad ono stoji početni ekran HarmonyOS. Posle 3 sekunde bude sve u redu.
Ništa se ne dešava na telefonu ali me mnogo nervira ovo.
Ima li još neko sličnih problema?

Sat je spojen sa P40 Pro
Kod mene se desi kad hocu da ga ugasim i upalim

Očigledno nisam trebao da ažuriram softver jer je pre toga radilo sve besprekorno. Čekam 3.0 kad stigne pa da vidim

Stigao update trojku 3.0.0.147 ,upravo se apdejtuje sat ,pa cemo vidimo sta novo donosi

Poslednja izmena:
Kod mene jos nema ali piši kako je

Ja moj Pro kupio u Yetelu odavno i još ništa

Yettel i ja i stigao sinoc,medjutim imam nekih obabeza i nikako da vidim sta je novo

Ja iskreno ne znam sta sam dobio ovom trojkom
I dalje odgovaranje porukama mrtvo ,manje vise sve isto
Par meni nebitnih zezalica i to je to,za bateriju je rano reci ,traje li duze

Imas gore video sta je novo. Nazalost nema tu nekih promwna iz korena tipa drugaciji izgled UI-a i sl, deluje da su dodali po koji novi feature neki bug fix i proglasili novom major verzijom.

Nisam siguran ali deluje mi da su napokon popravili ikone od aplikacija kad stigne notifikacija da se napokon prikaze ikona od aplikacije koja je poslala notifikaciju.

Odgovaranje na poruku je radilo za Viber/Whatsapp/sms mogao si da koristis template poruke ili da kucas preko male tastature. Koristio par puta i to najvise template ali je bio problem sto zbog ikone nisam znao gde odgovaram tj odakle je stigla poruka.

Eto recimo meni bi to bila zgodna ispravka.

E to se promenilo,,imas ikone
Upravo sa instagrama stigla poruka odgovorio,plus videla se ikona
Nije htelo sinoc,odradio samo restart sata i fona ,deinstalirao next sms pa ponovo instalirao
Vidim jutros poruke i sve radi plus ima ikone sta odakle stize i broj poruka ,sta se desilo veze nemam
Samo od sebe proradilo
Mada videcu kada stigne vise poruka sa raznih stvari radi li ili ce opet da kalira

Stigla trojka i kod mene.
Pišem utiske kad sve sagledam

Kod mene jos nista...ne kapiram,ako puste apdejt za ceo region...sto ga jos nema

Kod mene i dalje sve iste ikonice za obaveštenje. Sms, viber... Sve isto

Sata, mada @kvaka22 je gore napomenuo da je uradio redtart sata i telefona i da je proradilo tako da mozda i netreba hard reset sata. Probaj samo da uradis restart pa vidi sta se desava.

Običan restart sam uradio i ove promene nema.
Hard reset telefona ako uradim, hoću li izgubiti sve podatke? Ako je odgovor DA onda me baš zabole :)
A ne znam kako da uradim hard reset na satu
Vidim da ima promena u meniju na telefonu
IMG_20230114_114316.png

A meni bi baš značilo kad bi se ikonice promenile u obaveštenjima

Nazad
Vrh Dno