Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja imam telefon oko nedelju Dana. Kupio na KP za 150e. Radi lepo, ne muci se, nemam problema...

kole

resen problem sa kocenjem kamere. problem bio u memo kartici. na njoj pise jedna marka a tel ocita kao drugu- da li je to moguce ? testirao kart i sve ok, ali mi se nesto ne vraca u tel...

Meni Kingston očitava kao Sony karticu... Ne znam koliko to može problema u samom radu da pravi. :)

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Može ako skladišti slike na sd pošto je npr klasa 4. Spora je

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zar se to proizvodi jos uvek?
Ja skoro strpao 64BG u fon, ne verujem da cu ga ikada napuniti ;)

sent from P9 lite

Ka i dalje imam 8 i dosta mi je

16GB za 500-600 dinara, meni puna kapa verovatno i previse :D

P9 Lite TT

Klasa 10 16gb 500din?

Pojma nemam koja je klasa, jel mogu iz telefona to da vidim?

P9 Lite TT

Daj Ivane ti ko da si djak a ne profesor. [emoji1]

Izvadi je i vidi klasu C i ostalo.

Sent from my G

Sledećeg meseca obnavljam ugovor u Telenoru i uzeo bih P9 Lite uz Prenesi Play+ L paket za 2.575 din mesečno.

E sad, ista cena je i za novi Honor 8 Lite koji je vrh na papiru, ali ne znam kakav je u praksi, kao i za Samsung J7 2016 i Lenovo K6 Note, ali ta dva nešto i ne bih.

Jeftinija opcija mi je Honor 7 Lite za 2.275 din koji je koliko vidim identičan kao P9 Lite osim po dizajnu.

Koji tel je najbolji izbor od navedenih?

@KOLOS

J7 je skuplji, a generalno losiji od ostalih jer nema auto-brightness, led notifikacije i skener za otisak.
Skuplji je jer pise Samsung.

P9 lite dobija Nougat, za Honor 7 lite nisam siguran da li ce dobiti. Van toga nema razlike(po specifikacijama).
Honor 7 lite ima metalno telo, na P9 lite su ledja plasticna, doduse od dosta kvalitetne plastike, sto se mene tice odlican osecaj pod rukom.

Od svih tih Honor 8 lite mislim da je najbolji izbor jer fabricki dolazi sa Nougat-om i ima 3GB ram-a.

Po ovome:
http://www.thenational.ae/business/...is-latest-smartphone-punches-above-its-weight

Pise da je kamera u rangu J7 kamere.
Mislim da je izbor ocigledan [emoji4]
P9 Lite TT

Poslednja izmena:
Honor 8 lite se vodi kao p8 lite 2017 ima 3gb rama i dolazi sa Emui 5 i Android 7. Kamera bi trebalo da je 12 mpix, nisam video poređenja sa P9 lite.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Sad videh da J7 ima 720p displej, komedija...

Znači P9 Lite otpada, Honor 8 Lite(tako su ga krstili u Telenoru) ili Honor 7 Lite kao jeftinija opcija, mada mi ne znači puno tih 300 din manje mesečno.

Razmisliću. Nisam zahtevan korisnik, ali tel koji uzmem ću koristiti do isteka ugovora. Hvala vam na odgovorima.

Sad videh da J7 ima 720p displej, komedija...

Znači P9 Lite otpada, Honor 8 Lite(tako su ga krstili u Telenoru) ili Honor 7 Lite kao jeftinija opcija, mada mi ne znači puno tih 300 din manje mesečno.

Razmisliću. Nisam zahtevan korisnik, ali tel koji uzmem ću koristiti do isteka ugovora. Hvala vam na odgovorima.
Uzmi P9 lite...neces se pokajati..

kole

Ma kakav J7,cela J serija plastikanera iz šljamsunga.....uzmi p9 lite i bit ces zadovoljan...koristim oba,zato kazem

Nije, ali kosta manje, a ima led notifikacije,auto-brightness sto su osnovne funkcije smartfona danas.

Citac otiska neki i ne koriste, pa i da ga ne racunamo [emoji4]

P9 Lite TT

Što bih uzeo P9 Lite ako je Honor 7 Lite isto to(hardverski) + metalna leđa, ali jeftinije?

A Honor 8 Lite isto košta na mesečnom nivou kao P9 Lite, a noviji je i bolji na papiru.

Zbog toga sam napisao da P9 Lite otpada. Ne zato što je loš.

H7l/P9l je subjektivan izbor. Ne znam kod operatera, ali na oglasima razlika u ceni je minimalna. Sve se svodi na subjektivan ukus, dizajn i delimično izrada.

H8l (tj P9l/P8l 2017/Nova Lite/itd) deluje dobar na papiru, noviji, nešto drugačiji fazon dizajna.. ako je ista cena kao P9l, ja bih uzeo H8l. Ako ti se ne svidi uvek ga možeš prodati koliko vidim za iste pare koliko je nov P9l na oglasima.

Rekli su ti momci, za P9 lite je sigurno, barem msm da će uskoro, nekima je već i došao, Nougat. Dakle, P9L više updatea dobija, barem tako mislim, jer gledao sam i tamo po temama da više mi dobijamo updatea.
I ja sam tako razmišljao, kupio prije dvije sedmice, mislio se između J7 i odbacio je, gledao i Xperia m5 al' sam i nju izbacio i kont'o sam tako isto da li Honor 7 lite ili P9 lite i eto u mom slučaju u Bosni P9L je skuplji 30 KM i mob je odličan ! Opet, razlike veće baš i nema mislim...

Da li je neko pokusavao da instalira ovaj Nougat i ako jeste koji nacin je najbolji?

Najbolje I najsigurnije sacekas zvanicno sa mreze... najmanje te boli glava...

kole

Stigla mi Cafele ultra thin maska, jedina koja mi je delovala kao nesto sto bi mogao da koristim. Po slikama sam mislio da ce mozda jos tanja da bude al to je verovatno neizvodljivo, tanka je zaista, fino se stopila sa telefonom i verovatno cu prvi put u zivotu furati masku.. Ne znam, voleo bi da cujem misljenje jos nekog ko hejtuje maske :)

Link ako neko hoce od istog prodavca, svaki komentar je pozitivan i sad cu i ja da ga ishvalim, ocekivao sam cekanje od mesec dana a stigla za 12.

https://www.aliexpress.com/item/CAF...32749802755.html?spm=2114.13010608.0.0.pp3GM2

Par slicica

Teracell maska je bukvalno ista, ja je imam. Odlično se spaja sa telefonom,kao da je nemam.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Jel vama laguje telefon? Posle mesec i nešto dana uopšte nisam zadovoljan kako se ponaša. Ne prikazuje odmah ikonice kada se klikne home dugme, stock launcher, Nova isto... Slabo drži u ram-u. Blago razočaranje...

Nazad
Vrh Dno