Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Jel moze to sa c900 na taj c432?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Moze ali moras preko twrp da ubacis oem info c432 a pre toga na sd karticu u dload stock ja sam b160 pa kad ubacis oem ugasis fon pa ides 3 buttons
Posle sam ubacio b170

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Неће од мене даље сигурно, јер овај изгледа воли да се качи људима на грбачу, не схвата шалу, а и смајли на крају каже.

P9 Lite

Ja shvatam salu ali mi nije jasno sto se mesas kad nisam tebi nista rekao. Ja kad sam pitao za osvetlenje lik me je prozivao. I zato mi je drago sto mu je ispao telefon i sto je imao problem sa ekranima,cisto da vidi kako je to.

Ja shvatam salu ali mi nije jasno sto se mesas kad nisam tebi nista rekao. Ja kad sam pitao za osvetlenje lik me je prozivao. I zato mi je drago sto mu je ispao telefon i sto je imao problem sa ekranima,cisto da vidi kako je to.
Naravno da smo se malo šalili i podsmevali jer si dobio odgovor koji ti se nije svideo i smarao si kasnije opet. Osim toga, ja nemam šta da vidim jer sam izmenjao sve ukupno 28 modela telefona i bilo je onih sa mnogo većim problemima od onog tvog ,,problema" i što se dalo rešiti rešeno je, kao i ovo sada što je popravljeno, ali ti izgleda imaš neki problem drugačije vrsto za koji ne postoji rešenje. :d

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Fino radi Nougat za sada. ☺

Prilozi

• IMG_20170331_181352.png
    IMG_20170331_181352.png
    127.8 KB · Pregleda: 130
Jok, zvaničan update je u pitanju. Ušao u Hicare na fonu, odabrao "rani usvojioci" opciju, skinuo Nougat preko sistemskog menija i tako to, sve po PS-u.

Jok, zvaničan update je u pitanju. Ušao u Hicare na fonu, odabrao "rani usvojioci" opciju, skinuo Nougat preko sistemskog menija i tako to, sve po PS-u.
Super. Krenulo je znaci. Hvala za info.

cce2edc73116bdf918c348e838ab4e97.jpg

Kad smo kod HiCare, koju verziju koristite? Kod mene je 2.0.4.301, ali ima i neka 5.0.3.300 koliko.vidim u play prodavnici.....

Ja sam mesec ipo na 335

Nije los. Kesira loše,neme aplikacije znaju da uspore. Memorijom barata onako kao i MM ubije aplikacije koje ne koristiš duže. Baterija mog korišćenja 2 dana lagano,okoc2,sata priče i net non stop ...

Ne znam kako je ovo moguće, ali sistem skoro ništa ne troši na zvaničnom Nugatu, tj. tako prikazuje telefon, a prvi put vidim 2GB RAM-a slobodno od kada koristim P9 lite...

Screenshot_20170331-201346.png

Ne znam kako je ovo moguće, ali sistem skoro ništa ne troši na zvaničnom Nugatu, tj. tako prikazuje telefon, a prvi put vidim 2GB RAM-a slobodno od kada koristim P9 lite...

Pogledajte prilog 225987
Da,da dosta je optimizovaniji i dosta ljudi daje istu konstataciju. Koristi oko 1GB memorije, tako da ostaje jos 1GB za L21, tj 2GB za L31.

Na Beti nije tako

I meni je uvek oko 1g slobodno. Na MM je bilo od 600-800 mb

Na Nougatu sam od kad je izasla beta pa posle na Revolution RC,par meseci vec...vratio sam se na MM I batrerija dosta duze drzi.Sto se tice Nugata sve radi super ali sam hteo da zakljucam bootloader I da cekam oficijalni jel me smorio twrp I ta cimanja...sad sam na stock MM b170 I radi super pa nek ide zivot :)

Da dodam da mi se cini da B370 ipak nije konacna Nougat verzija - pre bih rekao da je neki RC iliti finalna beta koja je tu da bi se ispeglali eventualni sitni bagovi i da onda krene OTA za sve. Nije dzaba bilo dostupno kroz opciju "rani usvojioci azuriranja OS", a ni Huawei nije zvanicno objavio da je azuriranje OS pocelo. Posto ja zasad ne vidim nijedan bag, ako tako ostane, mozda B370 ipak bude i finalna verzija... Samo jedna stvar mi se ucinila za sada kao losija od MM, a to je potrosnja baterije. Videcu za par dana, posto N imam tek nekoliko sati, ali imam dojam da vise trosi od MM. Inace, ubacili su split-screen, ali ne i app twin i private space. USB OTG takodje ne radi i dalje.

Sve je fino funkcionisalo I app twin I private space I call recorder na 366 pa na RC posle ali je potrosnja baterije bila u k***u :) Kad ga koristis konstantno ceo dan dodje do 20% a na MM evo ceo dan skoro I bat mi na 52%...

Jao ljudi, jučer pisah kako sam zadovoljan zvučnicima i sve to i...
Danas, kada sam pio čaj tu je naravno bio moj Huawei ! I eto, k'o baksuz, čaj se prolije, i ne direktno na mobitel, ali je i njega zahvatilo... Bio je okrenut leđima, i najviše je čaj zahvatio dole onaj logo ali je malo i gore kameru i oko nje... Tj. ugl. malo je zahvatilo sve... I kada sam okrenuo, malo sam obrisao nije nešta naprijed mnogo naravno, samo onako usput... Ugl. očistim ja sve ovako maramicom, probam touch radi, al' je bio prljav mnogo pa se morao obrisati malo detaljnije... Fingerprint na moje iznenađenje radi kao i prije, nisam mislio da će tako biti ali :D Ali... Zvučnici slabiji... Na početku gotovo kao da se nikako nisu čuli, nakon nekog sata čuje se, ali ne kao prije i postoji grčenje... Kamere mislim da nema nikakvih oštećenja niti išta sl.

Stavi u pirinac, mozda pomogne

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Da si pio pivo to se ne bi desilo [emoji1] To kad se prosusi ima da radi

Kont'o sam da probam to sa rižom.. Očistio sam ja ekran i sve ovo maramicama, al zvučnike nmg... Valjda će se presušiti, nadam se...

To je onda za ovaj moj model.. al verovatno ga necu odma staviti, plase me te price za lose standby vreme na nugatu, mnogo mi prija ovo gubljenje 1 do 3 procenta dok spavam..

Sent from TT

Slazem se sa @Borisom, ako se pojavi, necu ga jos apdejtovati. Zadovoljan sam MM i videcu kako ce se pokazati sa baterijom

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Trenutno sam na nougatu VNS-L31C432B360,al sam vidio da je izasao B370 za L31.Koja je razlika,i jel mogu u twrp flash update.zip sa dodatnim paketom ili trebam nazad na MM pa onda ovo flash

Nazad
Vrh Dno