jevta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2011
- Poena
- 305
Bila je, isključio sam je pa cu da vidim da li je bjlo do toga.jevta, jel ti je ukljucena "OK Google" detekcija?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bila je, isključio sam je pa cu da vidim da li je bjlo do toga.jevta, jel ti je ukljucena "OK Google" detekcija?
Meni se odmah poveze. Prvi put samo uneses kod za konekciju i radi.Je l' uspeo neko da cast-uje ekran na LG TV sa WebOS operativnim sistemom? Telefon ga pronađe, ali se onda samo vrti u pokušaju da se poveže..
***** ли га ја нисам ни дошао до корака у којем треба унети код.. Одеш на ТВ-у на ScreenShare (или како се већ зове апликација) а на телефону на MirrorShare и то је то?Meni se odmah poveze. Prvi put samo uneses kod za konekciju i radi.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ja imam isto sa 3gb rama i pre par dana sam ga ažurirano na Nougat koju radi savršeno, da bi ga ažurirana idi na aplikaciju Hicare i opciju Rani usvojio i ažuriranja trebalo bi da ti pokaže update i samo prati instrukcije, ako ti je nešto nejasno slobodno pitaj![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
***** ли га ја нисам ни дошао до корака у којем треба унети код.. Одеш на ТВ-у на ScreenShare (или како се већ зове апликација) а на телефону на MirrorShare и то је то?
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Zato što region softvera nije EURO već brendiran od strane provajdera. Stići će ti update, ali ne očekuj uskoro ako ne promeniš OEM info parametar. Predlažem da ne čačkaš ako nisi u toj materiji.Nece sad sam probala.Hicare ne prijavljuje nikakve apdejtove. Ne znam o chemu se radi, zadnja verzija mi je C440B132. Shta se dogadja, zashto nema apdejta. Neka pomoc?![]()
Pre svega, poštovanje svima pošto sam nov član. Javljam se jer imam problem sa nedavno kupljenim telefonom, ne preko naših provajdera već u ˝prodavnici˝. Naime, gde god da naidjem na grafiku telefon baguje i secka, posebno na Fejsu, Play storu i sajtovima sa puno slika i banera. Čak mi se čini i da drugarov p8 lite radi fluidnije. Nadam se da ću dobiti koristan savet uz napomenu da sam laik i da slabo poznajem materiju pa u tom smislu očekujem adekvatan odgovorMoj telefon:
![]()
Džaba, ali neće. Kad odem u settings i posmatram sve dostupne WiFi mreže i tad iniciram povezivanje sa telefona mogu da vidim novi zaključani access point koji se zove DIRECT-XY-HUAWEI P9 Lite (gde su XY random karakteri koji se menjaju pri svakom pokušaju uspostavljanja konekcije), ali umesto da se pokrene neki prozor za unos lozinke uređaji tu prosto zabodu.. TV je nešto strpljiviji i duže vremena pokušava da ostvari konekciju dok telefon odustane nešto ranije i više ni ne vidi TV dok i ovaj ne odustane..
Bolje sačekaj, ja sam danas imao mali bug bilo mi pokrenuto nekoliko aplikacija, face, YouTube, messenger, Viber I još neki i imao sam jedan poziv dok sam čačak po fb i javio sam se ali kad sam ostavio tel i hteo da ga otkljuca na otisak, dva puta je za izbrisao kao da ne prepoznaje otisak, posle sam stisnuo dugme za paljenje ali nije hteo da upali ekran i onda sam Drzao dugme za paljenje da bi se opet podigao sistem, inače radi bez problema sve ostalo osim toga sto se izgleda malo zaglupeo, i dosta dobro drži bateriju.Ne smem nishta sama da diram, nisam uopshte u toj materiji. U svakom sluchaju hvala na odgovoru. Sachekacu update, nigde ne zhurim, samo mi nije bilo jasno shta se dogadja. Hvala josh jednom.
Trenutno zvaničnim putem nikako. Jeste se pojavilo ponešto za C432, ali za L31, ne i za L21.Bok novi sam na forumu i vlasnik sam p9 lite vns L- 21, mobitel je kupljen u vipa ali je verzija C432B161 pa me zanima kako bih moga updaetati na nougat.
Hicare mi govori da nema ažuriranja
Hvala pozdrav
Imam i ja verziju od 3 GB sa neke italijanske mreze. Na firmware finder-u mi stoji bas B132 kao posledji, ali mi je uredno update-ovao na B160 par dana nakon kupovine (jos negde u decembru prosle godine cini mi se).Pozz svima! Jedno pitanje za vas. Imam ovaj tel mesec dana, ne bih o njemu, jer je stvarno fenomenalan. Ono shto mene muchi jeste ti shto nema ni jednog zvanichnog apdejta o.s, podlacu sliku da vidite gde je stalo i nije mrdnulo. Inache tel je kupljen u zvanichnoj prodavnici, sa garancijom je i verzija sa 3 gb rama. E sad da li ima to neke veze, ne znam. Hvala unapred na pomoci.
To bi trebalo da je na smart modu trenutno. Ako je to to, uradio sam. Hvala puno!Udji u bateriju i omoguci performance mod. Kod mene je barem tako
To nezna niko kad ce ali bice ga. Poceo je za verziju L-31Hoce li odgovoriti neko? Zanima me kad dolazi kod nas?
Hoce li odgovoriti neko? Zanima me kad dolazi kod nas?
Nije tesko malo citati temu. Svaki dan ista pitanja........Hoce li odgovoriti neko? Zanima me kad dolazi kod nas?
Napravite viber grupu pa tamo četujte do mile volje, ova tema nije namenjena za to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari