Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

U neku ruku imas i pravo ... do sada nisam imao potrebe za dve kartice .. prestao sam to odavno da koristim , al nikad se ne zna ...:wall::wall:

U neku ruku imas i pravo ... do sada nisam imao potrebe za dve kartice .. prestao sam to odavno da koristim , al nikad se ne zna ...:wall::wall:
Imaces samo jednu vise opciju u meniju, valjda ne smeta toliko [emoji1] Ljudi placu da konvertuju u dual, a ti se neckas nesto [emoji23]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi placu da konvertuju u dual, a ti se neckas nesto [emoji23]

Bas sam mislio da se smirim na Elit 5.1 barem nekoliko dana ..ali sada nece moci ...morao sam da probam tvoju metodu ..naravno na single sim oeminfo ..:) ... i na B161a... koji sam koristio i ranije ... i samo da potvrdim da ota radi cim sam pokrenuo B161 ima obavestenje u podesavanjima ...update na B371 .. tako da ne mora FF ...to jest ako nekome zatreba jos uvek radi ota update sa M na N.

Poslednja izmena:
Bas sam mislio da se smirim na Elit 5.1 barem nekoliko dana ..ali sada nece moci ...morao sam da probam tvoju metodu ..naravno na single sim oeminfo ..:) ... i na B161a... koji sam koristio i ranije ... i samo da potvrdim da ota radi cim sam pokrenuo B161 ima obavestenje u podesavanjima ...update na B371 .. tako da ne mora FF

Super[emoji108].

Bas sam mislio da se smirim na Elit 5.1 barem nekoliko dana ..ali sada nece moci ...morao sam da probam tvoju metodu ..naravno na single sim oeminfo ..:) ... i na B161a... koji sam koristio i ranije ... i samo da potvrdim da ota radi cim sam pokrenuo B161 ima obavestenje u podesavanjima ...update na B371 .. tako da ne mora FF ...to jest ako nekome zatreba jos uvek radi ota update sa M na N.
Jos jedan experiment. Sada sam koristio zvanicni rollback sa b382 na b170 sa poljskog huawei centra. U telefonu dve sim kartice i po pravilu bih trebao dobiti trenutni Ota update kao i pre vise od dva meseca. Naravno, ni na ovaj nacin nema ota update na N. Tako da za parne verzije DS ne postoji vise aktivan ota update sa MM na N. Za SS mozda jos sljaka tj sa b161 na b371, ali za b160 ili b170 na b370 mora Ffinder. Ako neko dobije Ota jos bolje ali ipak u video uputstvu je pokazana sigurna metoda. U krajnjem slucaju ota ili Ffinder su potouno isti i idu sa istog huawei servera.
Pozzzz

U svakom slucaju dobro je znati ...sta sljaka a sta ne ...mozda nekome i posluzi da ne isprobavaju..meni je sinoc jos radio lepo ota sa b161 na 370 pa sve do b383 ...e sad dokle ce to cemo videti ali verovatno ne zadugo posto kazes da za dual sim vise ne radi ota.

L21-C432 B383

U svakom slucaju dobro je znati ...sta sljaka a sta ne ...mozda nekome i posluzi da ne isprobavaju..meni je sinoc jos radio lepo ota sa b161 na 370 pa sve do b383 ...e sad dokle ce to cemo videti ali verovatno ne zadugo posto kazes da za dual sim vise ne radi ota.

L21-C432 B383
Ja mislim da sa b387 tj b386 zavrsavamo azuriranja za p9 lite. Eventualno jos jedan tipa b390 ili b391 do kraja godine sa kumulativnom security zakrpom i to bi bilo to. Oreo moz bit samo na nekom custom ali kako ni sa lineage jos nije nista uradjeno..... Tesko.

P. S. Evo sada na b370 i ne prijavljuje nikakav ota na b382.... Dve kartice barem bi jedna povukla ota update.... Moram opet na ff.....

@Alexxx1,@zuncika.
Malopre sam se vratoio sa Elite 5.1,pomoću roolback-a (mađarski roolback i prateći B161a pošto sam SS) i odmah mi dao OTA na B371 i potom na B381 pa na kraju na B383,dalje nema.
Al UVEK sam tražio da mi skine Full ROM.
Alexxx1 još jednom,svaka čast.

Tu varijantu sa sve full romovima sam koristio samo jednom a ovih ostalih 99 puta sto sam se vracao isao sam samo na manji paket nadogradnje jer u sustini ja nisam primetio bas nikakvu razliku ... samo vise vremena potrosim a rezultat isti ...jer uvek mi je obicaj da na zadnjoj verziji na kojoj mislim ostati uradim i factory reset ...:smash:

Inace Alexxx-ovim postupkom sam juce prvi put probao ...a sve do sada sam i ja koristio samo rollback c900b300 pa onda b161 i do sada mi je x puta prolazilo lepo ...i to sve bez vracanja na ext4 ili flesovanja oeminfo fajla ... e sad ne kazem da je tako ispravno ...mozda je samo jednostavnije dok sve prolazi dobro ...dok negde sto rece Alex ne zapne ...:crash:

Poslednja izmena:
Slažem se,uvek može da se desi nešto,al sa ovim roolbacom sam se vraćao bar 20x i uvek je odrađivao posao i jednom sa našim roolbackom na B171 mada je on malo složeniji.
Imam sve to poskidano,pa mogu da linkujem za one ko to nisu ranije uradili,al samo sutra,pošto nisam kod kuće,za SS Sim imam sve al za DS Sim moram da proverim,ako ništa drugo mogu da ih pribavim sa mađarskog foruma.

Ma i ja sam takodje koristio taj rollback postupak mnooogo puta ... i madjarski b161 i nas oficijelni to jest b171 ..pa i nije bas slozeniji samo ima jos jedan mali paket (softverski paket poizvodjaca) koji proteras takodje kroz dload posle b171 ...i tu verziju sam koristio vise puta uspesno ...takodje imam poskidane fajlove dok ih je jos bilo ... ,)

Ako neko koristi pure aosp pojavljuje li se vama isto ona kruzna baterija kad punite mob a kad se ne puni je normalna?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Ako neko koristi pure aosp pojavljuje li se vama isto ona kruzna baterija kad punite mob a kad se ne puni je normalna?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Da. To je od prošlog apdejta (V2.0) ubačeno.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

U poslednje vreme je dosta slika skinuo u Magazine unlock, neko vreme nije uopste skidao, u poslednjih par meseci vise puta i svaki put po nekoliko slika.

Evo ga i meni update na 373. Uvek poslednji dobijam :D

Evo nam stigao i Elite v6 ... i tako opet iz pocetka ... :wall::wall:

Meni se cini da necu dugo ostati na v6 ... Koliko vidim za sada ..

Zanemarite poruku. Resio sam problemcic koji sam imao

Poslednja izmena:
Vidim sad na xda, da se žale na restartovanja

I ja sam imao nekoliko restarta .. kad pustim notifikacije levo kod datuma neki kineski znakovi ... K podesavanja nisam uspeo da dobijem i sve mi nekako delovalo losije od v5.1 ...ali restarti me ubiše ... pa sam se vratio na v5.1 ...za sada je tako ..mozda se ispegla za koji dan ili izadje neki patch ...ili mozda i v6.1 ...:smash:

I sta dobijete sa tim romovima i zaebancihama osim nepouzdanijeg telefona sa gomilom bagova?

Citajuci bench ne bi uzeo nijedan telefon bukvalno, a u stvari to sve vi sami napravite s*anja ceprkanjem..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da ne moze, ali da ipak pitam. Da li mogu oem info da ubacim telefon bez da se on rutuje?

Cao, novi sam ovde.. samo da pitam, jel sam jedini koji nije dobio B386 na L21? Ne znam koja je verzija, kupljen je polovan ali je otkljucan na sve mreze..

Vrh Dno