Šta je novo?

Huawei P9

Sta znam nisam koristio g4, ali isti je soc u 5x i u g4.. Jedino da odes u deltu il negde malo ga procackas i vidis dal ti odgovara.
Brzina, izrada, redovan update sve to imas sa p9. Baterija je isto odlicna. Najbolje da odes negde pa uporedis :)

Sent from my Havaji P9

Ima, poslacu ti na pp ako hoces :D
Novi build b378 sjajno radi, dosta bolje nego pre ali ono sto mi bas smeta na ovom buildu je to sto mi stalno izbacuje tapatalk iz kesa. Sve ostalo kesira, cak i fejs koji nije izbacio do sada, ali tapa mi se svaki put refresuje ne znam zbog cega..
Edit: Refresuje tapa samo kada kliknem na ikonicu da ga ponovo otvorim, kada ga pokrecem iz recents ostane kesiran normalno..
Sent from my Havaji P9
To je tt bug. Idi force stop i izbaci ga iz recents i ne bi trebalo više da kreće od 0 ni sa desktopa

Za sada radi. Hvala Vojkane :D

Sent from my Havaji P9

Dupliracu post mozda nekome pomogne.
Ceo dan wifi, automatika osvetljenje, popaljene sve budjave aplikacije, bez razgovora doduse.
Sjajan rezultat za sada..
Screenshot_20170227-185130.png
Screenshot_20170227-185154.png
Screenshot_20170227-185142.png

Sent from my Havaji P9

Imam 2 pitanja.
Kakva je kamera u odnosu na p9 lite i je l ima neka fora da slike ispadnu dobre uvek automatski bez podesavanja kao kod nexusa da hdr-om?

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ako je negde već pisano, ali kako da cast-ujem sliku sa P9 na Tv?
Radi YouTube (ima ona ikonica u gornjem desnom uglu), ali kako to isto da uradim sa slikom ili videom na telefonu?
Na svim aparatima sam uspeo, sem sa P9. Još uvek :)

Vi koji ste prešli sa 5x na p9, kakvo vam je mišljenje? Kamera je lošija, ali da li je mnogo lošija?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam koliko skljocas i koristis kameru. Najveca razlika se vidi u LL daleko od toga da losa slika ispadne ali bolja je na 5x. Doduse tu je pro mod pa moze da se igra ko voli. Preko dana su slike manje vise iste kao na 5x.
Opet ja nisam neki strucnjak za slike a bas malo i slikam telefonom da bih ozbiljno uporedio slike. *** kamera na 5x/6p je u top 3 ako ne i najbolja, tesko je to dostici bas..
Sve ostalo je za klasu ili dve bolje.
Najveca prednost po meni na 5x je taj hdr+ mod..
Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Bolja je na 5x, ali ne drasticno, zadovoljice te ova kamera sigurno

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Мислим да је за изузетан квалитет слике на 5x више заслужан софтвер, него сензор.

Послато са Lenovo TAB S8-50L

Kombinacija - senzor (12MP, 1/2.3'', 1.55 μm) + softver (hdr+).

Prakticno ne postoji bolji combo na trzistu osim Pixela koji imaju sve to ali u unapredjenoj verziji (ispravljene su skoro sve mane 5X/6P kamera)

Bas to.. Malo senzor malo hdr+ i ispadnu bolje slike. Al sto kaze Panda i ova kamera je sasvim dobra..

Sent from my Havaji P9

Ma naravno, vec 2 godine prakticno ne postoji flagship smartfon sa ''losom'' kamerom (cak i 2014. vecina telefona je imala sasvim solidne mogucnosti), sve su dovoljno dobre-solidne za svoju namenu.
Ali ipak neke kamere/kamkorderi pa cak i fabricke aplikacije se izdvajaju iz tog ''flagship proseka''.

Huawei je napravio dosta dobar posao sa dual leica kamerama a bogami i sa baterijama (+ dizajn/izrada) sto nije bas tako cest slucaj, da neki uredjaj ima sve to, obicno su zakinuti na baterijama.

Baterija nije nesto velika manje vise svaki flagship ima bateriju oko 3000Mah ako ne i vise. Mislim da glavnu ulogu igra Kirin u stedljivosti. Odusevljen sam stvarno sa ovim SoC, stedljivost, brzina, nema trotlovanja.. Svaka im cast.

Sent from my Havaji P9

Pa to, kombinacija stedljivog hardvera i baterija solidnog kapaciteta. A bogami P10/Plus su za sada flagship androidi sa najboljom kombinacijom - odlican soc feat velika baterija (3200 mah i cak 3750 mAh).

Da. P10 plus sjajan telefon, jos samo kad bi dosao kod nas i imao neku normalnu cenu za par meseci..

Sent from my Havaji P9

Zna li neko kako da iskljucim ove reci sto predlaze iznad tastature? Sve sam probao, iskljucio autokorekciju, predloge reci I idalje stoji

Hvala svima na odgovorima, pa ono što se tiče kamere pre 5x je nisam mnogo koristio, međutim na 5x mi se bas osladila, i koristim je kad god mogu. Čak i kada mi je aparat pri ruci neke fotke koje ne trebaju da budu bas nesto extra napravim sa njim jer je kvalitet vrhunski. Vi ste uzeli neke od naših operatera? Koliko garancije imaju i koliko su bili otprilike, vidim da su cene oko 360, 370. Bez problema mogu da nabavim i 3T, jeste malo skuplji, ali gledajući ove 2017. modele čini se da će on biti vrhunski uređaj i za ovu godinu.

Poslednja izmena:
Mi smo uzimali po 350e sa 3 godine garancije i 3 meseca gold garancije. Mislim da nema bolja ponuda. Posle toga jedino s7 al on je skoro 100e skuplji..

Sent from my Havaji P9

Gde ste našli tko dobre ponude ako smem da pitam? :)

Ja na mobilnom svetu, cenio ga 360 ja spustio a 350e. Mozes opusteno da nadjes. Moj je sa telenor mreze a pandin je sa vip... :D Udji na mobilni svet ili KP bice neki za 350,360e nov sigurno.

Sent from my Havaji P9

Trenutno mislim da nema, ali pojavi se cesto, spustis na 350 I to je to. A ima I 330,340 iz decemrba na primer isto sa 3 g garancije

Pa to.. Kada sam ja gledao taj dan su 3,4 izletela po 350,360e. Drndaj F5 na oglasima stalno nesto ce da izleti :D

Zna li neko kako da iskljucim ove reci sto predlaze iznad tastature? Sve sam probao, iskljucio autokorekciju, predloge reci I idalje stoji

Na SwiftKey možeš ispravku da isključiš ali predlaganje reči ne možeš. Ako ti toliko smeta skini TouchPal X, dosta je slična.

Da li neko zna kako mogu da proverim da li mi je zaključan Bootloader i, ako je zaključan, kako mogu da ga otključam?

Hvala.

Krenuo i ota Update za P9 Plus Android 7.0 i emui 5 :)

Huawei Mate 9

Zbog cega je slowmotion snimak taman ? Evo sad da probam u sobi nesto I neupotrebljivo je, dok je obican snimak skroz normalan

Mora tako zbog fizike . :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije tako bilo na 5x :( glupost

Nazad
Vrh Dno