Šta je novo?

Huawei P9

Lagan je kao perce. Meni se dopao, da je stigao malo ranije verovatno bih uzeo njega umesto iphone-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvi Huawei, posle Samsung S5. Licni utisak, mnogo bolja izrada, fluidniji, brzi, prijatno sam iznenadjen. Prezadovoljan.

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Ajde napisi za par dana bas utiske i neki Review :)

Huawei Mediapad X2 7.0

Ko bi sa pola mozga pomislio da telefon moze da napravi takvu fotku

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Dobri su, nisu uzeli nista jace od 5dMk3. Jos malo pa cemo gledati reklame kako 1/3" senzori bez prave optike hvataju bolje fotografije od FF senzora i optike koja kosta vise nego sto kosta prosecan automobil u srbiji.

Draga deco i napaljeni mali geekovi, nije ova Huawei kamera za vas. Ovo je za ozbiljne fotografe i ljubitelje fotografije. Test kamere ne može da radi onaj ko se ne razume u kamere. Kao ovaj dude, autor. Tu priča počinje i prestaje. Uživajte i ne buljite u te sprave. Napolju je divan dan i ima puno lepih cica.

Nisam znao da je kamera na telefonu samo za ozbiljne poznavaoce i ljubitelje forografije. Bio sam ubedjen da za to koriste aparate. Eto, naucih nesto novo.

Pa da, poznato je da su kamere na telefonima namenjene za ozbiljne fotografe... :S:

Pa 5D Mark 3 i jeste ozbiljna kamera samo sto je docleano pomesao, ne pravi je Huawei nego Canon :d

http://www.dxomark.com/Mobiles/Huawei-P9-vs.-P8-Mobile-review-Good-improvement-for-the-latest-device

http://www.gsmarena.com/huawei_p9_plus-review-1468.php

Cim su poceli da se pojavljuju foto semplovi sa finalnim softverom videlo se da dual kamera setup nije tu bez razloga, BW fotografije su najbolje na trzistu a inace P9 kamere imaju odlican dinamicki raspon i na taj nacin nadoknadjuju nedostatak veceg senzora.
Kamkorder je jedva prosecan i tu oba P9 najvise zaostaju za konkurencijom.

Huawei bi napravio vrhunski potez kada bi izbacio GPE verzije P9, makar u ogranicenim kolicinama.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nema više GPE programa.

Sent from my Nexus 5X

Primetio sam da odavno nema GPE verzija nego sam ciljao na to da naprave ovakav fon ali sa softverom po uzoru na Motorole npr a moze i neki light skin, samo da nije ovaj Huawei UI.

Sent from my D6503

Kineski korisnici vole da je sve gold i da sljasti tako da kod njih stock ne prolazi.

Znam, oni se loze na ios-olike android UI..plus tozla

Sent from my D6503

Ne, ali kinezi vole da bude sve bling bling i što bliže iOSu.

Sent from my Nexus 5X

Ufffff sunce ti sta je ovde poznavaoca kineza, sve znaju šta kinezi vole... Cccc

Huawei Mediapad X2 7.0

Pa sigurno ne vole stock android, kada su im svi oem skinovi kopije iOSa.

Sent from my Nexus 5X

Ahaaa... Vidiš, to nisam znao, ti mu dodjes neki ekspert ko sta voli a ko sta ne? Nego, šta vole naši Srbi? :)

Huawei Mediapad X2 7.0

A ti, si isto ekspert kada znaš šta ne vole? Pošto nisam srbin moraćeš da pitaš neke tvoje.

Sent from my Nexus 5X

Ahaaa... Vidiš, to nisam znao, ti mu dodjes neki ekspert ko sta voli a ko sta ne? Nego, šta vole naši Srbi? :)

Huawei Mediapad X2 7.0
Šljivovicu i prasetinu, a od telefona vole ono što im se uklopi uz postojeći paket, najbolje je ako košta jedan dinar [emoji1]

Sent from my Moto G using Tapatalk

Znam sta ja volim, a za druge ko sta voli ne filozofiram ovuda.... Neke moje da pitam, pardon ovo je ipak forum iz Srbije... To neke tvoje zvuči jako uvredljivo, filozofe.

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Pa pošto si počeo lično da mi spuštaš, eto ti pitaj te tvoje gde god si već, možda švabe.

Sent from my Nexus 5X

Vidis, ja sam Srbin, i te fore da pitam te moje, ponosim se što su Srbi moji :)
Zanimljivo, ne znaš šta Srbi vole a znas sta kinezi vole, bravo, filozofe :)

Huawei Mediapad X2 7.0

Srbi vole sve sto je dzabe.

Vrh Dno