Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Naravno da imaš kao i u setupu što imaš ovo npr. To je još od bata vezije.
6d7babfd6e16feb488f046b3dfb93d4d.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Opet imamo Update Firmware Findera sa koliko vidim odgovorom na problem velicine fajla u Finderu i Updateru. Ocigledno kod onih koji su sa fleshovali c432OEM dual sim mogu.imati problema sa velicinom fajla. Isti problem se javljao i ljudima sa HiCare na L31, a pretpostavljam.da moze biti problema i kasnije kod zvanicnog Update. Predlazu da se u tom slucaju uradi Factory Reset (ako vidite recimo 1,6GB u Updateru, a izabrali ste u finderu 1,9GB).Sto se tice Findera imaju jos jednu novinu i to za skidanje paketa podataka po regionima.
983a24d80a94eb654b63eadcc347bc87.jpg
bbe0421f9e24cca2284877e1f30b955a.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ne menja stvar onima koji su već prešli na b371 ili b370. Jedino malo pojednostavljuje

Drugari sad u novoj verziji Toolkit-a treba da se skine paket.Ja sam sada na C432B161 i koji paket da skinem da bih ga prebacio u dual sim?

Drugari sad u novoj verziji Toolkit-a treba da se skine paket.Ja sam sada na C432B161 i koji paket da skinem da bih ga prebacio u dual sim?
Skines paket za dual sim u samom Toolkitu, a ovde izaberes koji OEM ti treba, SS ili DS
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B3CRCPqinridU1hPTGdlRXNxc2s?usp=drive_web

A kad zavrsis flesovanje OEM dual sim treba ti i stock firmware b160 , dload i tri dugmeta. Raspakujes Update.app na SD u dloas i onda tri dugmeta.
http://download-c1.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=93802&siteCode=pl

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Moguće da nije konačna verzija,par redova iz build.prop-a
ro.build.id=NRD90M
ro.build.display.id=NRD90M test-keys
ro.build.host=szvjk108cna
ro.build.tags=test-keys
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15
ro.build.description=generic_a15-user 7.0 NRD90M eng.jslave.20170320.182011 test-keys
ro.build.fingerprint=Huawei/generic_a15/generic_a15:7.0/NRD90M/jslave03201820:user/test-keys

Screenshot_20170414-105151.png
Zar je moguce da tako mnogo uzme firmware mesta??

Znam ja to je kao neka muljaza.Ali MM i ona beta firmware oko 4.60GB zauzimao.A ovo sada 5.5GB nesto mnogo.Ili je bas toliko tezak N??
Mada mi nesto jede bateriju strasno, uradjen i hard reset ali i dalje mnogo jede baterije.Do uvece sa 100% padne na 10-20%.Dok sam na MM i dva dana gurao, ukljucen wifi non stop ponekad podaci mobilni i sutradan ostane oko 50-60% do uvece iskoristim.A sada mnogo brze mi potrosi bateriju do uvece.

@Zoranhaker

Koja je ovo tema?

Screenshot_20170414-112134.png
Evo kako stoji sta trosi.P9 lite tema i pitam zbog cega tako mnogo zauzima sistem??

Mislio sam koja je tema na tvom telefonu, svidja mi se [emoji4]

Sistem zauzima toliko i zbog buducih update, ako sam dobro razumeo sta je neko pisao na nekoj od proslih stranica.

Pa normalno da je moguce, cijeli sistem je tu, kad je tel od 16 gb imao vise od 10 gb za slpbodnu upotrebu..

A tema skinuo XDA Exlusive for EMUI 5.0 rc1 :D Odlicna tema smetala mi bela pozadina ovako black je mngoo lepse :D
Znaci zbog update tako mnogo zauzima :D

Možda su se vodili stim da od viška ne boli glava.:p
Screenshot_20170414-113135.png

Uf, odlicna je. Bas ovakvu sam trazio, sivkastu. Pre nje sam koristio Dark Bloom, ova mi je bolja.

Puno hvala [emoji4]

Javite mi na pm ako ima neke vrednije,pomena vredne promene/update-a,dotle ladjenje usijanih glava...

Edit: idemo dalje,bez spam,ponavlljanja istih pitanja i sl...

Svaki dan kad god pogledam temu gomila spama,istih pitanja i gluposti... muka mi vise od brisanja...

Umete vi i lepo...

Poslednja izmena:
Znam ja to je kao neka muljaza.Ali MM i ona beta firmware oko 4.60GB zauzimao.A ovo sada 5.5GB nesto mnogo.Ili je bas toliko tezak N??
Mada mi nesto jede bateriju strasno, uradjen i hard reset ali i dalje mnogo jede baterije.Do uvece sa 100% padne na 10-20%.Dok sam na MM i dva dana gurao, ukljucen wifi non stop ponekad podaci mobilni i sutradan ostane oko 50-60% do uvece iskoristim.A sada mnogo brze mi potrosi bateriju do uvece.

Moras da sve lepo podesis u Menadzeru telefona koje ce aplikacije da rade kada se iskljuci ekran, ima dosta podesavanja ali kad ga podesis nece da ti toliko trosi bateriju

Jos jedna bitna stvar,molim da je se pridzavate (znam da je teze preko tt):

Izvod pravilnika:

"Način kačenja slika zavisi prevashodno od njihovih dimenzija. Sve do 1024x768 može bez problema da se prikaže inline (tj. direktno u okviru poruke), a slike većih dimenzija kačite kao atačmente ili kao linkove pomoću IMG tagova pošto ste ih okacili na sajtove kao što su imageshack, photobucket, flickr ili neki slični."

Necu ss koji prekriju ceo ekran i skrolujem 2 min da bih presao preko njega (figurativno).

Tipa kao kod Alexxx1 na prethodnoj strani...

Ako mogu ostali podforumi da se drze toga,mozete i vi...

Unapred zahvalan

Moras da sve lepo podesis u Menadzeru telefona koje ce aplikacije da rade kada se iskljuci ekran, ima dosta podesavanja ali kad ga podesis nece da ti toliko trosi bateriju

Rade samo tri kada se iskljuci telefon tj.sada dve whatsapp i mesindzer ostalo je sve u menadzeru stavljeno da se ugasi kada je ekran ugasen.

Rade samo tri kada se iskljuci telefon tj.sada dve whatsapp i mesindzer ostalo je sve u menadzeru stavljeno da se ugasi kada je ekran ugasen.
Messenger je dosta agresivna aplikacija a Facebook je zlo zla, onemogucio sam ga i on opet radi i jede bateriju u pozadini, sad sam lepo instalirao Dolphin Browswer koji je vrrrh kojeg svima preporučujem i na njemu face radi fenomenalno a izlogovao sam se iz aplikacije face jer mi nocu pojede od 7 do 10 % baterije i ne možeš da je onemogućiš da ne radi u pozadini zato od sad samo Dolphin i mirna glava [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Meni se baterija u toku noci smanji za 2-3% uglavnom.
Mobile data iskljucen, Wi-Fi iskljucen.

Veceras cu opet da proverim i sutra pisem koliko je noc oduzela :D

Messenger je dosta agresivna aplikacija a Facebook je zlo zla, onemogucio sam ga i on opet radi i jede bateriju u pozadini, sad sam lepo instalirao Dolphin Browswer koji je vrrrh kojeg svima preporučujem i na njemu face radi fenomenalno a izlogovao sam se iz aplikacije face jer mi nocu pojede od 7 do 10 % baterije i ne možeš da je onemogućiš da ne radi u pozadini zato od sad samo Dolphin i mirna glava [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Umesto fb instaliras lepo Metal I Bog da te vidi

Meni se baterija u toku noci smanji za 2-3% uglavnom.
Mobile data iskljucen, Wi-Fi iskljucen.

Veceras cu opet da proverim i sutra pisem koliko je noc oduzela :D

To je puno, ne bi smela nista, eventualno jedan procenat ako je mobile data iskljucen, kao i wifi.

Meni od 23.00 do 05.30 tri posto

Nazad
Vrh Dno