Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

@pshnd Kako da izvedem to? Slabo se razumem u celu pricu.

@marko5 Skinuo sam Firmware Finder ali kad udjem u settings uopste ne izgledaju kao na snimku i ne mogu da nadjem te opcije nigde, verovatno je druga verzija. Telefob sam kupio u LogicShop-u u Balkanskoj u Beogradu za kes, nevezano za operatera, 2 god garancije daju. Telefon je otkljucan na sve mreze i nema nikakve veze sa T-Mobile-om koliko sam ja video. Srpsku karticu ovde nemam tako da ne mogu to da probam uopste sto si rekao preko date.

@marko5 Skinuo sam Firmware Finder ali kad udjem u settings uopste ne izgledaju kao na snimku i ne mogu da nadjem te opcije nigde, verovatno je druga verzija. Telefob sam kupio u LogicShop-u u Balkanskoj u Beogradu za kes, nevezano za operatera, 2 god garancije daju. Telefon je otkljucan na sve mreze i nema nikakve veze sa T-Mobile-om koliko sam ja video. Srpsku karticu ovde nemam tako da ne mogu to da probam uopste sto si rekao preko date.
Sad vidim da ima nova verzija od pre par dana, v3.8. Pokusaj da nadjes ver 3.4 .

Ufff... Ti šopovi većinom uzimaju napolju uređaje od operatera i preprodaju na crnjaka, a i oznaka firmvera ukazuje na to. Anyway, ako se zaista ne razumeš onda ti ne bih preporučio da čačkaš jer iako ima i uputstvo i alatka za to, lako je nešto zeznuti. :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Izgleda da tutorijal na prvu stranu nije za zadnju verziju Firmwae Finder 3.8, vec za 3.4. Sad nam treba i novi tutorijal :(

@pshnd Pa samo su oni imali verziju od 3GB za koju je meni zinulo bas pa eto. Jes bila garancija i vizitka na neku u adresu u Londonu tako da kapiram da je iz engleske. Mislim telefon sljaka u fulu nemam nikakvih smetnji. Pa ono, uputstvo mogu da propratim po koracima ako je sazvakano :D

@marko5 E jel vidis, znaci nisam ja lud, sad cu da probam da nadjem proslu verziju al ako je ovo tacno sto kaze covek da moram da se prebacim na 432 prvo sad i nema poente bez toga.

Pozdrav ljudi . Nesto se dvoumim izmedju p9 i g5 . Najbitnije mi je dobra slika na kameri , ali nisam ni neki ekspert oko podesavanja , pa mi najvise znaci koji telefon pravi bolju sliku onako na klik , sto je automatski podeseno :D I znaci mi ako ima drasticne razlike u bateriji . Ne igram igrice . Uglavnom surf , viber i razgovori .Ako imate i jos neki predlog za mozda neki bolji tel sa boljom kamerom do 350 e , svaki savet je dobrodosao :)

Pozdrav ljudi . Nesto se dvoumim izmedju p9 i g5 . Najbitnije mi je dobra slika na kameri , ali nisam ni neki ekspert oko podesavanja , pa mi najvise znaci koji telefon pravi bolju sliku onako na klik , sto je automatski podeseno :D I znaci mi ako ima drasticne razlike u bateriji . Ne igram igrice . Uglavnom surf , viber i razgovori .Ako imate i jos neki predlog za mozda neki bolji tel sa boljom kamerom do 350 e , svaki savet je dobrodosao :)

Pitas za P9 ili P9 lite? P9 ima jednu od najboljih kamera trenutno, dok P9 lite nije nesto narocito.

Uspeo sam preko koleginog telefona da skinem (2 put) i sačuvam naš VNS-L21C432B371 ROM.
Sutra ću ga upload-ovat pa da ga imamo.
Screenshot_2017-04-13-13-58-28.png Ashampoo_Snap_2017.04.13_16h08m31s_003_.png

Poslednja izmena:

Evo ti moj profil sa slikama pa vidi. Mada, ima slika koja su sa manuelnim podesavanjima.

https://www.flickr.com/photos/92488025@N06/

Bogdane ovo su slike sa P9 ? Odlicne su fotke . Mada ja sam amater ne baratam tim manuelnim za*ebancijama :D

Ja sa skromnim znanjem engleskog jezika I osrednjim poznavanjem rada na racunaru, prebacio Sam svoj telefon sa C66 na 432, pa napravio dual SIM, I presao na N. Znaci moze se. Korak Po korak....

Screenshot_2017-04-13-20-23-33.png
jel ovaj prvi skidam?

Al trenalo bi da je b331

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Eto moja greska u pravu je Pshnd

Pa Zar my nije bolje da uradi zvanicno nego da ide na Beta verziju. Da mu predlozis da to uradi a ne odmah da pitas da li iko cita temu!!!! Pomozi coveku sa dobrim savetom...

Pa na prvoj strani kad tu udjes imas sve

Nazad
Vrh Dno