Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

@Alexxx1
Ne znam ni ja tačno šta donosi, vidim da ga hvale na telegramu and a uzeo da probam.

Jel to 4 nova roma u poslednjih par dana

Mislim se da probam od Meticulusa RR sa Mirzinim kernelom. Obxirom da i on hvali RR trebalo bi da nema bugove. Mada Meticulus ne forsira te dual sim opcije pa mozda zezaju ali probacu pre ili kasnije [emoji41]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ok, thanks. Onda da sacekam. To je bitna stavka, koj ce nam ako imaju taj bug.

Sad me bas zanima kakva je situacija sa ovim Validusom dal ima isti taj bug, al kao što rekoh niko ne pominje taj bug, da li to ima neke veze sa našim domaćim mrežama.

Sad me bas zanima kakva je situacija sa ovim Validusom dal ima isti taj bug, al kao što rekoh niko ne pominje taj bug, da li to ima neke veze sa našim domaćim mrežama.
Ima garant, a pogotovo ako smo na dual sim oeminfo a jedan imei [emoji41]

Ja sam se vratio na singlesim, bas cu probati kad bude mogao da se skine.

Ja sam se vratio na singlesim, bas cu probati kad bude mogao da se skine.

Neznam za Validusa ... ali ja i na slim kao i na omni romu imam problem sa signalom ... to jest nestaje na nekih 5 sekundi povremeno ... nazad na Elite ..:smackbum:

Inace ja sam na single simu nisam menjao oeminfo.

Flesnuo Slim. Radi ok za sada. Nemam problem sa mrezom a dual sim mi je fon.

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Flesnuo Slim. Radi ok za sada. Nemam problem sa mrezom a dual sim mi je fon.

Probaj da pratis ikonu signala neko vreme ...jer kad nestane nema nikakvih upozorenja nego samo tako nestane i posle par sekundi vrati se...meni je tako sada na slim a isto i na omni romu.

Probaj da pratis ikonu signala neko vreme ...jer kad nestane nema nikakvih upozorenja nego samo tako nestane i posle par sekundi vrati se...meni je tako sada na slim a isto i na omni romu.
Pratio, stoji normalno. Nisam ja imao problem sa mrezom ni na jednom romu. Ne znam zbog cega.

Jesi probao ovo... Mozda mora ovo kod nekih
d090b895595e28e6cc57dbd38023c79d.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Na omni romu da ...ali isto mi nestaje signal ... sad na slimu nisam ..nego sam opet nazad se vratio na elit 6.

Radi ok ali mi nije bas fluidan kao elit. Zna da zasecka na trenutak. Mislim da cu sutra da se vratim na elit 5.1.

Na omni romu da ...ali isto mi nestaje signal ... sad na slimu nisam ..nego sam opet nazad se vratio na elit 6.
E ne znam da li to ima neke veze. Meni je sim kartica u prvom slotu a imam i sd karticu. Lupam, sta znam. I pre flesovanja sam vratio data particiju na ext4.

Verovatno da nema veze .jer verujem da imamo svi koji flesujemo takodje sd karticu i stoji tako kao i tebi .. a i ja sam takodje probao i na ext4 data particiju i isto se desava ...:smash::wall:

Izgleda da cemo sacekati Elite 7 ... :sceptic:

Elite 5.1 meni radi besprekorno. Necu to skorije menjati. Elite 6 vuce previse baterije i ne svidja mi se kangVip koji ima bugova.

Meni na elite 5.1 ne radi podesavanje za mobilne podatke. Ne vide se skoro nigde nove instalirane aplikacije (sem u podesavanjima/aplikacije).
Ostalo skoro sve radi perfektno.

Meni na elite 5.1 ne radi podesavanje za mobilne podatke. Ne vide se skoro nigde nove instalirane aplikacije (sem u podesavanjima/aplikacije).
Ostalo skoro sve radi perfektno.
Kako to? Koji si model l21 ilo l31. Kod mene sve to radi normalno. L31 imq bugova i uvek za njih neki dodatni patch pusti.

Poslednja izmena:
Kako se vade ovi logovi hteo sam da postavim jedan za ovo gubljenje signala.

Skinuo sam aLogcat I kad ga ukljucim sačekam da se bug desi I posle idem na save? Jel to dovoljno?

Ja evo izgurao sa slimom 24h. Nisam nasao ni jedan bag za sada. Baterija ista kao na elit 5.1. Sve u svemu nije los rom. Inace telefon je L 21 mreza Telenor. Bio singl prebacen na dual. Opet, ne znam da li to ima neke veze.

Ja skidam sad Validusa da probam njega, ali vraćam se uvek na elite dok mi ne dosadi, jer sa ovim v4 kernelom stvarno dobro radi

Ljudi trebam malu pomoć za frendicu kad Kad je dobila mob .obrisala jeu recovery backup i sve datoteke. I sad ne može pokrenuti mob??? hard reset ne radi

Prilozi

• huawei p 9 lite.jpg
    huawei p 9 lite.jpg
    71.4 KB · Pregleda: 82
To je otključan boot loader koliko ja vidim sa slike

HUAWEI VNS-L21 Elite rom v5.1

Pogledaj u prvom postu tutorijale

HUAWEI VNS-L21 Elite rom v5.1

Nazad
Vrh Dno