Skines paket za dual sim u samom Toolkitu, a ovde izaberes koji OEM ti treba, SS ili DSDrugari sad u novoj verziji Toolkit-a treba da se skine paket.Ja sam sada na C432B161 i koji paket da skinem da bih ga prebacio u dual sim?
Ima na nekoj od strana.na ovom zadnjem linku ima samo B151 i B161,ne vidim nigde 160
http://download-c1.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=93802&siteCode=plna ovom zadnjem linku ima samo B151 i B161,ne vidim nigde 160
To je standardna muljaža, piše 16 ili 32 ili 64 ili 128 ali uvijek je nekih 5-10 giga manje zbog operativnog sustava.Pogledajte prilog 226825
Zar je moguce da tako mnogo uzme firmware mesta??
Pa samo update.zip raspakovan je težak 2.5GbPogledajte prilog 226825
Zar je moguce da tako mnogo uzme firmware mesta??
Znam ja to je kao neka muljaza.Ali MM i ona beta firmware oko 4.60GB zauzimao.A ovo sada 5.5GB nesto mnogo.Ili je bas toliko tezak N??
Mada mi nesto jede bateriju strasno, uradjen i hard reset ali i dalje mnogo jede baterije.Do uvece sa 100% padne na 10-20%.Dok sam na MM i dva dana gurao, ukljucen wifi non stop ponekad podaci mobilni i sutradan ostane oko 50-60% do uvece iskoristim.A sada mnogo brze mi potrosi bateriju do uvece.
Moras da sve lepo podesis u Menadzeru telefona koje ce aplikacije da rade kada se iskljuci ekran, ima dosta podesavanja ali kad ga podesis nece da ti toliko trosi bateriju
Messenger je dosta agresivna aplikacija a Facebook je zlo zla, onemogucio sam ga i on opet radi i jede bateriju u pozadini, sad sam lepo instalirao Dolphin Browswer koji je vrrrh kojeg svima preporučujem i na njemu face radi fenomenalno a izlogovao sam se iz aplikacije face jer mi nocu pojede od 7 do 10 % baterije i ne možeš da je onemogućiš da ne radi u pozadini zato od sad samo Dolphin i mirna glava [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji3] [emoji3] [emoji3]Rade samo tri kada se iskljuci telefon tj.sada dve whatsapp i mesindzer ostalo je sve u menadzeru stavljeno da se ugasi kada je ekran ugasen.
Umesto fb instaliras lepo Metal I Bog da te vidiMessenger je dosta agresivna aplikacija a Facebook je zlo zla, onemogucio sam ga i on opet radi i jede bateriju u pozadini, sad sam lepo instalirao Dolphin Browswer koji je vrrrh kojeg svima preporučujem i na njemu face radi fenomenalno a izlogovao sam se iz aplikacije face jer mi nocu pojede od 7 do 10 % baterije i ne možeš da je onemogućiš da ne radi u pozadini zato od sad samo Dolphin i mirna glava [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Meni se baterija u toku noci smanji za 2-3% uglavnom.
Mobile data iskljucen, Wi-Fi iskljucen.
Veceras cu opet da proverim i sutra pisem koliko je noc oduzela![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari