P9 LiteBogdane ovo su slike sa P9 ? Odlicne su fotke . Mada ja sam amater ne baratam tim manuelnim za*ebancijama![]()
Ako te ne mrzi da cekas mozes Bez problema da Sam sve resis I nema da se karas....Ili cekaj....cekaj, a kada zvanicno izlazi nugat i da li izlazi uopste ?
da se ne karam sa ovim ako ne moram..
Ti malo podjebavas izgleda. Pitas za pomoc ljutis se kad ti ne odgovore a sad pitas kad ce zvanicno azuriranjecekaj, a kada zvanicno izlazi nugat i da li izlazi uopste ?
da se ne karam sa ovim ako ne moram..
Već nam je jednom obrisano pola teme i mi koji smo pomagali smo dobili upozorenja moderatora upravo zbog toga što su konstantno postavljana ista pitanja i mi smo se trudili da odgovaramo. Zato smo nas par sklopili tutorial i nabacili bitne linkove koje je moderacija ubacila u prvi post.Pa Zar my nije bolje da uradi zvanicno nego da ide na Beta verziju. Da mu predlozis da to uradi a ne odmah da pitas da li iko cita temu!!!! Pomozi coveku sa dobrim savetom...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ti malo podjebavas izgleda. Pitas za pomoc ljutis se kad ti ne odgovore a sad pitas kad ce zvanicno azuriranje
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Друже ако ниси сигуран не почињи јер можеш упропастити телефон. Или носи у неки сервис или чекај званичну верзију преко мрежеzasto bih zaebavao?pitam al pomoci nema,kao citaj...pa da nisam procitao rekao bi da nisam citao i da cu sada citati,jednostavno ne znam to da odradim i to je to.zato i pitam kad ce i dal ce zvanicno izaci?
Ja sa skromnim znanjem engleskog jezika I osrednjim poznavanjem rada na racunaru, prebacio Sam svoj telefon sa C66 na 432, pa napravio dual SIM, I presao na N. Znaci moze se. Korak Po korak....
Ima druze, Samo potrazi verziju full ota MF PV. Trazi verzije 370 Ili 371. Obavezno da je 1.9 g...dobro pogledaj velicinu. Ako skines te od 1.2 g nemas pola aplikacija niti tastauru. Onda moras nazad na MM, rool back...Znaci dobro gledaj verziju . Pise 1.9 Ali kada udjes ponovo treba pisati 1.9g, I nije bitno da li je 370 Ili 371...Samo polako...Prije svega za prvi post pozdrav svima iz Zg ☺
Evo da se zakačim za tebe jer imam problem sa ovim gore.
Dakle imam verziju c432b161.
Napravio update na 371 putem Firmware findera.
Vidim to radi pa ajde da otključam dual sim.
Nazad na 161, bootloader unlock, twrp, root, unlock dual sim, sve 5.
Kad idem na firmware finder on pronađe i 370 i 371 od 1.9 giga.
Ali kad taj 1.9 file pošaljem u updater on odabere onaj manji 1.2 gige i ne ****, neće odabrat onaj 1.9 giga.
Jel to normalno ili šta?
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
"Do FULL verzije dolazite u Firmware Finderu tako što otvorite settings i uključite Use New Firmware Base.Prije svega za prvi post pozdrav svima iz Zg ☺
Evo da se zakačim za tebe jer imam problem sa ovim gore.
Dakle imam verziju c432b161.
Napravio update na 371 putem Firmware findera.
Vidim to radi pa ajde da otključam dual sim.
Nazad na 161, bootloader unlock, twrp, root, unlock dual sim, sve 5.
Kad idem na firmware finder on pronađe i 370 i 371 od 1.9 giga.
Ali kad taj 1.9 file pošaljem u updater on odabere onaj manji 1.2 gige i ne ****, neće odabrat onaj 1.9 giga.
Jel to normalno ili šta?
Nisam siguran da u novoj verziji ima to u settingsu..."Do FULL verzije dolazite u Firmware Finderu tako što otvorite settings i uključite Use New Firmware Base.
Pojaviće vam se FULL firmver težine 1.94 GB i njega propustite kroz updater."
Imas sve u prvom postu.
Nisi shvatio, imam ja verziju od 1.9 giga u popisu ali kad je odaberem i kliknem send to updater on tamo odabere verziju 1.2 gige. Znam da je ta verzija smrdana i neću updejtat.
Čudno mi je da prije nego sam radio dual sim unlock updater mi je prihvatio 1.9 fajlu...
Nisam siguran da u novoj verziji ima to u settingsu...
To se I meni desilo kad sam hteo 371 pa sam poslao 370 I prihvatio mi je taj od 1.9gbNisi shvatio, imam ja verziju od 1.9 giga u popisu ali kad je odaberem i kliknem send to updater on tamo odabere verziju 1.2 gige. Znam da je ta verzija smrdana i neću updejtat.
Čudno mi je da prije nego sam radio dual sim unlock updater mi je prihvatio 1.9 fajlu...
Moj dual SIM, pokupio Sam 370 ...To se I meni desilo kad sam hteo 371 pa sam poslao 370 I prihvatio mi je taj od 1.9gb
Ne moze niko da ti kaze sa sigurnoscu.
Za 3GB verziju je vec krenuo, za 2GB se po ovoj verziji, koju je vecina ovde poskidala, vidi da je pri kraju.
Kad ce da izbace se ne zna, jer ne moze niko da gleda u pasulj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari