Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
Hvala puno na odgovoruSamo ikonicu prevuci na drugu ikonicu i to je to
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala puno na odgovoruSamo ikonicu prevuci na drugu ikonicu i to je to
HvalaSamo jednu ikonu u drugu ako me kontaš, i ako hoćeš preimenovati samo klikni na naziv.
Al ce da mu resi zvucnik npr.Potapanje u alkohol ili zalivanje istim lako moze da se zavrsi flekavim display-em...
Alkohol je za stampu i konektore, ne i LCD/LED panele
Pirinac ne smeta bateriji aman. Voda smeta, pravi kratak spoj negde i moze crci nesto. Ako ti radi fon tj. nije crkao do sada stavi ga u pirinac koji ce upiti svu vlagu i ne razmisljaj. To je jedina fora s pirincem, zedan je kao pustinja.Sad sam u dilemi da li u rižu ili ne... Bateriju ne mogu izvaditi, a mikrofon i zvučnik me počinju nervirati...
Postoje dva objasnjenja. Prvo, da je L31 sa 3GB i neki dinar skuplji model, a drugo objasnjenje, da su modeli L21 u mnogo vecem broju zastupljeni na trzistu, pa nece pustiti OTA dok ne budu sasvim sigurni da je sve u redu. Jer u suprotnom mogu da izgube kupce.Sve vise ljudi prijavljuje update, ali za L31 verziju, ne mogu da nadjem za L21 da je neko dobio jos uvek... Zasto li bas L31 prvo? :d
Jak używać dyktafonu połączenia na Huawei Mate 9? Mam problemy z nagrywaniem rozmów, nie są one rejestrowane.
https://www.androidheadlines.com/20...lites-android-nougat-update-gets-delayed.html
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
K'o da si iz Visokog *** [emoji23]Također potvrđujem ovo da se grebu leđa... U mene je bijeli model i maska mi nije stigla, čekam je već duže vremena, i čuvam ga k'o oči u glavi, al' opet baskuz prospe čaj po njemu... Ugl. lahko nastanu te neke ogrebotine, al' et crn je pa se nece mnogo ni primijetiti... Ugl. nemoj skidati folije i masku i to je to...
Ovo za zadnju foliju je glupost totalna, ali folija na ekranu koja dolazi već nalepljena je odlična. Savršeno zalepljena, a kvalitetnija je od većine ovih što se kupuju po radnjama.K'o da si iz Visokog *** [emoji23]
Da, ne skidati folije i ostalo, i onda prodati nekome za isto para kao i drugi ili baciti telefon bez i najsitnije ogrebotinice. [emoji23] Kad mu budes bateriju ako nista mijenjao danas/sutra ima da ga izgrebes samo tako. [emoji23]
Volim i ja cuvati, ali brate sa fabrickim folijama, nisam jos cuo da neko bilo sta koristi, bas moras biti zesci rob... [emoji23]
Sent from my G
A jesi kliknuo na HiCare pa na rani usvojioci azuriranja OS....?Ja imam L31 kupljen u Nemackoj ali jos uvek nemam update na Nougat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari