Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Samo jednu ikonu u drugu ako me kontaš, i ako hoćeš preimenovati samo klikni na naziv.

Sad sam u dilemi da li u rižu ili ne... Bateriju ne mogu izvaditi, a mikrofon i zvučnik me počinju nervirati...

Baterija na Nougat B370. Čini mi se malo lošije od MM, ali bio sam na mestu sa ne tako sjajnim signalom...

Screenshot_20170402-211341.png Screenshot_20170402-211411.png

Potapanje u alkohol ili zalivanje istim lako moze da se zavrsi flekavim display-em...
Alkohol je za stampu i konektore, ne i LCD/LED panele
Al ce da mu resi zvucnik npr.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sad sam u dilemi da li u rižu ili ne... Bateriju ne mogu izvaditi, a mikrofon i zvučnik me počinju nervirati...
Pirinac ne smeta bateriji aman. Voda smeta, pravi kratak spoj negde i moze crci nesto. Ako ti radi fon tj. nije crkao do sada stavi ga u pirinac koji ce upiti svu vlagu i ne razmisljaj. To je jedina fora s pirincem, zedan je kao pustinja.

Ti dok ga stavis u pirinac, samo ce se od sebe popraviti :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Sve vise ljudi prijavljuje update, ali za L31 verziju, ne mogu da nadjem za L21 da je neko dobio jos uvek... Zasto li bas L31 prvo? :d

Uradio ponovo otisak prsta i radi sve ekstra

Kakvi su im to apdejtovi kada uspeju da smanje trajanje baterije?

Sve vise ljudi prijavljuje update, ali za L31 verziju, ne mogu da nadjem za L21 da je neko dobio jos uvek... Zasto li bas L31 prvo? :d
Postoje dva objasnjenja. Prvo, da je L31 sa 3GB i neki dinar skuplji model, a drugo objasnjenje, da su modeli L21 u mnogo vecem broju zastupljeni na trzistu, pa nece pustiti OTA dok ne budu sasvim sigurni da je sve u redu. Jer u suprotnom mogu da izgube kupce.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Naučili se na MSFTovim greškama sa W10m apdejtom. :d

Jak używać dyktafonu połączenia na Huawei Mate 9? Mam problemy z nagrywaniem rozmów, nie są one rejestrowane.
40187290.png

Supruzi treba da stigne crni model. Može li neko da mi da savet za zaštitna leđa?

Poslato sa telefona

Nemoj da skidas fabricku foliju ni sa ljedja pa preko toga neku masku I to je to...grebu se ledja od prasine inace koja se zavuce pod maskom

Također potvrđujem ovo da se grebu leđa... U mene je bijeli model i maska mi nije stigla, čekam je već duže vremena, i čuvam ga k'o oči u glavi, al' opet baskuz prospe čaj po njemu... Ugl. lahko nastanu te neke ogrebotine, al' et crn je pa se nece mnogo ni primijetiti... Ugl. nemoj skidati folije i masku i to je to...

Jos malo pa da ga ne vadimo iz kutije kada kupimo, da se slučajno ne desi ogrebotina

Od prvog dana mi je u futroli i sa staklom napred.
Na ledjima se vide tackice, ali ne kao ogrebotine, vise kao neke flekice, bas sitne.

To sam imao i na proslom telefonu, L735, rekao bih od futrole ostaje. Ne bih rekao da su ogrebotine, deluje mi kao nesto sto se skida.

Kad bude isao na dobos/poklon u jednom trenutku, probacu da ocistim.

Nije losa ideja da se ne skida fabricka folija za ljude koji ce stavljati u futrolu/masku, nisam se setio toga i uzivao sam u skidanju folije [emoji4]

P9 Lite TT

Također potvrđujem ovo da se grebu leđa... U mene je bijeli model i maska mi nije stigla, čekam je već duže vremena, i čuvam ga k'o oči u glavi, al' opet baskuz prospe čaj po njemu... Ugl. lahko nastanu te neke ogrebotine, al' et crn je pa se nece mnogo ni primijetiti... Ugl. nemoj skidati folije i masku i to je to...
K'o da si iz Visokog *** [emoji23]

Da, ne skidati folije i ostalo, i onda prodati nekome za isto para kao i drugi ili baciti telefon bez i najsitnije ogrebotinice na smetljiste istorije. [emoji23] Kad mu budes bateriju ako nista mijenjao danas/sutra ima da ga izgrebes samo tako. [emoji23]

Volim i ja cuvati, ali brate sa fabrickim folijama, nisam jos cuo da neko bilo sta koristi, bas moras biti zesci rob... [emoji23]

Sent from my G

Poslednja izmena:
K'o da si iz Visokog *** [emoji23]

Da, ne skidati folije i ostalo, i onda prodati nekome za isto para kao i drugi ili baciti telefon bez i najsitnije ogrebotinice. [emoji23] Kad mu budes bateriju ako nista mijenjao danas/sutra ima da ga izgrebes samo tako. [emoji23]

Volim i ja cuvati, ali brate sa fabrickim folijama, nisam jos cuo da neko bilo sta koristi, bas moras biti zesci rob... [emoji23]

Sent from my G
Ovo za zadnju foliju je glupost totalna, ali folija na ekranu koja dolazi već nalepljena je odlična. Savršeno zalepljena, a kvalitetnija je od većine ovih što se kupuju po radnjama. :)

Pa ko je picajzla onda je to dobro resenje da se sacuva fon.Ja licno poskidam sve folije sa fona cim ga kupim

Rani sta? :D
Srpski interfejs.. *ubaci sliku onog alien conspiracy lika..

Sent from TT

Meni nece da se iskljuci blutut samo je izbledela ikonica a nije se iskljucilo
8dd4606d67431105d39ec338b45f83a0.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Restartuj fon, to je neki bag sa bluetooth-om.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno