Ne gubi se garancija. Samo treba posle da se restartuje i automatski se zakljuca bootloader. Provereno.Gubi se garancija jer se mora otkljucati bootloader
Provereno da se ne gubi garancija. Imao sam predhodni i krenule neke linije na ekran. Pre toga sam dobio bootloader. Prebacivao na 7.0. Reklamirao i dobio drug uredjaj u garanciji.Kod za otkljucavanje bootloadera se dobija od huawei-a, samim tim telefon je ubacen u bazu sa svojim IMEI-em.
Provereno da se ne gubi garancija. Imao sam predhodni i krenule neke linije na ekran. Pre toga sam dobio bootloader. Prebacivao na 7.0. Reklamirao i dobio drug uredjaj u garanciji.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Onda sam ja imao srecu. Bolje ne rizikovati. Ja na ovaj nov vise necu sa se igram.Hteo bih da rutujem tel, ali sam postavio pitanje korisnickom servisu za otkljucavanje bootloadera na sta su mi odgovorili da se gubi garancija, ne znam...
E da. Lepo si napisao na kraju. Kada se vrati na fabricki tj. na sistem koji je zvanican garancija se ne gubi.Koliko vi dugo koristite Android? Osnovna stvar je od kako su Android uređaju komercijalno dostupni da se root-ovanjem, otključavanjem bootloader-a ili bilo kakvim drugim prčkanjem po sistemu gubi garancija. Ako takav telefon odnesete u servis automatski vam ukidaju garanciju, a jedini način da se to izbegne je vraćanjem svega u fabričko stanje pre odnošenja uređaja na reklamaciju, ako je to moguće.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Promeni u C432Uzeo sam telefon u vipu, verzija je l21c66b131. Pitam se da li je moguce da jos nisam dobio apdejt na b170, samim tim ko zna kad cu dobiti nugat. Hicare ne prijavljuje nikakve apdejtove. Je l moze neko da me posavetuje da li je pametno da menjam oeminfo? Hvala unapred.
Kako to učiniti najbezbolnije?Promeni u C432
Za verziju C66 imas sve isto kao i za C432. Nemoj dzaba da menjas. Imas na firmware finderu sve cak i Nougat b335 beta verziju.Uzeo sam telefon u vipu, verzija je l21c66b131. Pitam se da li je moguce da jos nisam dobio apdejt na b170, samim tim ko zna kad cu dobiti nugat. Hicare ne prijavljuje nikakve apdejtove. Je l moze neko da me posavetuje da li je pametno da menjam oeminfo? Hvala unapred.
Od serija, al nisu to u pravom smislu ni serije, nego verzije softvera za odredjene regione ili provajdere konkretnije OEM verzije.Hardver bi trebalo da je za sve L21 isti. Update uvek prvo ide za Rusiju, Bliski Istok, Afriku...pa kad uoce i isprave sve greske onda ide finalna verzija za Evropu C432, C66 i tt.Zar update zavisi i od provajdera..? Ili od serije uredjaja koju taj provajder isporucuje?
Uzimam ovaj telefon, tj narucio sam ga, pa cu preneti utiske u utorak kada stigne.
Ja imam isto sa 3gb rama i pre par dana sam ga ažurirano na Nougat koju radi savršeno, da bi ga ažurirana idi na aplikaciju Hicare i opciju Rani usvojio i ažuriranja trebalo bi da ti pokaže update i samo prati instrukcije, ako ti je nešto nejasno slobodno pitajPozz svima! Jedno pitanje za vas. Imam ovaj tel mesec dana, ne bih o njemu, jer je stvarno fenomenalan. Ono shto mene muchi jeste ti shto nema ni jednog zvanichnog apdejta o.s, podlacu sliku da vidite gde je stalo i nije mrdnulo. Inache tel je kupljen u zvanichnoj prodavnici, sa garancijom je i verzija sa 3 gb rama. E sad da li ima to neke veze, ne znam. Hvala unapred na pomoci.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari