- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
Znam na sta je mislio ali sam mislio
mozda je neko pisao i o tom modelu!
Нема у овој теми, имаш доста у теми GT2/GT2 Pro, пратио сам јер и мене интересује тај модел🙂koristi li neko huawei gt 3 pro i kakvi su mu utisci
hvala
Garancija je godinu dana, u Madjarskoj nabavlja tehniku ako se nesto desi, on odnosi u Madjarsku na reklamaciju, sto je meni prihvatljivo sobzirom kolika je razlika u ceni. Do sad sve sto sam uzimao preko KP a doslo je iz Madjarske, nadzivelo je garanciju i stavise jos radi tako da se nadam da ce biti i slucaj sa ovim satom.a garancija kolika i jel eu garancija , onda ta razlika i nije velika , ako moras preko da ostvaris garanciju
Ne mogu ,znas da su se zakrvili sa UsaSinoc sam dobio dva update-a ukljucujuci Harmony OS 2.1 update. Vidim da se mogu dodati predefinisane poruke za odgovor i koliko vidim da postoji opcija odgovora za neke poruke ali nisam se igrao puno.
Fali tu jos malo opcija da se upicani, ne znam zasto toliko gnjave sa podrskom kad imaju odlicnu osnovu tj punokrvni Android sistem.
Ono sto mi nije jasno je da ovaj sat ima 2GB rama a GT3/pro imaju 32MB rama a na obadva trci Harmony OS. Meni se cini da je samo skin isti tj da lici na LiteOS a da je sam sistem drugaciji jel ne vidom kako Android osnova moze da radi na 32MB rama-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari