Šta je novo?

Huawei P9

Tako je na svakom, mora. Jedino ako je 5X vestacki posvetljavao sliku, ne secam se da sam snimao bilo sta u slow motionu s njim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ovaj telefon covek ne moze da koristi bez futrole koliko je klizav, koristio sam neku obicnu silikonjaru, mada i sa njom mi postaje klizav, jer mi se ruke znoje od nje, pa narucih ovako nesto
2016 X-Level PU leather For Phone C...press.com/QfIfUFN7 (from AliExpress Android)
Pohvale za futrolu od mene. Crna boja je vise kao siva, ali meni je ok. I nije kruta, vec je savitljiva, mada ispao mi je vec jednom, a telefon je ostao u futroli. Lepo lezi u ruci, ne klizi, sto mi se najvise svidja, i tek nesto malo povecava dimenzije. Otvori za kamere i senzore su precizno uradjeni.

Meni je stigao spigen 16$, dobra je. Nemam na ekranu nista I pojavile su se mikro ogrebotine brzo

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Skinuo je posle 3-4 dana napravili se mehuri oni, iznerviralo me to I onda me mrzelo da jurim da kupim. Ma to se I ne vidi u sustini

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Meni nisu za sada.. :D Ma da, dokle god ne primecujes dobro je..

Sent from my Havaji P9

Opušteno skidaj to, i onako ćeš za 3 meseca prodati telefon... [emoji6]

Necu jos, kada budem prodavao za koji mesec bice "NOV NOV NOV", if you know what i mean :D

Sent from my Havaji P9

Nov Nov Nov, jedan dan korišćen, vakum pakovanje, samo proban (garancija krenula pre dva meseca)...

Bas to, hahaha :D
Cekam more u julu, pa cu da menjam posle toga, valjda ce i cene da se unormale, ili nece ?
Mada nemam neki poseban razlog, jer mi telefon odgovara skroz, vise je ona bolest kao kod Loznice da mi dosadi fon posle par meseci :D

Edit: posle duzeg vremena sam naterao p9 da se greje.. Pola sata medinzera i jace, konstantno sa vacapom, 3 otvorena prozora na mesindzeru i krece kirin da gori :D Doduse ne odustaje jos, radi fino.
Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Al' najjace to samo probao (da vidi ko fol ispravnost). Pa nisi ga kupovao da bi ga probao samo. :D

Cekam bre more u junu, i 2-3 mjeseca kupanja i voznje bajsa. [emoji474] [emoji475]

Sta imas mijenjati koji qc ako je sve u dure i zadovoljan si. Kakva dosada, kakvi bakraci. Vazda se nadje investirati u nesto drugo, nesto novo.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Edit: posle duzeg vremena sam naterao p9 da se greje.. Pola sata medinzera i jace, konstantno sa vacapom, 3 otvorena prozora na mesindzeru i krece kirin da gori :D Doduse ne odustaje jos, radi fino.
Sent from my Havaji P9[/QUOTE]

E kako si uspeo. Ja Kirin 960 nikako ne uspevam. Posće pola sata igrics CPU temp je ispod 40 stepeni. Za Qualkom je ipak to misaona imenica. Mesengwr ne koristim doduse

Veruj mi mesindzer i fejs su dva najveca zla. Nema te igrice koja moze tako da zapali proc.. Najvece djubre od aplikacije naucno dokazano.
Preko 30 min, 3 otvorena ceta, fejsbuk isto, i vacap. Poceo je da se greje opasno :D Nije bio gasen ekran, ali pohvala jer nije poceo ni da trotluje. Na 5x je ovo je bila naucna fantastika, a verujem da bi i na svakom SD-u izgoreo prste :D

Kad spomenu 960, vidim da p10 za razliku od mate 9 ima problem sa trotlovanjem. Mada ce verovatno to peglati kroz update..

Ja na mate 9 i krin 960 nisam video nikakve padove u radu cpu a grejanje koliko se sećam nisam primetio tj da je prelazilo dozvoljene granice malo toplo kuciste... Krin 960 je brutalan kako god mada ne znam bas za Gpu ali vidim da radi sve zahtevne procese iz sveta gaminga

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

p9 preko mts, cim sam ga upalio dobio jednu nadogradnju , posle te sam dobio i nougat nadogradnju istog momenta

Stigao i Update Android 7 emui 5 na p9 plus, konačno :)

Huawei Mate 9

Moze li se p9 iz Telekoma naterati da bude dual sim?

Da li je to slucaj samo kod mene ili i kod vas na android 7 emu 5, viber i jos neke aplikacije npr. unicredit mbanking ne prepoznaju sistemski jezik (srpski latinica) vec je na engleskom .. a sistem mi je podesen od pocetka na srpski . kada recimo promenim na hrvatski , onda se i viber prilagodi hrvatskom .. ali srpski , sve je na engleskom .. jel zna mozda neko o cemu se radi ?

Nemam pojma druže, i ja sam ranije pitao jel ima neko objašnjenje za to ali mi niko nije znao objasniti. Inače i kod mene je isto kao kod tebe.

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

I kod mene je u početku kad sam prešao na emui 5 bilo sve na srpskom jeziku. Ali sam onda rešio da odradim hard reset zbog prelaska sa emui 4.1 kako bi sistem legao kako treba i od tada pojedine app ne rade na srpskom već su na engleskom iako koristim srpski na telefonu.

E to ne znam, nijesam radio reset jer telefon radi odlično, moguće da bi i meni bilo da odradim

Huawei P9

Ja ne mogu da funkcionišem kada mi je telefon na srpskom... [emoji4]

Pa jesi li imao problema posle prelaska ili si se odlučio na reset i pored toga što je normalno radio?

Huawei P9

Nisam imao nikakvih problema sa radom telefona, nego sam prethodno na Samsungu radio pa reko i ovde da odradim. Posle sam se pokajao što sam odradio, ali kasno beše.

ja sam uzeo tel preko mts, i odmah dobio update na 7 i emui 5 . i uradio sam reset jer uvek to radim posle velike nadogradnje.. nije mi problem ni eng.. ali eto to sam primetio pa mi bilo cudno .. pise da koristi sistemski jezik pojedine app.. a ipak je sve na engleskom .. samo mi cudno bilo , pa rekoh da nisam mozda usamljeni slucaj.. koliko vidim kod svakog je tako znaci

ma to je ocigledno neki bug.. mozda ne bi bilo lose upoznati podrsku o cemu se radi .. al .. ko zna gde i kako . nema od toga nista

Moguće, nije sređena sedmica u potpunosti, biće tu još nadogradnji

Huawei P9

Nazad
Vrh Dno