Неће од мене даље сигурно, јер овај изгледа воли да се качи људима на грбачу, не схвата шалу, а и смајли на крају каже.
P9 Lite
Naravno da smo se malo šalili i podsmevali jer si dobio odgovor koji ti se nije svideo i smarao si kasnije opet. Osim toga, ja nemam šta da vidim jer sam izmenjao sve ukupno 28 modela telefona i bilo je onih sa mnogo većim problemima od onog tvog ,,problema" i što se dalo rešiti rešeno je, kao i ovo sada što je popravljeno, ali ti izgleda imaš neki problem drugačije vrsto za koji ne postoji rešenje. :dJa shvatam salu ali mi nije jasno sto se mesas kad nisam tebi nista rekao. Ja kad sam pitao za osvetlenje lik me je prozivao. I zato mi je drago sto mu je ispao telefon i sto je imao problem sa ekranima,cisto da vidi kako je to.
Fino radi Nougat za sada. ☺
Super. Krenulo je znaci. Hvala za info.Jok, zvaničan update je u pitanju. Ušao u Hicare na fonu, odabrao "rani usvojioci" opciju, skinuo Nougat preko sistemskog menija i tako to, sve po PS-u.
Radi lepo...I jednostavno se instalira...To je beta 335
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kako si ti zadovoljan?Ja sam mesec ipo na 335
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da,da dosta je optimizovaniji i dosta ljudi daje istu konstataciju. Koristi oko 1GB memorije, tako da ostaje jos 1GB za L21, tj 2GB za L31.Ne znam kako je ovo moguće, ali sistem skoro ništa ne troši na zvaničnom Nugatu, tj. tako prikazuje telefon, a prvi put vidim 2GB RAM-a slobodno od kada koristim P9 lite...
Pogledajte prilog 225987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari