pre nekoliko dana sam uzeo ovaj telefon, i mogu reci da mi se zasad dopada kako radi. inace poseduje sve sto se danas moze ocekivati od telefona, znaci kamera+Gps+Wifi, za male pare
naravno da ovaj model ne moze da se poredi sa nekim modelima koji kostaju 300+ eura. malo sam ga probao na orginalnom romu, ali mnogo se bolji efekat dobija kada mu se ubaci neki od raspolozivih custom rom-ova za ove telefone, po defaultu ovaj telefon radi na 500mhz ali su ljudi otkrili da radi stabilno na 633 sto je sad default na custom Romovima, a uz pomoc aplikacije moze se namestiti i vise, u zavisnosti od konkretnog modela i raspolozenja ljudi. Kamera mu jeste losa, ali realno nisam uzeo ovaj telefon zbog kamere, a osim toga svi znamo da nijedan mobilni ne moze da zameni pravi fotoaparat. pre ovog telefona sam koristio nokiu 6220c sa 5mpix i carl zeiss optikom pa je opet slika losa u poredjenju i sa slabijim digitalnim fotoaparatima. sve u svemu, naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, ali za mene ovaj telefon radi za sve pare.