Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Meni na 59% pokazuje preostalo vreme 1 dan i 1 sat. S tim što mi je wifi uvijek upaljen, prenos podataka s vremena na vreme.

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Kako god, 5h SOTa je neki prosek za ovaj uredjaj. To je za prosecnog korisnika oko 2 dana, za zahtevnijeg ko gleda TV, youtube, igre, filmove, to je to, 5h ukljucenog ekrana, a to mu dodje recimo na punjac svake veceri.
Sve u svemu, hocu da kazem da je to super u odnosu na druge.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Screenshot_2016-11-14-14-31-21.png Screenshot_2016-11-14-14-30-39.png
Ovo mi je najduzi SOT za sad, na MM.
Sa malo igranje poker, malo vise na Messenger i cackanje telefona. Wi-Fi kod mene je 24/7 ukljucen. Ako se dobro secam, imao sam veoma malo razgovora tad, mozda par sa po 3-4 minute i tako. A najduze baterija mi trajala 1 dan i 23 sata, stime sto je preostalo 14%.

Poslednja izmena:
Bas se secam kada sam uzeo telefon, meni je SOT bio 8h15min za 39h, baterija bila na 10%

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Registrovao se na Huaeei ID ali ne uspevam da pronadjem na sajtu gde da popunim podatke za unlock kode.

Preko telefona

Kad se registrujes i dodjes do drugog formulara gde popunjavas sve o telefonu u sva polja pisi samo velikim slovima nikako malim

Поздрав свима. Чему служи овај хуавеи ид и како да обришем а затим направим мој ид зато што сам други власник телефона, самим тим и није мој ид.
c165973b0ab6741a29b790cb644b3b62.jpg
5ffb626ffc1d6ad29b7ecc28bb2227a5.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Čini mi se da snimanje video zapisa bolje radi N. Stabilizacija je bolje i zvuk bolje snima.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Поздрав свима. Чему служи овај хуавеи ид и како да обришем а затим направим мој ид зато што сам други власник телефона, самим тим и није мој ид.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Odjavi se sa huawei id pa onda ides na registraciju i ubacis tvoje podatke

@karakondzula01 Ti si u hi Care. Udji u Huawei ID, tamo imas opciju da uradis delete na akaunt.

I vama isto Firmver uzima 5.65 GB interne memorije? Mozda je malo previse.

Sto toliko zauzima? Kad bi mogao da se prebaci na memorisku karticu

To je unapred alociran i particionisan prostor, nekom malo vise nekom malo manje. Ta stavka nije prikazana na MM, ali je u svakom slucaju jasnije korisniku sto je toliki jaz do 16 GB.

Ja sam primetio prvi bug, kad krenem da skidm neku aplikaciju sa play prodavnice desi se da ne krene download, tek možda iz drugog, trećeg pokušaja uspe da se pokrene. e sad ne znam da li je do nougata ili do same play prodavnice

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Meni skida normalno sa stora

Moj telefon je VNS-L31C440B132 i uopste ne uspevam da odradim N. Iz onog tutoriala sa prve strane uopste ne mogu nista jer ne uspevam ni da nadjem ona podesavanja u prvih 10-20 sekundi videa, uopste ne kapiram kako to sve funkcionise pa moram opet da pitam za pomoc. Prosli put mi je neko rekao da sam vec trebao da dobijem N bez ovih cimanja medjutim od toga nema nista. Opet pitam da li ima neke veze sto sam telefon kupio u Srbiji (u privatnom servisu za kes bez operatera) a koristim ga u Rusiji sa ruskim brojem i sve?

Jel moguce da ne postoji nacin da ja odradim N u ovom trenutku? :O

Moj telefon je VNS-L31C440B132 i uopste ne uspevam da odradim N. Iz onog tutoriala sa prve strane uopste ne mogu nista jer ne uspevam ni da nadjem ona podesavanja u prvih 10-20 sekundi videa, uopste ne kapiram kako to sve funkcionise pa moram opet da pitam za pomoc. Prosli put mi je neko rekao da sam vec trebao da dobijem N bez ovih cimanja medjutim od toga nema nista. Opet pitam da li ima neke veze sto sam telefon kupio u Srbiji (u privatnom servisu za kes bez operatera) a koristim ga u Rusiji sa ruskim brojem i sve?

Jesi ti skinuo i instalirao Firmware Finder? Tamo ces naci ta podesavanja o cemu pricas. A mislim da jeste moguce sto je telefon kupljen u Srbiji a koristi se u Rusiju. Posto ima slucajeva koji su kupili tel u Aziske zemlje, i dobili su Nougat tek nakon sto su stavili Azisku Sim karticu. Pokusaj uradi proxi i povezi se na srpsku mrezu. Ili srpski SIM pa preko mobile data trazi update. Nista nije 100% sigurno, ali moglo bi da radi.
Edit: Jesi ti kupio preko operatora telefon? Ako si kupio bez karticu u Srbiju, trebalo bi da ti je Firmware C432.
Ja nemogu ni da nadjem C440 u ovaj legend.
5c5ed854d030c748d7cba3b344abaab6.png

Poslednja izmena:

Za C440 još nije izašao. Na FF čak i ne vidim ništa posle B160 da ima. Moraš se prebaciti na C432 ako hoćeš Nougat. :)

Ti mora da si kupio telefon preko T-Mobile. Posto T-Mobile ima tu oznaku C440 (upravo sam googlao i naso sam).

Screenshot_2017-04-13-13-22-20.png
sta da uradim da dobijem nugat?

Piše ti u naslovu teme.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno