Šta je novo?

Huawei P9

Ispade mi telefon malopre..

Sent from my Havaji P9

Nista, jedna mala tackica na donjoj desnoj ivici, koja se bas jedva vidi, tek na svetlu. Nemam nikakvu zastitu samo ona fabricka folija :D
Super je prosao sa stola na laminat. xD

Sent from my Havaji P9

Prodaj ti to na vreme za 250e(meni) dok nisi polomio... [emoji12]

Moze ako me castis jos 50e :D

Sent from my Havaji P9

Oni sa telefonom iz MTS-a, da li dolaze neke preinstalirane MTS ili druge ne-standardne domaće aplikacije na njemu i da li je moguće skroz ih deinstalirati? I da li neko može da potvrdi da je simfree, mada već znam iz prethodnih priča da jeste...

našao sam konačno jedan "star 1 dan" Blue - Vision Edition da uzmem ali je MTS a ja Telenor, ta boja mi se mnogo više sviđa od ostalih a i čini mi se da ima drugačiju teksturu pozadi pa se lepi za ruku i ne može da isklizne.

Juce mi vajber zakucao sigurno 4 sata awake.. Kakvo djubre od aplikacije ***. Mislio sam da je fejs najgora aplikacija.

Sent from my Havaji P9

Vredi li kupiti ovaj tel bez garancije, mislim da je model eva l19 nekih 300evra novo? kakva su iskustva u smislu dali se kvari itd?

Nabavio sam ovaj telefon za ćerku a imala je P9 lite pre toga. Kada sam instalirao screen off and lock posle zaključavanja sa njim nije mogao da se otvori otiskom prsta, a na lite je radilo bez problema. To se dešava i na mom Samsungu A5 2017. Ne bih da oštećujem hardversko dugme stalnim pritiskanjem, postoji li način da se to reši i da rade screen off and lock i fingerprint?

Svako ima svoje metode, ali brate pa to dugme je namenjeno da se stiska nece se pokvariti tek tako...

Sent from my Havaji P9

Znam,ali više mi odgovara na ekranu pritisak i zaključano. Ima li rešenja?

Mislim da mora root pa nova

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako se koristi nova može i bez roota, srednja opcija

uploadfromtaptalk1490810519337.png

Juce mi vajber zakucao sigurno 4 sata awake.. Kakvo djubre od aplikacije ***. Mislio sam da je fejs najgora aplikacija.

Sent from my Havaji P9
A da nije mozda EMUI djubre. Sto meni nikad ne zakuca Viber. [emoji1]

*** ne mogu oni optimizovati app za sve telefone i razne emuie, twe, miuie, sense, lguie... a obicno ih i testiraju znas na vec kojim... [emoji13]

Sent from my G

@running
Nije do emui zato sto sam imao problem sa viberom i na 5x. Desavalo se da mi svaki dan jede po 4, 5% baterije a da ga pre toga ne otvorim po 3 dana. Posle sam morao i viber da stavljam u hibernaciju sa fejsom..
Sto ne zabode wacap na njemu imam ko zna koliko hiljada poruka i nikad problem, a koristim ga stalno po ceo dan..

Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Meni nikad zabo nije, a koristim ga svakodnevno, i to na x različitih telefona :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima na 5x temi jedno 10ak mojih postova i par ss vezano za to da ne bude da lazem :)
Ja ga i ne koristim, i smatram da je djubre od app. Od svih tih aplikacija wcp mi je najbolja..

Sent from my Havaji P9

Vecina tih socijalnih aplikacija i jesu djubre. *** od skoro mi se pojavio startup lag kad otvaram prvi put tapatalk, treba 2-3 sekunde da prikaze splash screen.

Sent from my G

Slab hardver :)
To se i meni desavalo na rn3 pro sa sd650, sad na honor 8 otvara instant.

Aj i ovde da pitam.. Obnavljam ugovor u vip-u i razmisljam se izmedju p9, ili s7. Razlika je 14000 na istoj tarifi. Da li vredi sedmica tu razliku? Koliko je kamera na sedmici realno bolja?ja manje snimam vise su slike u pitanju. Imao sam pre g2 i on mi je bio sasvim super. Pretpostavljam da su oba ova bolja i to dosta sto se slikanja tice. Po testovima svi stavljaju sedmicu iznad al neznam kolko su realni. Ovako je sigurnije ako je neko probao oba. Ili neki treci ako imate ideju predlozite. Hvala

Bolji je s7 za slikanje ako ti je bas bitna kamera onda pazari. Kamera na p9 nikako nije losa i zavrsice posao, opalice svaki put dobru fotku. Opet, ako zelis bolje fotke onda doplati, ali ako si prosecan korisnik onda uzmi p9 zavrsice ti sve ko i s7 i ostace ti 14 soma :D

Sent from my Havaji P9

U telenoru je ista cena za p9 i s7 kolko se secam.. Ja imam p9 a imam i lg g4.. Sto se kamere tice tu su negde ako se slika napolju a sto se tice slikanja uvece ili u slabom osvetlenju ili na vestackom osvetlenju tu je g4 daleko bolji sto me iznenadilo sa obzirom da je ovaj tel skuplji za 100 i kusur evra.... Ja se nebih ni sekinde razmisljao o s7 ili p9.. Uzeo bih s7 naravno

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

S7 ima prednost u low light uslovima. Po danu je samo malo bolji i neces primetiti razliku kao u low light. Da li vredi 120€ vise jako tesko pitanje. Ekran bolji takodje na s7. Ostalo manje vise tu negde. Zavisi da li ti tih 14 000 puno znace. Ako kesh nije problem uzmi s7. Ako se natezes onda p9 sasvim solidan telefon

Kad dodas da ces ga lakse prodati po vecoj ceni kada dodje vreme i vredi tih 100 e vise....

Dal neko zna sto mi kad pustim nesto na youtube samo pauzira, nekad svaki cas a nekad nakon min- 2 i tako vise puta. Dobar je net

Pozdrav ljudi . Nesto se dvoumim izmedju p9 i g5 . Najbitnije mi je dobra slika na kameri , ali nisam ni neki ekspert oko podesavanja , pa mi najvise znaci koji telefon pravi bolju sliku onako na klik , sto je automatski podeseno I znaci mi ako ima drasticne razlike u bateriji . Ne igram igrice . Uglavnom surf , viber i razgovori .Ako imate i jos neki predlog za mozda neki bolji tel sa boljom kamerom do 350 e , svaki savet je dobrodosao

Ako zelis bolju kameru bezi od p9, kamera na p9 je losija nego na lg g4 u uslovima slabijeg ili vestackog svetla, za g5 ne znam nisam imao taj tel ali G4 i P9 imam sada i oba koristim. Ja sam se danas igrao i testirao... Dakle sigurno mogu da kazem da tel ne kombinuje obe kamere kad se slika, tj samo unutrasnja kamera slika, na socivu koje je blize ivici telefona mozete slobodno da pljunete i zalepite zvaku, ona veze nema sa slikom. Evo primera koji su slikani sa oba sociva i sa zatvorenim spoljnim socivom... Slike su identicne ili sam ja corav :D

Posto ne mogu u jednom postu postavicu slike koje sam slikao za neki oglas u sobi preko dana koja je ocajnog kvaliteta ako uzmemo u obzir da je telefon 350 i kusur evra

Prilozi

• IMG_20170413_134641.jpg
    IMG_20170413_134641.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 109
  • IMG_20170413_134644.jpg
    IMG_20170413_134644.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 107
  • IMG_20170413_134704.jpg
    IMG_20170413_134704.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 104
  • IMG_20170413_134715.jpg
    IMG_20170413_134715.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Evo i slike u danu ali u sobi uslikane za oglas... Eto mozda nekom pomogne pri izboru telefona. Ja sam kupio p9 i nisam zadovoljan kamerom i nekim drugim sitnicama da kazem recimo tel mi je na Androidu 7 i od jutros je postao mutav... ne zvoni samo vibrira iako je sve na max sto se sound-a tice.. Posle restarta radi normalno ali su mi takve *******cije jednostavno neprihvatljive za uredjaj koji toliko kosta... ostalo na telefonu je ok ali ipak nebih ga preporucio za kupovinu po toj ceni koliko sada kosta

Kasnije cu da fiksiram g4 i p9 nekako i da islikam neke slike cisto poredjenja ali je g4 mnogo bolji unutar kuce ili na svetlu... Spolja su bar meni slike indenticnog kvaliteta na oba telefona

Prilozi

• IMG_20170406_122132.jpg
    IMG_20170406_122132.jpg
    1 MB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno